Hebben al die blauw gele vlaggen deug mensen in hun sociale media profiel al excuses gemaakt?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #210 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Begin dit jaar bij de uitbraak van de oorlog in de Oekraïne zag je veel ‘deug’ mensen hun sociale profiel veranderen naar de blauw gele vlag om hun support te tonen voor de mensen van de Oekraïne. Inmiddels is het Zelenskyy die oproept de NAVO tot een preventieve nucleaire aanval op Rusland om ze, ja je hoort het goed, -preventief- in te zetten tegen Rusland !! Alsof dat een kernoorlog kan voorkomen [?]


Dé Oekraïne os het land waar de oorlog plaatsvindt maar het is een proxy oorlog van de VS en Navo landen tegen Rusland. En Rutte heeft het inderdaad ‘onze’ oorlog gemaakt betaald van ‘onze’ belastingscenten. 

Heel mijn leven hoorde ik dat de Russen slecht waren, dat het oorlog ophitsers waren, maar ga ik dan kijk naar de lange lijst van oorlogen begonnen door de VS dan schetst dat toch een heel ander beeld.

Bij maar liefst 80% van alle wereldwijde conflicten en oorlogen sinds WOII waren de VS betrokken.

1963–1975: Vietnam War
1964: Intervening in Congo’s rebellion (and bombing)
1965–1966: Intervening in Dominica’s civil war
1965–1967: Installing, arming and aiding fascist Indonesian military government’s massacre of communists (2-3 million killed)
1966: Engineering an insurgency in Ghana
1966–1969: Creating conflicts in the Demilitarized Zone (DMZ), which is a region on the Korean peninsula that demarcates North Korea from South Korea
1966–1967: Supporting an insurgency in Bolivia
1967: Intervening in the change of the Greek government
1967–1975: Intervening in Cambodia’s civil war
1970: Meddling in Oman’s domestic affairs

en de lijst gaat door en door tot en met de start van het Oekraïne conflict

2014: Orchestrating a color revolution in Ukraine and overthrowing a democratically elected leader.

Hier het overzicht van alle oorlogen waar Rusland bij betrokken was

Sinds een paar jaar ben ik heel anders gaan kijken tegen de Russen en hun leider Poetin, zeker na de ontmoeting met Trump en de aanwijzingen in de Q posts.

Diegene die wel eens verder keken als wat de westerse media te vertellen hadden wisten dat en al sinds 2014 een interne oorlog woedde tussen de Westerse puppet regering van Zelensky en de bevolking in de Russisch gezinde provisies waar mensen door de Nazi troepen uitgemoord werden. In februari werd er dan ook ingegrepen door Rusland, zeker nadat er ook sterke aanwijzingen waren dat zich op het grondgebied van de Oekraïne Bio-Wapen laboratoria bevonden. De eerste aanwijzingen hiervan waren ook al te lezen in de westerse alternatieve media in januari van dit jaar en met name Bio-Clandestine was daar de grote aanjager van. Vele van zijn artikelen vindt je dan ook vertaald terug op de site. 

Terwijl dit alles dus bekend was in de alternatieve media begonnen de deug mensen hun sociaal profiel op te tuigen met blauw gele vlaggen.

Voor mij vertelden ze, “Kijk een hoe gehersenspoeld ik ben, en daar ben ik trots op”. Ik vertrouw de westerse media propaganda volledig, maar dat wisten we natuurlijk al gezien de mensen de het experimentele ziekmakende en potentieel dodelijke ‘vaccin’ hadden genomen.

Ja, ik ga mededogen tonen aan het deug volkje maar niet aan iedereen.

Diegenen die met een glimlach op jun gezicht de ongevaccineerden vertelden dat ze niet meer welkom waren in hun huis, hun restaurant, hun kroeg etc. Die zullen toch eerst een schuldbekentenis dienen af te leggen, want dankzij dat deug volkje heeft de crisis zo lang geduurd, dat heeft doden veroorzaakt waar ze mede plichtig aan zijn. Mensen die zelfmoord pleegden omdat ze buitengesloten werden.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk