Ik ben heel blij met mijn eigen-wijze levenshouding!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #204 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ik schreef het ooit al eens eerder; “Wat ben jij eigenwijs, dat is in feite het grootste compliment wat ‘ik’ kreeg”. Eigenwijze mensen kun je echter in twee groepen onderverdelen, mensen waar je met geen geweld nieuwe informatie ingestampt kan krijgen en het soort eigen-wijze mensen die zich gedwongen voelen alles zelf te onderzoeken en dit niet kunnen / durven over te laten aan anderen. 

Het begon zich voor mij zelf duidelijk af te teken toen ik een kapel-tunnel-syndroom kreeg aan beide polsen. Een mooi medische naam voor een verkeerd voedingspatroon wat men in de medische wereld pleegt op te lossen met een scherp mes, een operatie dus. Geen aanlokkelijke methode voor mij en er werd verder gezocht en een simpel bijschaven van de basis kennis voor gezond leven bracht de oplossing. 

Dat was echter mijn allereerste stap in de ontdekkingsreis die tot op heden voortduurt; “Hoe is het mogelijk dat een dokter dit niet weet of, … toepast. Die stap, die ontdekking bracht mij naar een reis die mij aan het schrijven en vertalen van artikelen zette, een eigen website, een radio programma / podcast over gezondheid en zelfs een protestliedje tegen de gevestigde medische (wan)orde !

Daarna kwam 9/11, wat een enorme indruk had achter gelaten omdat ik toevallig op dat moment in de VS verbleef. Dat werd een puzzeltocht in de wereld van de complotten. 9/11 gaf voor mij pas negen jaar later een bevredigend antwoord met het boek & YouTube presentatie van Dr. Judy Wood “Where Did The Towers Go”

Directe link

Daarna kwam de hele stortvloed van misstanden en complotten die me deed afvragen in wat voor wereld leven we eigenlijk?

Deze week kwam ik met iemand in gesprek waar ik eindelijk, met toestemming mocht vertellen, over mijn bezorgdheid dat die persoon gevaccineerd was met een experimentele vaccin. Iets wat ik al twee jaar eerder gepoogd had voor haar vaccinatie. Het korte antwoord: “Ik krijg van meerdere mensen berichten toegestuurd en heb het een-en-ander wel gelezen, maar ‘jullie’ halen er gelijk zoveel andere dingen bij dat ik het niet meer kan geloven”.

Dat standpunt kan ik aan de ene kant begrijpen, het overweldigende, het onbegrijpelijke, het onvoorstelbare. Maar aan de andere kant ook, om alles zomaar op èèn grote hoop te schuiven zonder de vraag te stellen om het èèn voor èèn dan eens duidelijk uit te leggen, nee dat begrijp ik minder. 

Ik had twee jaar geleden aangeboden een presentatie te houden over dit onderwerp, corona en vaccinatie, nog ruim voordat de eerste vaccins werden toegepast maar wel na de eerste lockdown. “Nee daar zijn ‘onze’ mensen niet in geïnteresseerd”, een stukje verkeerde eigen-wijsheid. Het denken voor andere mensen. Want, … als je aan je vrienden en kennissen nooit de juiste vragen stelt dan weet je ook niet wat ze denken.

Nog tijdens mijn 9/11 en gezondheid / nep ziekten reis dienden zich ook allerlei complotten aan zoals de Chemtrails, de opwarming van de aarde, de zogenaamde economische huurmoordenaars, die gehele landen tot slaaf naties maakten, wat langzaam maar zeker het gehele politieke spectrum bij mijn reis betrok. Bilderberg en allerlei schimmige clubjes kwamen in beeld met hun echte agenda. Het Nieuwe Wereld Orde plan en ‘iets’ wat de Deep State werd genoemd.

Ik had er een dagtaak aan en werkelijk alle vrije tijd werd opgeslokt door ‘het nieuws’. Van een ‘eenzame’ soms vertwijfelde zolderkamer onderzoeker kwamen we echter steeds meer in de grote boze buitenwereld in contact met gelijkgestemden, … over de gehele wereld. De gezondheidsradio podcast radio uitzendingen werden omgedoopt naar de dotcom.radio podcast en de radio werd te heet onder de voeten vanwege de mensen die niet konden begrijpen waar we allemaal verslag van deden.

In de eerste week van de lockdown kregen we hoop met 134.000 luisteraars, maar dat aantal werd de opvolgende week al gereduceerd naar 4.000 en al snel zaten we weer op het gebruikelijke van 1.000 tot 1.500 maximaal. 

Maar ‘we’ bleven doorgaan onze eigen-wijsheid te voeden want het was immers ‘onze’ toekomst die op het spel stond. In tegenstelling van veel mensen die dachten geen enkel invloed uit te kunnen oefenen begrepen we meer en meer dat juist ‘wij’ de verandering zijn. Ten eerste is gezondheid het product dat voor het grootste deel in de eigen handen ligt. Ten tweede bepaald onze economische voetdruk mede de richting en bovendien de voorbeeld functie die we met zijn allen hebben.

Deze reis heeft mij op plaatsen gebracht die ik nimmer voor mogelijk had gehouden, “Van toiletschoonmaker tot artsen bezoeker”,  zou een boektitel kunnen zijn. Een giga reis inzake persoonlijke ontwikkeling waar ik kon genieten van een confronterende presentatie met een arts in het publiek. Met de kennis dat er slechts 20% nodig is om de koers van elk probleem te veranderen (Het 80/20 principe van Pareto). Maar de echte kentering kwam in 2017 met het fenomeen “Q” dat ‘we’ er niet alleen voor stonden en het waarom het allemaal zo omzichtig en met enorme vertragingen plaatsvond. Het in beeld brengen over de gehele wereld aan welke kant van de lijn een ieder stond zodat het kwaad met wortel en al verwijderd kan gaan worden, de fouten na de Neurenberg processen van WOII niet meer gemaakt worden waarbij nuttige idioten gewoon gespaard bleven.

En alles, die hele reis gaat tot een climax komen, nog dit jaar, deze zaken zien ‘we’ al jaren aftekenen in de groeiende 20% groep en de rest zullen volgen, of ze willen of niet al zullen er ook een aantal hopeloos verdwalen. 

Deze tijd is de grootste reset van het mensdom uit de gehele geschiedenis, een prachtige tijd om deel van uit te maken, een reis die ik niet had willen missen. En kijk nog even naar de tittel van de website, gedachtenvoer & Create A Better World. 

Het verbinden van de aanknopingspunten was wat we al die tijd al deden, een stevig touw weven van al die loshangende draadjes, een touw wat je houvast kon geven in het leven. Een houvast die je hoop gaf; “Hope Comes In Dark”, geschreven in 2010. Dat geeft weer een mooie indicatie hoe lang we in de gedachtenwereld al aan het stoeien waren met ‘de wereld’ om ons heen. En je weet, dat alles eerst in gedachten gecreëerd wordt, en zich daarna pas manifesteert in de zichtbare wereld. De zichtbare wereld die van complotten aan elkaar hangt waarvan velen het moeilijk hebben deze te ‘moeten’ aanschouwen. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk