Als overheid, censuur vastleggen in de wet ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #209 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Wanneer je als overheid zo overtuigd bent van je gelijk, je goede bedoelingen en niets te verbergen hebt…..waarom is het dan nodig om censuur vast te leggen in de wet.


Op mijn 15de liep ik stage in Amsterdam in een verpleeghuis toen we de autoloze zondag kregen…want oliecrisis…die best wel indruk op mij maakte…je kon zonder links of rechts te kijken oversteken, het was rustig op straat…..nu 50 jaar later pompen we nog steeds olie uit de grond.

De Ozonlaag in 2000 was het gat op zijn grootst en zou de aarde gigantisch opwarmen…ik schrok van deze berichten want we kregen ook nog eens zure regen…de wereld zou dus echt naar de kloten gaan en je dacht wel even na om in de regen naar buiten te gaan….nu 2022 horen we hier niets meer over maar komen om in andere crisissen…ik noem ze even;

Klimaatcrisis, coronacrisis, stikstofcrisis, energiecrisis, voedselcrisis, vluchtelingencrisis, economische crisis, humanitaire crisis, gezondheidscrisis, Oekraïnecrisis, armoedecrisis…en nog steeds allemaal gecreëerde crisissen door met name het Westen….want hoe krijg je een volk onder controle…door de angstknop aan te zetten‼️

Nu ik op het Franse platteland woon zou ik weinig hoeven te merken van de wereldwijde gekte maar ik merk het wel en voel het in mijn hele lijf want mij kunnen ze niets meer maken maar wel mijn kinderen die er totaal verschillend mee omgaan en tegenaan kijken maar dat maakt mijn liefde voor alle vier niet anders niet meer of minder…..het maakt het leven wel veel zorgelijker en verdrietiger want alles wat je kind overkomt of kan overkomen raakt vele malen harder dan wanneer het jezelf treft….en dan moet ik eerlijk toegeven dat de angst en de zorgen mij ook regelmatig naar de strot grijpt.

Voor alle vier mijn kinderen en mijn 7 kleinkinderen wil ik een vreedzame, vrije leefbare wereld!

Ik wil dat het angst zaaien stopt over het klimaat…zeker bij de kinderen…..wetenschappers die het echt weten bewijzen dat het klimaat niet verslechterd, de ijsberen in aantallen juist toenemen en het barrier rif wat zou verdwijnen door het slechte klimaat doet het beter dan ooit en de ijskappen smelten helemaal niet in rap tempo!

En ja dat moedeloze gevoel van nog steeds de massa die blind de MSM volgt en Poetin aanwijst als het kwaad.

De vijandigheid waar je op stuit als je het tegengeluid geeft en de aanval persoonlijk wordt. Dit beschrijft Mathias de Smet heel mooi ….de massapsychose.

Ik ken Poetin ook niet en krijg weinig tot geen Russische nieuws mee want…. Russische zenders gecensureerd door het Westen….wel volg ik het nieuws van mijn eigen land en de EU en moet ik daar vrolijk van worden hoe er gecensureerd wordt en er maar één geluid mag klinken en elk tegengeluid van YouTube, Twitter of Facebook verwijderd wordt en het steeds moeilijker is om het alternatieve nieuws te volgen door de censuur.

De massa weet niet eens wat het alternatieve nieuws is…kijken nooit maar veroordelen het als extreem rechts en radicaliserend dus gevaarlijk….want dat zegt de MSM….zinloos om te benoemen wie de mainstream media betaald…en wie betaald die bepaald.

Een vriend van mij is twee keer twee maanden naar Rusland geweest om de taal te leren en was verrast door de luxe winkelcentra, het prima betaalbare openbaar vervoer, infrastructuur is prima en de mensen vriendelijk en gastvrij.

Hij heeft het uit eigen ondervinding en probeer ik dit over te brengen naar anderen gaat mijn kop eraf want het is Poetin zijn land dus klopt niet….Russen zijn Wodka zuipende agressieve schoften en leven in een staat van armoede en binnen de kortste keren heb je een enkeltje levenslang richting Siberië……tja.

Ik app regelmatig met een Russische vrouw in Moskou die vrijuit kan appen maar zich zorgen maakt om de westerse haat richting de Russen.

Menig Rus ontmoet tijdens mijn verblijf op Sri Lanka en ja er zitten stevige zuipers bij maar waar in het Westen niet en er waren goede gesprekken mee te voeren in het Engels en de meesten waren zeker niet ontevreden….en nee dat waren niet de Rijke Russen die ik sprak. 

Zelf ben ik relatief kort na de tweede Wereldoorlog geboren dus opgegroeid tijdens de koude oorlog en hoorde ook niets anders dan het rode gevaar dus ook ik verafschuwde de Russen want die dreigen ons aan te vallen nucleair nog wel….toch leert ons de geschiedenis dat de meeste oorlogen zijn gevoerd door het Westen en dat zijn er best veel en de teller van “oorlogszuchtig” Rusland staat op nul. 

Mijn visie is veranderd en niet dat ik een Poetin vriend ben daar gaat het niet om.

Het moet ons gaan om wat hier in Europa gebeurt….wat en wie zijn onze leiders…klopt het wat ze zeggen…zijn ze deskundig of zijn ze corrupt….welk belang dienen ze…..het onze of het WEF…..doe je eigen onderzoek!

We kennen allemaal het spreekwoord “ haal eerst de balk uit je eigen oog en daarna de splinter bij de ander”!

Want het referenda onlangs gehouden door de Russen is gefraudeerd en zijn mensen gedwongen te stemmen met een pistool in de nek….dat zegt een land (ons land) dat het referendum heeft afgeschaft want wat het volk stemde beviel de overheid niet….dat zegt een land (Amerika) waar ondertussen onomstotelijk vast staat dat er in 2020 op grote schaal is gefraudeerd met de verkiezingen…..weer die balk hè.

Begin niet over de onkunde van onze eigen regering met een ongelooflijk falend beleid.

Begin niet over de ophitsing van het Westen over de oorlog in Oekraïne want honger en kou en armoede moeten we maar over hebben voor de “bevrijding” van de Oekraïners….want zegt een minister met 5 huizen en een zeer riant salaris dat geld niet gelukkig maakt….je moet maar durven!

Het Europees parlement stemde recent met ruime meerderheid voor een gevaarlijke oorlogsretoriek dus TEGEN een poging om tot vredesonderhandelingen te komen.

Begin niet over het feit dat op alle belangrijke posities in de westerse landen poppetjes zijn geplaatst met een dubieus en frauduleus verleden…..het aandragen van bewijs kost je de kop…..de massa wil het niet zien.

Banken die op omvallen staan met enorme gevolgen…het domino effect…ach hebben we eerder meegemaakt zal wel loslopen. 

Dat we in de grootste financiële crisis ooit zitten en sinds 77 jaar niet meer zo dicht bij een Wereldoorlog stonden als nu met veel grotere en ernstiger gevolgen dan ooit….dat schreeuwt om voorbereidingen!

En de EU ziet maar twee problemen de klimaatcrisis en hoe de oorlog koste wat kost te winnen van Rusland en daarvoor is Europa wederom zeer nederig en gedienstig richting Amerika en beseffen we niet dat elke dode Oekraïener ook de schuld van de westerse leiders is want hadden wij ons erbuiten gehouden was er nooit zoveel bloed vergoten!

Ondertussen pijpleidingen kapot geknald, een brug vernield en zijn de bombardementen op Kiev begonnen….de beer is los en schreeuwt Rutte nog harder “ het is ook onze oorlog”….nou om de donder niet de mijne!

De midterms komen steeds dichterbij en Rusland zal niet in de val trappen om het westen in een oorlog te betrekken want is de NATO officieel in oorlog dan geen verkiezingen….en de Republikeinen zullen vrijwel zeker de “Democraten” geheel wegvagen en dat zou einde New World Order zijn ….het einde van het WEF…het definitieve einde van de rijke elite met hun zieke plannen.

Niet mijn wijsheid maar kwestie van het juiste nieuws volgen en eigen onderzoek doen.

Wel een dingetje….een kat in het nauw maakt rare sprongen….en de deep state zit behoorlijk in het nauw!

Het komt goed zodra deze totaal krankzinnige tirannen gestopt worden…we gaan het komende maand meemaken.

Dus….

….Het is incasseren, janken, opstaan en doorgaan met voorbereiden voor als de honger en kou komt…maar  blijven verbinden, het vertrouwen in het goede behouden en hoe moeilijk ook het gesprek blijven aangaan.

Vrijheid van censuur voor overheid?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk