dotcom.radio aflevering 333 van 09-10-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #207 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 333: Motie van wantrouwen NL kabinet – 25% meer verkeersongelukken – Rusland / Oekraine bereikt langzaam een kookpunt – Wie brengt de oplossing? – Verkiezing data dump van VS in China – Verkiezingen Brazilië ook een test – Achterhouden WOB verzoeken – Boeren uitkoop gaat geween door – Massale MKB faillissementen – Nucleaire dreiging – Bloedbank, geen onderscheid wel of geen Vax – Amateur klimaat wetenschapper uit NL in contact met Trump, – en meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Beste quote die ik deze week las op Twitter
” Ik ben alleen verantwoordelijk voor wat ik zeg, en niet voor wat jij begrijpt !!

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Will] De onderzoeksredactie van NOS en Nieuwsuur deed onderzoek naar de geldstromen tussen artsen en medische bedrijven. Dankzij tot nu toe verborgen cijfers ontdekten we dat tientallen cardiologen miljoenen euro’s van medische bedrijven ontvangen, zonder dat hun ziekenhuizen ervan weten. En dat is tegen de regels in.
(Noot: Is dit onderzoek een voorschot op toekomstige beschuldiging aan ziekenhuizen voor het afhandelen van de Corona/COVID crisis en gooien ze dikters voor de bus?) [YouTube video]

* MOTIE VAN WANTROUWEN Nederland in verzet – Bij het bereiken van 100.000 handtekeningen wordt er een proces opgestart

[Kefirkev] D66 Kamerlid verwijdert tweet aan de Paus“. Sjoerdsma veroordeeld het werk van Satan, …

* Hak stopt productie, alle daken liggen vol zonnepanelen, maar die werken onvoldoende in de winter. Komense zomer zullen ze weer in bedrijf zijn. Saldering voor Hak ??? Te klein elektriciteitsnet of alles voor de elektrische auto ?

* Met de huidige inflatie (17,1% deze maand) kun je er de klok op gelijk zetten dat alles 20% duurder zal worden. Een pilsje in de kroeg voor 2.60 naar 3.10, …. mij niet gezien !!. Na de lockdown / avondklok zijn we het hier in Frankrijk al lang gewend om mensen thuis uit te nodigen, wat drinken en eten en goedkoper dan een pilsje in de kroeg.

[Mike] RTV oost: ‘Rutte dood’ en ‘Kaag galg’: doodsbedreigingen op viaduct bij Oldenzaal
– Noot: Is bedreigen met vaccinatieplicht dan geen doodsbedreiging uit de praktijk die reeds uitgevoerd werden !!

[Medusa] Ik liet net honderden rechterlijke uitspraken zien waar de overheid veroordeeld is tot het betalen van dwangsommen voor het achterhouden van WOB documenten (soms jaren) Hier staat de lijst (na lang vragen openbaar): (mijn noot: Soms heeft Pieter goede dingen, -zoals dit- maar meestal niet als hij meestemt met het misdadige kartel

[Mike] Prijsplafond energie
1. Het is een verkapt CO2-budget.
2. Het helpt de middenstand om zeep.
[noot: WEF plan]

[Mike] De eerste 500 tot 600 boeren moeten uitgekocht worden nog dit jaar van Remkes, dus met een kluitje in het riet gestuurd worden

* Genadeloos! Thierry Baudet VLOERT kartelpolitici in debat over Rusland en Europa | FVD

[Kefirkev] BBB toont de ware aard, heeft wel oren voor het voorstel van Remkes over de sanering van de boeren

* Twitter Klaver wil GroenLinks-partijprogramma van de website ‘voordat iedereen ziet wat erin staat’

[Medusa] Potkaars filmde de demo 28 maart 2021. Er waren hartjes, liedjes en gele paraplus. Er waren geen rellen. Waarom gebruikt de rechter dat woord? [Opruiing] waarom zegt hij dat het vonnis vooraf vaststond?

* GV Parallelle samenleving? Ik stem tegen !!
– Paralel is evenwijdig laten lopen, maar ook, jij kan niet meer meedoen met ‘ons’ omdat wij het anders zijn gaan doen. Je mag pas weer meedoen als jij het zelfde doet als wij.
– Zelf 10 jaar ervaring met LETS ruilkring, geen succes, ervaring uit Argentinië in crisis sitiatie ook niet
– Kiezen voor een paralel leven is de keuze vertegenwoordigen voor een verdeelde wereld.

TRUMP– & –Qanon

[LiesArie] (afgelopen zondag) Nu we de drie weken bereiken van het alom gevierde en massaal gepropageerde tegenoffensief van 2022 september in Charkov, worden gebeurtenissen die aanvankelijk door de oorlogsmist werden overschaduwd, duidelijker zichtbaar, schrijft William Schryver
– Een analyse van de gevechten en afslachten van de Oekraïne troepen door de Russen over een nietszeggend gebied.

[Angelface] Shocking moment of truth on Bloomberg when Professor Jeffrey Sachs says he believes the US was behind the Nord Stream pipelines destruction. The reporters start to lose it, of course.
[Mike] Rusland is klaar om weer gas leveren via Nord Stream 2

[Medusa] The Brazilian elections start to look a lot like the US 2020 elections don’t you think ?

X22 report 3 oktober Trump daagt CNN voor het gerecht voor het vals verspreiden van informatie 470 miljoen dollar. CNN is bang dat Trump in 2024 weer in de running is voor het presidentschap en alle valse info rondom de 2020 verkiezingen.

[Mike] The Times UK: Ruslands nucleaire onderzeeër is naar verluidt verdwenen en nu rijden er nucleaire treinen richting Oekraïense frontlinies.
– Wat zijn de kansen dat dit allemaal in oktober begint.
– Over een manier om Red October te beginnen gesproken…. Het voelt bijna als een script aan.

* Brian Cates: Begrijp: Het bestuur van Twitter kan het platform niet verkopen. Ze kunnen er geen controle over geven aan een buitenstaander. En zeker niet aan Elon Musk. Hun gok om tijd te winnen door een rechtszaak aan te spannen om Elon de aankoop te laten afronden was een schijnvertoning. En hij speelt nog steeds met hen.

* Clandestine: Waarom zou Trump Bolsonaro PUBLIEK feliciteren met een verkiezing?
– Omdat Trump wil dat we aandacht besteden aan de situatie in Brazilië. De felicitaties waren niet voor Bolsonaro, maar voor ons. Trump vestigt de aandacht op de situatie.

[Mike] donderdag X22 I love it when a plan comes together (A team)
* True the vote, arrest in California, verkiezing 2020 database gevonden op China server
– CEO of Konnech has been arrested.

* Twitter: Biden heeft Saoedi-Arabië gesmeekt olieproductie op te voeren en Rusland te isoleren. Tevergeefs. Saoedi’s hebben samen met Russen besloten tot afname productie. Wat blijkt nu? VS hebben bijna de hele oliereserve uitgeput die ze sinds 1982 hebben opgebouwd!

[Decem] RT.com Kremlin accuses Zelensky of trying to start a world war​
– Zelensky verklaarde donderdag voor het Australische Lowy Institute dat de NAVO ervoor moet zorgen dat Moskou geen kernwapens gebruikt tegen de troepen van Kiev. Daartoe riep hij het door de VS geleide militaire blok en de internationale gemeenschap op preventieve aanvallen tegen Rusland uit te voeren, zodat het “weet wat het kan verwachten” als het besluit ze te gebruiken.
[Angelface] Biden zei dat de wereld een kernramp riskeert die het leven op aarde kan beëindigen.
Noot: heeft hij ook gezegd wat hij allemaal gaat doen om dat te voorkomen ?

* GV “Rusland is niet alleen, anti-globalistische bevrijdingsbewegingen krijgen vorm in landen over de hele wereld.

* Heeft de VS tegen Rusland de hand overspeeld ?
1] Bio-wapens aan Russische grens
2] Hulp aan de oorlog provincies sinds 2014
3] Oprukken van de NAVO EU richting Rusland
4] – Recent openlijke geweldpleging met opblazen olie leidingen
5] – Buitenlands inmenging met wapen leveranties en militairen aan de Oekraïne
– Doorn in het oog is de Goud gedekt Roebel die nu al het dubbele waard is van de Euro
De huidige situatie lijkt onoplosbaar, Rusland voelt zich bedreigt op vele fronten en de VS-EU-NAVO-WEF en al die andere clubjes as -lees de Deep State- zitten gevangen in een overlevingsscenario. 
– Ik zie maar een enkel persoon die dit op kan lossen zonder gezicht verlies voor Poetin

[Medusa] Indonesië wil zich aansluiten bij de BRICS landen. Alweer een land dat onder het Amerikaanse juk uit wil.

[Medusa] De Telegraaf: voldoende bewijs tegen Hunter Biden voor vervolging
Noot: Voor de nieuwelingen, dit is info die speelde voor de verkiezingen van 2020 in de VS, dus 2 jaar geleden !!

CORONA

[Hugo] Kijk: Groep politieagenten en ex-soldaten sluit vaccinatiecentrum en roept anderen op hetzelfde te doen (NineForNews]

[Angelface] Verpleegkundige verteld: “Onlangs werd ik zelf opgenomen, met spoed, in het UMC Utrecht. Ik ben verpleegkundige en had een gesprek met anesthesie medewerker ter voorbereiding op de operatie waarbij werd gevraagd of ik bloed of bloedproducten wilde ontvangen indien nodig. Ik zei alleen bloed van ongevaccineerde mensen te willen ontvangen. Dat konden ze niet garanderen want daar werd geen onderscheid in gemaakt. De bloedbank, Sanquin, doet dat niet”. 

[Lievergezond] De DEMS blijven het doen: BREAKING: CA will require our kids to get the COVID-19 vaccine to come to school. This will go into effect following full FDA approval.

[Assie] Telegraaf verkeer: Verontrustende’ stijging ongevalscijfers: ’Toename van bijna 25 procent’

[PA Triot] Australia bill opens the door to forced vaccinations
Noot: Het houdt niet op de gekkigheid

SOCIALE MEDIA

* Worldunity: RT wint rechtszaak tegen Google, moet YouTube-kanalen herstellen die in Rusland zijn geblokkeerd (kanalen zijn weer zichtbaar) RT is eveneens zeer actief op Rumble

[Angelface] BREAKING: Sources tell Bannon Twitter gave @elonmusk 2 conditions
1.Trump & Conservatives remain off Twitter
2.Twitter staff remains the same
Musk said….. NO DEAL.

GEDACHTENVOER

[Dennis] (Mijn samenvatting HM) Opwarming aarde of onbalans van de aarde? Opmerkelijke waarnemingen van een weerman (Peter Cruijff) die een uniek onderzoek deed. Hij registreerde 50 jaar schommelingen van de aarde aan de hand van de zon opkomst. De aarde is uit balans en zware stormen zijn daardoor enigszins voorspelbaar. Bovendien legt zijn onderzoek een bom onder het Parijs klimaat akkoord. KNMI en de overheid hebben geen luisterend oor, wel Donald Trump die een persoonlijke briefwisseling had met de ‘echte’ wetenschapper.

[Mike] Transfinancieel: Een rijk iemand in het lichaam van een arm iemand
– Noot: Ik voel mij echter bijzonder rijk, dat ik de gave bezit om de leugens en complotten te doorzien in deze wereld – HM

* GV Ik ben heel blij met mijn eigen-wijze levenshouding!

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten