Maakt vitamine C je ook slimmer?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #206 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Deze week publiceerde de Dr. Rath Health Foundation het artikel; “Meta-analyse ondersteunt vitamine C-suppletie voor preventie en behandeling van de ziekte van Alzheimer” De conclusie is dat er overweldigend bewijs is dat Vitamine C en al die andere vitamine en mineralen een hoop problemen kunnen voorkomen en, … oplossen.

Dus met omgekeerde logica kun je zeggen dat je van vitamine C niet dommer wordt maar slim blijft of zelfs weer slimmer kan worden !! 

Maar natuurlijk wisten we dat al eeuwen want de gevreesde zeeman ziekte ‘scheurbuik’ kon zelfs dodelijk zijn op een ‘enkele’ reis. Na ruim 200 jaar onderzoek bleek de eerste conclusie van vitamine C gebrek uiteindelijk gehoor te krijgen en algemeen aanvaart te worden.

Maar tegenwoordig is er internet en gaat dat wel een beetje sneller, … eh nee dus!

Ruim twintig jaar begon ik te schrijven over de gevreesde ziekte scheurbuik die in mindere mate nog steeds rondwaart in de westerse bevolking. Ik kon dat vanaf 2005 onderbouwen met het rapport; “Uitputting van de landbouwgronden, uit 1936! En vanaf 2004 als vertegenwoordiger van SpectraCell, die een intracellulaire vitamine analyse uitvoeren ook wetenschappelijk aantonen. 

Appeltje, eitje dus. Je bezoekt wat dokter en die gaan er mee aan de slag, blij met dit stukje gereedschap wat hun patiënten zou helpen al die ziektes te voorkomen [?]. 

Niets bleek minder waar, al die dokter hadden de ballen verstand van vitaminen en mineralen omdat dat nou een maal niet in hun opleiding werd onderwezen door de scholen die gefinancierd werden door de farmaceutische industrie. 

Ja en dat was natuurlijk een complot gedachte, mijn aller eerste!

Eerst twijfelde ik aan mijzelf, leg ik het wel goed uit maar nadat ik was boeken van insiders had gelezen was alles voor mij zo klaar als een klontje, het is een complot. 

Lezingen bijwonen in binnen en buitenland, van anders denkende dokters was een stijle leercurve die ik in de praktijk probeerde te brengen. Met de komst van de sociale media dacht ik het publiek rechtstreeks te kunnen bereiken, maar nee, tot mijn frustratie bleek niemand de kennis te delen. 

Een radio programma annex podcast, idem dito, geen resultaten. Iedereen bleef keurig de ‘adviezen’ van de dokter opvolgen. Dit terwijl ik de testen van enkele artsen kon inzien die aan de goede kant van de lijn stonden, orthomoleculair geschoold die allen, tot hun ontsteltenis, een onvoldoende kregen voor de eigen test uitslag !!

En werken al die vitaminen en mineralen, ik denk het wel want al 27 jaar ben ik nog geen dag, geen uurtje ziek geweest met bergen energie, iets wat vele mensen ontbeerd. Je zou zeggen dat er wel iemand over zou praten, over zulke resultaten?

Nu begin ik dat te begrijpen na de nep corona crisis waar vele mensen ziek werden door vitamine en mineralen gebrek. Dar mensen het verstandelijke vermogen ontbeerden om logisch te denken als zelfstandig persoon. Maar in een een cursus persoonlijke ontwikkeling die ik deed voor het werk als artsen bezoeker leerde ik dat zelfstandig nadenken, zaken analyseren nooit was onderwezen op school.

Dat zelfstandig denken ontbeerden de massa met de angstcrisis en de ongekende vaccinatie waanzin, een waanzin die nog wel een jaar of twintig de nieuwscycle blijft beheersen met het aangerichte slagveld en de daaruit voortkomende blijvende schade die inmiddels de gehele economie heeft vergiftigd.

Ik begrijp nu ook beter dat er artsen waren die terecht stonden in de Neurenberg tribunalen, … en dat dit bij nieuwe tribunalen aan massa weer gaat gebeuren. Iedereen is immers nu getuige van het grootste complot uit de geschiedenis, je mag het ook een wereldoorlog noemen tegen de mensheid als geheel met de inzet van biologische wapens, ten uitvoer gebracht door dokters en hun medische staf. Gepromoot door de wetenschap, de politiek, de media en de prominente huurlingen [artiesten, TV, & filmsterren], ondersteund door de rechtspraak en gehandhaaft door de politie en BOA’s.  

Terug naar de titel van dit artikel; “Maakt vitamine C je ook slimmer?”

Ja zeker te weten, en ter afsluiting, dit kwam ik tegen bij een slimme Twitteraar; 

“Ik ben alleen verantwoordelijk voor wat ik zeg, en niet voor wat jij begrijpt !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk