MILITAIRE update: PANIEK IN OEKRAÏNE> VN / NAVO


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #212 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De 8 jaar durende militaire opbouw van de Oekraïense strijdkrachten onder leiding van de [DS] Deep State UN. NATO. CIA . Zwarte hoeden U.S. military ( DOD > 30% CORRUPT ) black operations projects heeft drastisch gefaald tot bijna vernietiging.


Bron: Q the storm rider op telegram

De vernietiging van het Oekraïense luchtmacht militaire operaties en ondersteuningssysteem heeft een bijna catastrofaal einde gekend met meer dan 70% van zijn luchtmacht en militaire verdedigingssysteem dat is vernietigd.

Minder dan 18% (statistieken van de msm > de echte cijfers van Russen zijn veel minder dan 10%) van de grondtroepen van RUSLAND werden ingezet in de afgelopen 7 maanden, omdat PUTIN grote terughoudendheid toonde bij het ontketenen van zijn volledige militaire macht.

Meer dan 100.000 Oekraïense soldaten zijn gedood en bijna 400.000 gewond. > ) De doelbewust opgebouwde 600.000 Oekraïense strijdkrachten, gecreëerd in de laatste 8 jaar door de financiering en projecten van de Davos , BLACKROCK MONEY LAUNDERING, CIA UK mI6. NATO UM ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT….< Deze 600.000 man sterke Oekraïne strijdmacht is zo goed als vernietigd. De overgebleven militaire macht bestaat uit vrijwilligers en grote aantallen Poolse soldaten (deze geassimileerde groep is ongeveer 80.000) ///

De directe betrokkenheid van de Britse MI6 bij de planning van de terreuraanslag op de Krimbrug werd vele maanden geleden gepland door Hugh Ward MI6 medewerker en in opdracht van Chris Donnelly. De links zijn rechtstreeks verbonden met Boris Johnson die opzettelijk alle vredesbesprekingen tussen Rusland en Oekraïne saboteerde en verschillende keren vloog namens de deep state cabal om ervoor te zorgen dat Zelensky het Pentagon en de Britse strijdkrachten hem steunden.

De Russische commandanten die loyaal waren aan het regime van Rothschild / Kazarije in het leger van de Russische Federatie hebben nu de achterkanalen naar de DS volledig geblokkeerd (Poetin, witte hoeden waren zich er terdege van bewust dat verschillende Russische commandanten aan beide zijden van het spel meespeelden). Er werd verwacht dat de Russische militaire coup begin september zou plaatsvinden in samenwerking met de [DS] toen de Oekraïense strijdkrachten oprukten. In de derde week van september werden de kanalen tussen de DS en de Russische commandanten verbroken. 

De mislukking om Rusland aan te vallen en de Russische Federatie ten val te brengen mislukte enorm. Het oorspronkelijke plan was altijd om Rusland ten val te brengen door infiltratie en Mil.COUP . Dit waren de belangrijkste redenen waarom PUTIN Oekraïne aanviel, NATO troepen Vroeg. Tegenbewegingen.

PANIC PANIC PANIC als Oekraïne MILITAIRE Krachten verliezen de grootste vergeldingsstrijd als Rusland slechts 18% van zijn grondtroepen ontketent.

> De geplande terreuraanval op de Russische brug was overhaast en in paniek omdat het plan van de DS in duigen valt en hun doel om Rusland aan te vallen nu niet meer haalbaar is. > Het uiteindelijke doel van de DS is een volledige oorlog te veroorzaken en Rusland uit te lokken om de Oekraïne aan te vallen. …… Dit doel is om een NUCLEAIR scenario te creëren voor de Amerikaanse verkiezingen in november. (Als de DS DEMOCRATEN het Huis verliezen, beginnen de Republikeinen met de ontmaskering en ontmaskering van de 5 ogen [5 eyes] en de banden van de wereldleiding met de pandemie en de ontmaskering van agentschappen met 3 letters).

De definitieve plannen …. IN DE ALLIANTIE IS ALTIJD VOOR TRUMP EN PUTIN GEWEEST OM DE OORLOGEN TE BESLECHTEN EN DE WAARHEID TE BRENGEN, BINNEN EEN WERELD INSTORTING VAN DEEP STATE MILI. die de CABAL beschermen en hun AGENDAS die de overheersende regeringen controleren.

Terwijl Rusland hun grootste militaire manoeuvres uitvoert in de winter en hun enorme macht ontketent… DE NATO IS IN VOLLE PANIEK. Ze hadden nooit gedacht dat ze hun Russische tegenhangers en de Russische militaire coup die ze gepland hadden, zouden verliezenBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk