Hugo, hét duivels kwaad !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #215 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Sinds twee jaar staat de naam Hugo voor duivels kwaad en kan ik mij niet voorstellen dat ouders hun kind nog Hugo noemen….dat kan je een kind echt niet meer aan doen…net zoals Adolf dat doe je ook niet.


Tja Bea noemt haar paard Volkert…..

De naam Hugo staat voor mij symbool voor slecht….duivels.

Uiteraard regeren er meer vanuit het duivelse gedachtengoed zoals Rutte maar die noemen we meestal bij de achternaam en daardoor is de naam Mark nog te doen en Sigrid is zo wie zo al een vreselijke naam dus de naam doet Kaag eer aan.

Waarom is de naam Hugo dan wel direct gekoppeld aan het kwaad….mogelijk omdat Hugo de Jong zo overduidelijk genoot van de macht die hij kreeg toegeschoven, bleef grenzeloos in zijn beweringen die… blijkt meer en meer nooit op waarheid berustte….een zielloze coke snuivende mediagek….een bloedhond die de macht kreeg om een heel land te terroriseren en daar zichtbaar van genoot.

En Hugo mag nu de woningmarkt slopen….hoppa de huurtoeslag terug naar 550 euro….met daarboven op de zorg om de krapte op de woningmarkt te handhaven….dat kan Hugo als de beste.

Ik geloof niet dat Hugo onder een bepaalde druk staat van chantage, zoals Rutte en dat maakt Hugo zo gehaat!

Niet dat ik de rest niet haat…ik haat het hele zooitje duivelse elite wat aan de touwtjes mag trekken, wat corrupt mag zijn, wat levens mag vernietigen, wat mag liegen, wat alle vuiligheid onder het tapijt mag blijven vegen…. en met geld mag smijten want de opstand die erdoor komt onder de bevolking is nog steeds te mondjesmaat….die vinden het blijkbaar nog oké dat we ons scheel betalen aan de boodschappen, we in de kou moeten gaan zitten en ons belastinggeld verdampt aan onhaalbare onzinnige klimaatdoelen en een oorlog die NIET de onze is!

De propaganda doet namelijk zijn werk door een vijand te creëren verder weg en deze vijand is al jaren Poetin.

De indoctrinatie is al jaren gaande en nu op zijn hoogtepunt en daardoor zien we niet hoe in en in slecht het westen is.

De Midterms komen snel naderbij en ik hou mijn hart vast wat er in deze weken gaat gebeuren want er zit werkelijk geen enkel gezond rechtvaardig stukje verstand bij de macht ondanks dat hun plan geniaal is want een hele wereldbevolking laten doen wat jij wilt is knap….of de bevolking zo dom….wat je wilt.

Veel komt er nu naar buiten maar nog veel te weinig bij de MSM dus de misleiding werkt nog dat het Oekraïense leger de Russen verslaan en Poetin wanhopig is. Dat Poetin de NS 1 en 2 heeft opgeblazen om het westen te kunnen beschuldigen en daarom ook nog is de brug tussen Rusland en de Krim opblies….alle misdaden en onderdrukking gepleegd tegen de Russisch sprekende bevolking in Oekraïne of de oorlogsmisdaden gepleegd door de Oekraïense nazies gaat er bij de meesten niet in want dat doen toch de Russen….die martelen Oekraïense soldatenen en verkrachten Oekraïense vrouwen.

De hele wereld keert zich tegen Rusland….not….we hebben de OPEC landen, China, India, Indonesië, Brazilië, Africa allemaal in de armen van Rusland gedreven want deze landen zijn het kotsbeu dat Amerika de regels bepaald en deze landen willen geen wereldregering….wereldmacht.

Deze landen willen hun eigen beleid, cultuur en wetten behouden en dit zal Amerika met de slaafse volgzame EU gaan voelen….keihard.

Zeker de EU waar de euro in in rap tempo zijn waarde verliest en Amerika nu handel drijft over de rug van de Europeanen.

De criminele machten hebben nog een paar weken tot de Midterms…..kunnen ze deze niet tegenhouden dan zullen de Republikeinen een ruime meerderheid krijgen wat het absolute einde betekent van het WEF de NWO en gaan er rijke koppen rollen.

Dan zal er veel duister naar het licht komen en zal er een heftige tijd aanbreken voor allen die het nu nog lukt om de realiteit weg te drukken…..hoe vaak ik hoor….ik maak mij niet zo druk…ik wil genieten en ik wil het niet weten.

Dan zal er naar ik hoop een eerlijke media komen zonder propaganda…zonder indoctrinatie en zullen we massaal gaan beseffen wat ons is aangedaan en onder ogen moeten zien dat wegkijken alleen maar uitstel van executie s geweest en de realiteit er des te heftiger in knalt.

Gezinnen zijn verdeeld geraakt, huwelijken kapot, de economie gesloopt voor de klimaat hoax….maar het ergste wat mensen zal raken hoe makkelijk ze mee zijn gegaan in de Corona leugens….hoe makkelijk ze meegingen in prik 1…2…3…4 en zelfs 5 en niet luisterden naar de waarschuwingen van de wakkeren, de extreme oversterfte negeerden….nee het was makkelijker om je boosheid te richten op de wakkeren want die doen zo moeilijk en hebben zulke dwaze gedachtes.

Want dat…..

…… von der Leyen privé sms’jes heeft gewist tussen haar en Bourla de directeur van Pfizer over de miljoenen megadael, de aankoop “vaccinaties”….van ons belastinggeld waar één en al geheimzinnig omheen hangt.

Rutte keer op keer liegt, het gedrocht keer op keer geen herinnering heeft en ook al jarenlang sms’jes wist wat bij wet verboden is en er maar mee blijft wegkomen.

De tweede kamer op enkele partijen na weigert onderzoek te doen naar de enorme oversterfte….sterker nog….ze gaan door met prikken en Op1 zit weer vol met papegaaien die een enorm financieel belang hebben dat u de prik neemt.

Waarom zit heksjenooitgedacht Koopmans ‘s avonds bij op1 om onderuit te halen wat Rob Roos keihard heeft blootgelegd dat de prik de ander niet beschermd….bij objectieve journalistiek had Roos daar gezeten.

Ooit bij de MSM geweest dat Gorbatsjov de toezegging had gekregen dat de NAVO nooit verder zou oprukken dan Oost Duitsland….dat Poetin herhaaldelijk voorstelde zich aan te willen sluiten bij de NAVO maar werd uitgelachen en weggestuurd…..besef goed…Amerika wil Rusland op de knieën krijgen en ook daar de macht overnemen….maar wat zegt de MSM…wat zegt Rutte….Rusland is gevaarlijk en stopt niet bij de Oekraïne maar wil doorstoten Europa in!

Wie deed er aan landje pik….?

Dat Europa zoveel geld heeft bijgedrukt dat dit niet meer is recht te trekken en we afstevenen op een totale ineenstorting…..we onze laatste kogels naar de Oekraïne sturen en nauwelijks nog een militaire macht hebben maakt ons zeer kwetsbaar en dat weten de westerse leiders….dus ze zijn in paniek en dat is doodeng en zeer zorgelijk en kan deze waanzinnigen drijven tot een nucleaire oorlog en dan wederom wijzen naar Poetin….je ziet het gebeuren hoe het westen blijft uitdagen en provoceren maar Poetin zal niet happen dus zullen de elite de eerste bom moeten droppen. Hopelijk zijn er nog met genoeg macht gezond verstand om de druk op de rode knop te voorkomen….daar hoop en vertrouw ik op!

Dat alles…alles wat nu bewust  gesloopt wordt …. Schiphol is bewust gecreëerde chaos, NS is bewust gecreëerde chaos, woningmarkt is bewust gecreëerde chaos, de zorg is een bewust gecreëerde chaos, energietekorten is bewust gecreëerde chaos, voedseltekorten bewust gecreëerd…..door het dak schietende energieprijzen is bewust gecreëerd…..maak het leven onbetaalbaar en pak van de mens alles af tot aan zijn basis behoeftes toe…..zodat ze afhankelijk worden van vadertje staat en je hebt gewillige slaafjes en zijn blij met de toegeworpen aalmoes van de staat!

Wat “wij” een dictator noemen zijn de leiders die niet mee gaan in het woke gebeuren…die de kinderen in hun land beschermden door geen lesboekjes te verschaffen over seks want die beseffen dat kleuters hier nog niet aan toe zijn. 

Die begrijpen dat een geslachtloos mens niet bestaat en dat het ziek is dat je maandelijks mag kiezen of je man of vrouw wilt zijn. Die niet mee gaan in de waanzin een mens “het” te noemen.

Die pubers beschermen door hormoonbehandelingen te verbieden tot geslachtsverandering omdat ze beseffen dat een puber nog niet in staat is tot zulke onomkeerbare beslissingen.

Die niets hebben tegen homostellen…sterker nog een Homo in Hongarije is veiliger dan in Amsterdam maar ze zijn tegen het bizarre LHBTIQ…en terecht!

Wat “wij” een dictator noemen zijn de leiders die opkomen voor hun eigen volk en hun land niet laten slopen door gelukszoekers en een stokje steken voor de islamisering en de verziekte beïnvloeding en machtsovername van de EU met aan het hoofd de levensgevaarlijke ONVERKOZEN von der lijden!

Want leef je niet in een dictatuur waar een politiemacht wordt losgelaten op vredelievende demonstranten waaronder ook 65 Plussers, advocaten, artsen en wetenschappers zich bevinden…de demonstranten die letterlijk neergeknuppeld werden door de politie…of een horde doorgedraaide Romeo’s losgelaten op demonstranten met als doel geweld uit te lokken……die in de winter het waterkanon opent op vredelievende demonstranten en ze dan de weg versperd om naar huis te gaan om te warmen en te drogen!

Romeo’s die regelrecht inrijden op demonstranten.

Een regering die een avondklok insteld, bejaarden opsloten in het bejaardentehuis die daar mochten vereenzamen. 

Mensen alleen moesten sterven vanwege onzinnige maatregelen…..je afstand van elkaar moest houden tijdens de begrafenis van een dierbare….hartverscheurend en voor wat….een verzonnen crisis!

Of een regering die beslissingen neemt en vele wetten stiekem invoert tegen de wil van het volk in….die burger moet gewoon belasting betalen en zijn bek houden.

Een regering die weigert openheid te geven over de jaarlijkse Bilderberg bijeenkomsten waar ook WIllem Alexander bij aanwezig is en weigert transparant te zijn over de beïnvloeding en de agenda van het WEF.

De massa heeft geen idee hoeveel schadelijke vrijheidsbeperkende wetten er zijn doorgedrukt in ons land de afgelopen twee jaar…..een zeer ingrijpende wet is verplaatsing bevolking om toch weer is even te benoemen.

Een regering die het referendum afschaft.

Een regering die kinderen laat verdwijnen op moet stappen vanwege een enorm schandaal maar weer net zo hard verder gaat regeren….zonder schaamte of enig teken van spijt.

De hypocrisie over het klimaat…ministers pakken het vliegtuig meer dan ooit, zelfs voor korte binnenlandse vluchten.

En het eigen volk laat barsten door een ongecontroleerde stroom gelukszoekers binnen te laten en niets doen aan de toenemende criminaliteit, verkrachtingen, moorden en we steeds meer een bananenrepubliek worden met een toenemende schuldenberg en een zorgstelsel wat op instorten staat.

Dit jaar gaan we over de 200.000 duizend gelukszoekers heen en is inmiddels bekend dat de flixbussen zijn volgeboekt voor de komende maanden naar de Oekraïne. Want de mensen van daar komen hier hun uitkering innen en gaan dan weer vrolijk terug met de flixbus…..boeit niemand maar ga niet als Nederlander de fout in…hoe klein ook ze weten je te vinden!

Een regering die het rechtssysteem beïnvloed want ook rechters zijn niet meer te vertrouwen en zijn de verlengde arm van de regering …. elk tegengeluid wordt de mond gesnoert….gecensureerd en verwijderd van YouTube, fb of Twitter…ik weet er alles van.

Een vak K wat wegloopt omdat wat gezegd wordt ze niet bevalt. 

Het tegenwoordig normaal is dat de voorzitter van de tweede kamer middels gebaren van partijleden signalen krijgt wanneer ze de oppositie de mond moet snoeren en een Kamervoorzitter lid is van een regerende partij…..ongekend!

Een regering artsen laat vervolgen die aantoonbaar mensen met Corona hebben genezen door ze HCQ of Ivermectine te geven.

Artsen met een tegengeluid bedreigt worden….hoe democratisch is dat.

Dat een regering liever dwangsommen betaald dan WOB verzoeken vrij geeft…dat de regering 17 miljard en Hugo nog is 5 miljard niet kan verantwoorden……en er mee wegkomen….echt zo bizar!

En dan durf ik het nauwelijks te hebben over de (satanische) kinderhandel waar ons land met behulp van justitie en overheid een flink aandeel in hebben.

Ondanks dat de regering wist en was gewaarschuwd dat alle Corona maatregelen veel meer schade zou veroorzaken het ook veel meer levens zou kosten drukte ze toch geheel bewust alle maatregelen door!

En dit alles kan gebeuren door afleiding en die afleiding is klimaat, Corona en Poetin.

De tegenslag voor de elite die de wereld willen beheersen is de overwinning van Trump in 2016 en het verzet van Poetin…daar hadden ze nou net even geen rekening mee gehouden.

Laten we hopen dat er binnenkort een kentering komt en het goede zal overwinnen want wat de elite voor ons in gedachten heeft dat wil niemand!

We laten het niet gebeuren….kijk naar het toenemende verzet…de enorme demonstraties….het gezamenlijk verbranden van de energie nota wat door steeds meer landen wordt overgenomen, Frankrijk die aardig bezig is het land nu plat te leggen…de Blauw/gele vlaggen die meer en meer verdwijnen…..steeds meer mensen gaan de leugens zien!

Leestip:

Marie-Thérèse ter Haar/ Zijn zij nou gek of zijn wij het?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk