Waar blijft de verontwaardiging, de volkswoede?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #214 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Na 2.5 jaar is duidelijk dat het vaccin een grote leugen was, het totaal geen bescherming bood. Mensen zaten in angst, mensen werden ziek van het vaccin met verschrikkelijke bijwerkingen en mensen gingen dood, en ook dat was vaak een martelgang. Waar blijft de volkswoede?


Mensen mochten niet maar deelnemen aan de maatschappij als ze niet gevaccineerd waren, raakten hun baan kwijt, werden buitengesloten door vrienden en familie. Het leven raakte ontwricht met een woord dat we on onze samenleving niet voor mogelijk hadden gehouden; “Apartheid”. Waar blijft de volkswoede?

1675 kinderen werden uit huis geplaatst en zijn spoorloos voor de ouders, en dat gebeurde niet in het een of andere derde wereldland maar in Nederland. Waar blijft de volkswoede?

Nederland protesteert en zelfs 65 plussers worden achteloos in elkaar geknuppeld door burger politie, de politiek kijkt de andere kant op. Rechtspraak lijkt niet meer te bestaan voor burgers. Waar blijft de volkswoede?

De georkestreerde energiecrisis brengt de middenstand en vele burgers aan de rand van de afgrond, werken voor de kost wordt onbetaalbaar. De oplossing van de overheid kunnen we al wel zelf bedenken, het basisloon voor een ieder die braaf zijn mond houdt, opstandelingen mogen verhongeren. Waar blijft de volkswoede?

In Den Haag & Brussel zien we geen enkel onderscheid meer. Beslissingen worden nu genomen zonder de schijn van enige vorm van democratie, wat zelfs als een vies woord beschouwd wordt. Er wordt een proxi oorlog uitgevochten in de Oekraïne onder auspiciën van de VS en de NAVO, de belasting betaler mag meebetalen aan wat Rutte, ‘onze’ oorlog noemt. Rusland krijgt in dit alles de schuld terwijl ze al drie keer met bewijs wilde komen voor de VN veiligheidraad dat het vaccin een bio-wapen is, ontwikkeld in de Oekraïne, maar het spreken werd hen ontzegd. Inmiddels is de geschil uitgegroeid tot internationale oorlog, waar wapenleveranties zijn niet zo onschuldig als ze klinken, er worden mensen aan beide zijden mee vermoord. Waar blijft de volkswoede?

Als de politieke grond ‘even’ te heet wordt, lees, als er waarheid wordt gesproken in de Tweedekamer, lopen de Kartel jongens en meisjes als verwende pubers weg. Omdat ze wel weten dat ze geen antwoord hebben. Waar blijft de volkswoede?

Intussen riskeren de Fransen deel te nemen aan grote protestmarsen in Parijs, op de laatste druppels brandstof en komt de economie langzaam maar zeker tot stilstand en vloeien en steeds minder belastingcenten richting staatskas.  Daar kan het dus wel !!

Die vlaggen omdraaien in Nederland, dat was zo moeilijk nog niet, nu het spannend wordt blijft het oorverdovend stil, … en het ergste nieuws moet nog komen, de kindersmokkel, pedofilie en zaken die daar nauw verband mee houden !!

Oversterfte July 2022 in de EU en het verboden woord \/accinatie

Letland – 0,5%

Litouwen 0,9%

Bulgarije 1,4%

Zweden 2,7%

België 4,3%

Tsjechië 4,4%

Polen 5,8%

Slowakije 7,7%

Finland 9,4%

Denemarken 10,3%

Estland 12,3%

Frankrijk 14,1%

Nederland 14,7%

Noorwegen 14,8%

Duitsland 15,2%

Ierland 16,3%

Oosterrijk 17,5%

Italië 24,9%

Zwitserland 25,9%

Portugal 26,8%

Griekenland 31,2%

Spanje 36,9%

IJsland 55,8%Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk