dotcom.radio aflevering 334 van 16-10-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #214 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 334 Shedding of resonantie? – Leger Oekraïne reeds verslagen – Brief aan energieleverancier – BTW energie naar 21% – Vaccin niet getest video gaat hele wereld over – Stil verzet – Baudet geschorst – BLAUW-WIT-ROOD, LAND IN NOOD – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Deze week was mijn website weer eens ‘defect’
Alweer een nieuwe waarheid ontdekt
Reken dan niet op een ieders respect
En ja, dan wordt je gehackt

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Thierry Baudet vs ‘Deep State’ Engelstalig het lot van de Westerse beschaving | FVD Engelstalig noot: Ik vind dat Thierry er maar vreemde ideeën op na houdt over Trump, waar Steve Bannon achter de schermen aan de touwtjes zou trekken?

* GROTE BRANDSTOF TEKORTEN IN FRANKRIJK Door de recente stakingen in de raffinaderijen en het gebrek aan invoer uit Rusland is de recente gassituatie in Frankrijk chaotisch geworden met grote tekorten in het noorden en zuidoosten van Frankrijk en rondom Parijs.
Noot: Een tankstation in (een prijsvechter) is al sinds eind augustus gesloten.

* Vandaag kwam ik iemand tegen die ik nog kon van de protesten uit Autun. Hij was aan het meedenken voor een ex politieagent die een recente opdracht onverantwoord achtte, op staande voet ontslag nam, zijn huis verkocht en zoekende is in welk land hij het beste kan neerstrijken om uit de wind te blijven. Stil verzet !!

* Btw op energie van 9% naar 21% per 1/1
– De economisch huurmoordenaar gaan gewoon door, de economie moet en zal stranden !!

* FVD Pepijn van Houwelingen vertelt tijdens de begrotingsbehandeling van het ministerie van Algemene Zaken uitgebreid over de omstreden banden van onze regering – waar onze koning lid van is – met het WEF. Die zijn zeer intensief en veel Nederlanders een doorn in het oog. 

De koning is op Prinsjesdag, tijdens een van zijn belangrijkste optredens van het jaar, massaal uitgejouwd door de Nederlandse bevolking. Nooit eerder is hij zo in de verlegenheid gebracht.

[Edwin] Martin Bosman 7 op de 10 NL geen vertrouwen en ik vraag me af waar die 3 nog vertrouwen uit putten, …. een realiteitscheck … democratisch denken is een ziekte geworden.

* Openbaar verhoor Groningen [Rutte]

[Marij] Van Meijeren vs Raad van State: coronaleugens één voor één blootgelegd | FVD

[Mike] Gaan we nu ineens HET MEEST KRACHTIGE VERZETSSYMBOOL VAN NL in twijfel trekken?! De omgekeerde vlag heeft een eeuwenlange MARITIEME traditie in ons land. Je leest het goed: [ZE] zijn zo in paniek over die vlag omdat het voortkomt uit [HUN] EIGEN SYSTEEM. Als een schip in nood was hees het de omgekeerde vlag. Ook op het land werd dit toegepast, als een dorp of stad in nood verkeerde. Daarom: BLAUW-WIT-ROOD, LAND IN NOOD. Hoe toepasselijk is dat? Het is gedecentraliseerd, komt van We The People en [ZIJ] hebben hier geen antwoord op. Weet je nog hoezeer [ZE] in paniek waren in Almelo? Blijf de omgekeerde vlag hijsen en koesteren, mensen!

* FvD Het voornemen is om Baudet voor een week te ‘schorsen’ – en dus uit te sluiten van Kamerdebatten. Een nieuw dieptepunt in een al veel langer zichtbare trend waarin de rechten van de oppositie worden ingeperkt door een steeds intolerantere coalitie.

[Medusa] In gesprek met de broer van Julian Assange

[Medusa] Viruswaarheid weekjournaal

[PA.Triot] Brief aan het energiebedrijf!
Eigenlijk het zelfde als de rekening verbranding maar dan met in kennis stelling en mede verantwoordelijk maken.

[Rinno] Meer dan honderd basisscholen in Nederland hebben insecten en meelwormen aan het menu hebben toegevoegd als alternatief voor vlees, waarmee ze kinderen indoctrineren tot het “nieuwe normaal” van het WEF.

* Waar blijft de verontwaardiging, de volkswoede?

TRUMP– & –Qanon

[Mike] De stilte voor de storm – Tactische defensieve houding van de Russen wordt gezien als een zwakte: Een fatale denkfout

* Clandestine: De media kunnen hun verhaal niet overeind houden, dat Poetin een gestoorde burger-afslaande oorlogszuchtige, op wereldheerschappij beluste oorlogsvoerder is. Het klopt gewoon niet. In feite lijkt Poetins gebruik van precisieaanvallen erg op dat van Donald Trump, en zijn gebruik van precisieaanvallen in Syrië. Poetin blijft zich gedragen als de volwassene in de kamer, terwijl de Deep State koortsachtig probeert hun misdaden tegen de mensheid te verdoezelen door terreurdaden te plegen.

[Medusa] Fransen massaal tegen Macron, Ursula von der Leyen, EU, NAVO, sancties tegen Rusland en stijgingen van gas- en energieprijzen. De meerderheid van de Europeanen is tegen de dictatuur van Ursula von der Leyen. De EU moet worden ontbonden.

[Medusa] De Franse president Macron en de meeste Franse parlementsleden zijn niet gevaccineerd tegen corona. Dat heeft Jean Lassalle, tot voor kort parlementslid in Frankrijk, onthuld in gesprek met NTD Français. Beelden van het gesprek worden massaal gedeeld door met name Franse twitteraars. Noot: Duh vertel eens wat nieuws

* “Why was the website for the Chinese Communist Party’s premier voting technology company registered to admin@konnech.com?

* Telegram: Kiev hit by missles. Close to Zelensky’s office.

[Medusa] Wat beweegt Rusland? – Max von Kreyfelt en Marie Therese ter Haar

* Pepes life matter: Mijn kijk op de Tulsi Gabbard flip:
Volgens Q, kijken we naar de systematische vernietiging van de oude garde. Dus wat is een betere manier om normies te redden dan via iemand die een Dem is?

[Mike] Rusland wil onderhandelen met Oekraïne. De VS verbiedt het.

[Mike] Het onderwerp dat de Westerse media vermijden. Met de Russische raketaanvallen (waar Oekraïne geen antwoord op had) is de Oekraïense economie plat gelegd. Daarmee is het pleit beslecht. Geen elektriciteit, geen benzine, geen leger.

[Mike] De Oekraïense Azov-commandant, Maksym Zhorin, postte op zijn telegramkanaal de afslachting van burgers in Kupyansk, Kharkov, en beweerde dat “het een afrekening is”, terwijl hij hen verraders noemt.

* De Franse inlichtingendienst noemt de VS de grootste vijand van Frankrijk! In een deze week gepubliceerd rapport “Wie is de vijand?” wordt beschreven dat de VS en het Verenigd Koninkrijk een “oorlogsmachine” hebben opgezet om de Franse belangen te ondermijnen ten gunste van de Verenigde Staten.  Dit 100 pagina’s tellende rapport is gepubliceerd door een universiteit met de naam Economic Warfare School, die bekend staat om haar nauwe banden met de inlichtingendiensten, en om het opleiden van leidinggevenden van contraspionage die in grote Franse bedrijven werken.  Er zijn nog steeds mensen onder de Franse elite die zien dat de VS de grootste vijand is van multipolariteit en dus van Frankrijk. https://t.me/intelslava/39118

[Hugo] Twee studenten confronteerden Rep. Alexandria Ocasio-Cortez over haar steun aan Oekraïense nazi’s en het stemmen voor financiering van de Oekraïners. (Video)

* Rusland stopte een aanslag op de Turkse gas pijplijn wat o.a. Hongarije in de problemen zou brengen

* Q the storm rider: Meer dan 100.000 Oekraïense soldaten zijn gedood en bijna 400.000 gewond. > ) De doelbewust opgebouwde 600.000 Oekraïense strijdkrachten, gecreëerd in de laatste 8 jaar door de financiering en projecten van de Davos , BLACKROCK MONEY LAUNDERING, CIA UK mI6. NATO UM ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT….< Deze 600.000 man sterke Oekraïne strijdmacht is zo goed als vernietigd.

CORONA

[Cita] WIE ZICH NIET LAAT VACCINEREN, IS ASOCIAAL
– Het was bekend bij de fabrikanten dat het \/accin geen infectie kon voorkomen. Video ging de hele wereld over o.a bij Fox news maar alles was bij Viruswaarheid al aangekaart in 2020 en bij gezondheidsradio in 2009 !!

* Resoneert onze gezondheid & “ziekte” mee met de mensen in de nabije omgeving?
wetenschapper Luc Montagnier heeft de volgende de proef gedaan. In een lab plaatste hij in één bekerglas een oplossing met daarin DNA of RNA. In een tweede glas, een eindje verderop, plaatste hij een hoeveelheid losse nucleïnezuren, zonder onderling verband. Daarna voegde hij energie toe aan het eerste glas met behulp van licht (ultraviolet of infrarood). Vervolgens groepeerden de losse nucleïnezuren in glas 2 zich volgens het patroon van het DNA of RNA materiaal in glas 1. De overdracht vindt hierbij dus plaats via inductie of resonantie. Uiteraard lukt deze herhaalbare proef uitsluitend indien de glazen water bevatten. 

– We hebben de 5G discussie tot uit den treuren gehad met een dotcom luisteraar. Nu kan ik eigenlijk pas een goed antwoord formuleren. Elke invoering van een elektrificatie techniek gaf een pandemie te zien Het is niet zo dat een nieuwe techniek elk jaar meer griepgevallen teweeg bracht maar slechts bij de overgang naar de nieuwe techniek een verstoring te zien gaf. Dus na de aanpassingsperiode konden de meeste mensen er goed mee omgaan.

Nu komt mijn insteek, al vanaf 1800 wordt er geëxperimenteerd met andere landbouw bemesting vormen en vanaf begin 1900 kwam de kustmest productie en toepassing op grote schaal op gang Het rapport; Uitputting landbouwgronden dateert uit midden dertiger jaren en laat al schrikbarende tekorten zien in de voedingswaarde van de producten. Nu is eigenlijk de gehele bevolking ondervoed en slechts de weinigen die uit eigen volkstuin eten of de voeding betrekken bij een ouderwetse biologische boer zijn beter af. (Maar verre van optimaal omdat we nu meer dan ooit in een giftige wereld leven)

[Mike] We hebben bondgenoten nodig. Naarmate meer mensen de waarheid ontdekken over de prikken, moeten we ze het niet in hun gezicht wrijven als ze beseffen dat we al die tijd gelijk hadden. We moeten hen vriendelijk behandelen en hopelijk proberen hen tot ons denkkader te bekeren. Op zijn minst moeten we ze zover krijgen dat ze vragen gaan stellen. Misschien zullen ze op een dag zoals het hoort alles in vraag stellen.

[Mike] Vaccin tegen vogelgriep.

SOCIALE MEDIA

[***] Links naar gecensureerde sites openen https://www.croxyproxy.com/

* WorldUnity Rusland voegt Facebook-moederbedrijf Meta toe aan ‘Terroristen en Extremisten’-lijst

[Medusa] Jim Acosta door CNN ontslagen?

GEDACHTENVOER

* Frankrijk sluit huishoudelijke slimme waterverwarmers OP AFSTAND af om stroomuitval te voorkomen, aangezien kernreactoren offline blijven en de energieprijzen stijgen met 28%
Noot: en hoe doen ze dat…. dé slimme meter !!

[Medusa] Hoog tijd voor een Exodus van hand, hart en hoofd.
– Wat zijn al mijn mooie woorden waard als ik zelf verwoed blijft doortrippelen in dezelfde piepende hamstermolen. En anderen meesleur in de verdoving van mooie verhalen en hoop die vals en onvervuld blijft als er geen alternatief in aanbouw is.
Noot; Als ik tijd heb ga ik de video nog bekijken, maar de noodzaak voel ik niet, uit de bovenstaande zin maak ik op dat Jan niet in de “Hoop” modus zit van Q

* Hebben al die blauw gele vlaggen deug mensen in hun sociale media profiel al excuses gemaakt? … nu Zelensky zich een eerste klas oorlogshitser toont met atoombom aspiraties?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten