Parallelle samenleving? Ik stem tegen !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #201 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


“Parallelle samenlevingsinitiatieven zijn NIET het antwoord, het gaat om een COMPLETE MAATSCHAPPELIJKE OMSLAG, we moeten dit SAMEN doen!”


Dat schreef mijn dotcom.radio maatje Mike Donkers op zijn forum verleden week waar ik het volledig meer eens ben;

Slechts een paar luttele seconde nam het in beslag om deze eerste gedachte te produceren;

“Leef ik al niet in een parallel lopende samenleving sinds Maart 2020 toen de lockdown begon en zeker toen de vaccinatie waanzin ten tonele verscheen. Ik werd een van de vele paralel levende mensen die in een apartheid wereld werden gedwongen. Vrienden waren ineens geen vrienden meer, familie werden opeens vreemden. Ik was ook ineens niet meer welkom bij mensen waar ik al vele decennia kwam. Relaties werden van het ene op het andere moment afgebroken, vaak zonder een gesproken woord”.

Paralel is evenwijdig laten lopen, maar ook, jij kan niet meer meedoen met ‘ons’ omdat wij het anders zijn gaan doen. Je mag pas weer meedoen als jij het zelfde doet als wij.

Ik denk dat dit nooit gaat werken als je een open samenleving voor ogen hebt, nooit.

In het verleden ben ik betrokken geweest als lid van een ruilkring en later met de opzet van een LETS ruilkring in de eigen gemeente, omdat dure autoritten het ruilen te kostbaar maakten. 

Tien jaar energie in gestoken, waarvan drie jaar met de oprichting, slechts enkele gelijkgestemde mensen gevonden. De verhuizing naar Frankrijk was een goed moment om de stekker er uit te trekken, pfff, mooi geweest, dat weten we dan ook weer.

Een paralel systeem opzetten heeft geen slagingskans. Eèn ontmoeting blijft mij bij, een dame uit Zuid Amerika, Argentinië vertelde dat na de Falklandoorlog hun plaatselijke LETS kring explodeerde tot boven de 3.000 leden en er een levendige parelalbe handel ontstond. Na een paar maanden stopte deze hele handel alweer in toen de ‘normale’ inflatie valuta weer beschikbaar kwamen. Niemand had meegekregen dat een ruilkring niet inflatie gevoelig zou kunnen zijn, als de leden trouw bleven aan deze gedachte. De leden zelf waren ‘de inflatie’ toen ze allen stopten omdat ‘de economie’ weer ‘tot leven’ was gekomen [?]

Parallel economie, paralel leven?

Nee niet mijn gedachte en ik onderschrijf de gedachte van Mike; “We moeten het samen doen, niet een deel maar allemaal”.

Die kans krijgen we nu ook, de ontmanteling van de Deep State, Trump roept dit al vele jaren hardop. Zijn maatje Poetin heeft het ook hardop uitgesproken en de populisten (wij het volk) scharen zich ook achter een multipolaire wereld, het volk laten meeregeren via bindende referenda.

Wat er moet veranderen bij ‘ons’ is de gedachte van een paralel leven totaal uitbannen en samen de schouders eronder zetten, te beginnen met, …

Een ROOD potlood en goed overdenken wie ‘ons’ ten dienste staan om dat doel te bereiken. 

MASSAAL gaan stemmen zodat elke vorm van fraude al bij voorbaat kansloos is !!

Aan de kleur van je kleren moet al duidelijk zijn op wie je gaat stemmen, je moet het van de daken schreeuwen zoals [ik]; “Ik stem op FvD”.

In Frankrijk zag en hoorde ik bij de demo’s; “Weg met Macron”, wat ze vergaten te vertellen was, op wie ze dan wel gingen stemmen? De enige kandidaat die het referendum hoog op de agenda had staan, Marine Le Pen, haar resultaat was eenvoudig te frauderen en ze verlies het presidentschap. 

Weet wie je volgt, …

Weet wat je zelf wilt, …

Weet wat er gebeurd in de wereld, …

Weet wie je idealen vertegenwoordigen, …

Weet dat in een ideale wereld geen plaats is voor een parallel leven

Conclusie; Kiezen voor een paralel leven is de keuze vertegenwoordigen voor een verdeelde wereld.

Parallelle samenleving in beeld. De zon veranderd de samenleving iedere seconde


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk