Wordt de wereld steeds ‘gekker’ of, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #202 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De wereld wordt niet slechter, gekken, crimineler, maar de sluier die dit alles verborgen heeft gehouden wordt opgetrokken.


Er werden achter de schermen wereldwijd gecoördineerd allerlei plannen gesmeed om stap voor stap, zo onopvallend mogelijk, de wereld naar de hand te zetten. In een totalitair controle systeem waar de slaven [wij] de rijken dienden.

Eigenlijk zag je dit openlijk voor je ogen gebeuren waar overal de teugels van je vrijheid werden ingebonden. Waar belastingen elk jaar maar bleven stijgen en stijgen om die plannen te bekostigen. Waar geld bijgedrukt werd waardoor ‘ons’ geld onderhevig was aan enorme inflatie. 

Waar het feminisme door hen gestimuleerd werd waardoor vrouwen een -wij zijn gelijk- illusie werd voorgehouden waardoor ze in de val trapten en ook gingen werken, carrière maken en totaal uitgeblust thuis kwamen. Een gezin opbouwen, kinderen opvoeden, die opvoeding rol werd door de staat overgenomen en in je eentje als kostwinnaar een gezin runnen werd steeds meer een ding uit het verleden, gedwongen mee te rennen in de rat race.

Een maatschappij waar ongenoegens gekanaliseerd werden door popartiesten te ronselen om protestliedjes te zingen waardoor mensen als een blok over de hele wereld protesteerden tegen bijvoorbeeld de oorlog in Vietnam, … Mark Devlin schreef erover in inmiddels drie boeken, de Muzikale Waarheid.

Terwijl de echte criminele netwerken van de Deep State de wereldwijde drugshandel konden opzetten, de kinderhandel vernuftig konden uitbreiden. Waar de vernuftige afpersing zaken van belangrijke politici en ‘nuttige’ CEO’s tot een business model werden geautomatiseerd door namen die we nu allen kennen, Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell.

Waar een zogenaamde ‘hitman’, een ecomosche huurmoordenaar werd ingezet om complete landen afhankelijk te maken van die Deep State, land na land en allen moesten in de VN stemmen volgens de orders van de Deep State meesteres. 

Voor de ogen van een ieder werd een film afgespeeld die de illusie moest geven dat we in een democratie leefden.

De CIA werd ingeschakeld om complotdenken een besmet woord te maken. Om het langzaam maar zeker groeiende leger van anders denkenden, van onderzoekers af te schermen van hen die nog in het -wat een mooie wereld- sprookje geloofden.

Een mooie  wereld waar het ergens altijd wel oorlog was, altijd !!

Een wereld vol onnatuurlijke ziektes en ellende

Een wereld van dood en verderf

Een wereld van honger, pedofilie, kinderhandel en andere misdaden

Onder leiding van de Deep State en met goedkeuring van de gechanteerde politici en andere omgekochte pionnen.

Die wereld was de matrix waarin een ieder leefde, een illusie in stand gehouden door de media, radio en tv.

Maar er ontsnapten meer en meer ‘complot’ onderzoekers aan deze illusie. Tot hun frustratie bleef de meerderheid maar vast houden aan hun droomwereld, leven in de illusie, in de matrix.

Maar ondanks alles werd de groep andersdenkende complot onderzoekers te groot en de Deep State werd gedwongen om overal verkiezingen naar hun hand te zetten, te frauderen omdat niet iedereen zich liet omkopen. Er kwam in alle lagen van de maatschappij weerstand.

De fraude werd te opzichtig, meer en meer mensen gingen hun informatie bij alternatieve media halen. Er ontstonden alternatieve samenwerkingsverbanden internet forums van anders denkenden die tezamen als een kranten redactie werkten en na de opkomst van “Q” als een burger CIA gingen opereren. Niet met honderden maar miljoenen tegelijk. Die ongelijke strijd heeft de Deep State inmiddels al lang verloren met de tanende invloed van de voorheen machtige media tot gevolg.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Nogmaals; “De wereld wordt niet slechter, gekken, crimineler, maar de sluier die dit alles verborgen heeft gehouden wordt opgetrokken”.

Voor het eerst krijgen mensen te zien hoe de wereld waarin ze -dachten- gelukkig te leven er in het echt uitziet.

Op dit moment worden mensen denkbeeldig vastgehouden en gedwongen te kijken, te luisteren en gedwongen te realiseren dat een ieder zijn bijdrage, -het in actie komen- vereist is. Wegkijken wordt niet meer geapprecieerd / getolereerd door de onderzoekers van het eerste uur. Je gaat mee in de grootste bewustzijn omslag uit de geschiedenis of je blijft achter in het steeds kleiner wordende [afgeschermde] wereldje, je geestelijke gevangenis. Met de sleutel binnen handbereik moeten ze zelf gaan kiezen wanneer ze willen vluchten [?]

Intussen is buiten die gevangenis de strijd reeds ontketend om tot die altijd gedroomde mooie wereld te komen, te realiseren, te creëren en de schuldigen te berechten en sommigen zelfs te verwijderen van deze planeet. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk