dotcom.radio aflevering 332 van 02-10-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #200 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 332: Oppositie politiek moet zwijgen – Giorgia Meloni is a member of the Aspen Institute – Lavrov speaks at UN General Assembly – Nordstream pijplijn 1+2 aanslag – VS calling on its citizens to leave Russia – Dotcom, podcast weer op de radio – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Een parallelle samenleving
Kent weinig clientèle
– HM

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Edwin] Stel dat FvD verboden wordt. Welke reacties kunnen we dan verwachten vanuit zowel de politiek als de bevolking? En welke positieve invloed kan dit hebben voor “het plan”. Dat zie ik nog niet.

[Medusa] afgelopen week een rel om de Social Development Goals vlag: Agenda2030 en de sympathiek klinkende SDG’s vormen een masterplan voor totale controle over alle aspecten van ons leven door een kleine globale elite. De gewraakte vlag staat daar symbool voor. masterplan video

[Angelface] FvD Wanneer een of meer leden van het kabinet dan ook zeggen tegen een volksvertegenwoordiger “U wil ik niet aanhoren, ik verlaat de zaal” dan is dat iets nieuws in de geschiedenis van de parlementaire democratie. – Consequent doorgedacht en gepraktiseerd komt dat neer op de “democratie” zonder oppositie.

TRUMP– & –Qanon

[Twitter] Analyse van gewone burger, .. gewoon rechts dat heeft gewonnen in Italië. Ja, dat de EU een ruige tijd krijgt, na de Brexit, een vleugellamme Macron, Zweden en nu Italië. Dit is nog maar het begin. De EU gaat het niet redden !

[LiesArie] Giorgia Meloni is a member of the Aspen Institute, which is funded by the Rockefeller Foundation and the Bill and Melinda Gates Foundation, among others, and is also actively involved in the forum in Davos where the wef holds its annual meeting. So whichever way you look at it, with Meloni (who, by the way, is fully promoted here by the MSM), the ‘great reset’ will continue, even if she pretends not to. Look at her voting record. For green pass, for vaccination for example. Unfortunately, the Italian people cannot be woken up. We are facing tough times here.

[Medusa] De mainstream media vergelijken haar met Mussolini en noemen haar extreemrechts. Stop de financiering van deze uiterst gevaarlijke radicale duivels,” fulmineert Europees Parlementslid Marcel de Graaff.

[Mike] Wat deze video goed laat zien is dat er onder communistische-socialistische-fascistische denkers overeenstemming was over het volk een simpele illusie voorschotelen en hun emoties bespelen, maar verschillen in inzicht bestonden over hoe dit neer te zetten. Verschillen als internationalisme vs. nationalisme en of je wel.of niet de bevolking moet verdelen in sociaal-economische klassen. Dit verklaart waarom Hitlers nationaal-socialisme botste met het marxisme en waarom hij wel aansluiting zocht met het fascisme van Mussolini, ook al zo”n dwarse linkse denker. Kortom, er wordt nog volop geexperimenteerd in die dagen. Na WO2 is men uitgekomen niet op een brute dictatuur maar juist de illusie van vrijheid, de visie van o.a. Aldous Huxley, auteur van Brave New World. Het idee was dat we vrijwillig moesten kiezen voor onze eigen slavernij. En nu hebben we lui als Schwab, die klassenverschillen willen opheffen door iedereen even arm te maken. You’ll own nothing and be happy. Gaat niet gebeuren, ze zullen opnieuw falen!

* FM Lavrov speaks at UN General Assembly
* Reactie van een kijker; “Na 64 jaar over de bedreiging van het leven en de vrijheid door de Sovjet-Unie te hebben aangehoord, staat hier de Rus die de democratie verdedigt tegen het fascistische, moorddadige westen waar -ik- woon. mind blown

* #ViktorOrban gaat een referendum houden over de sancties tegen #Rusland. Deze sancties zijn niet democratisch gekozen maar door de #Elite

[Mike] Bye bye Mark Dice.

[Mike] Nederland staat als braafste jongetje in Schwab’s klas op het punt om een verklaarde vijand van Rusland te worden: Nederland schroeft hulp op aan de Oekraïne

* Nordstream pijplijn 1+2 aanslag
– Clandestine: Dus het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de VS beschuldigd van het saboteren van de Nord Stream Pipeline. Ze vroegen om een spoedvergadering van de VN Veiligheidsraad om dit aan te pakken. Ze eisen antwoorden van Biden voor zijn eerdere bedreigingen om de pijpleiding te vernietigen. — Trump heeft ook laten doorschemeren dat Biden verantwoordelijk is. — Dit kan de situatie veranderen van een proxy oorlog, naar een veel directere WO3.

[Stefan Noordhoek] Wie blies de Russisch-Duitse Nord Stream I en II pijpleidingen op?

[Mike] Twitter: Hier loopt de gaspijpleiding van Noorwegen naar Polen. Geopend op de dag dat de gaspijpleiding van Rusland naar Duitsland op drie plekken explodeerde. En een vroegere Poolse minister daarvoor de VS bedankte. Sommige sommetjes zijn echt niet zo moeilijk te maken.

* Woensdag US Military: The US Embassy in Moscow is calling on its citizens to leave Russia immediately – no explanation

[Medusa] Vrijdag: Well these images show US ship, helicopter and plane activity days and hours before the first explosion. Right above the pipes. We danes see no activity from Russia on the other hand. And yes we are very used to tracking Russia in our backyards. This smells of US/German agreement

* Milieu: Uit de beide pijpleidingen ontsnapt nu metaan houdend gas. Er is echter ook de Gates of Hell – Darvaza gas crater met een diameter van 60 meter die al 50 of 60 jaar lang in brand staat

[Medusa] De nieuwe digitale valuta van China wordt geleverd met een vervaldatum – De digitale yuan is zo programmeerbaar dat de valuta kan verlopen, waardoor consumenten worden gedwongen om deze voor een bepaalde datum op te gebruiken.

* Clandestine: Voor degenen die de drops hebben gevolgd, spreekt Trump tot je. Voor hen die dat niet deden, hebben deze zinnen en termen geen betekenis. Een product van de Q operatie heeft Trump en andere White Hats de mogelijkheid gegeven om te communiceren met Anons in het zicht.  Elke gewone normie ziet dit bericht en denkt er niets van. Wat betekent dat Trump rechtstreeks met Anons spreekt, evenals met de vijand die op de hoogte is van de druppels. Een nogal fascinerend fenomeen dat jaren nodig had om vast te vestigen.

[Medusa]
Oct 11 = Durham’s court case vs. Danchenko start
Oct 13 = deadline for FBI to produce Seth Rich material
Oct 17 = Elon Musk vs. Twitter court case start

[Angelface] Nieuw dieptepunt in censuur: Polen verhindert concert oprichter van Pink Floyd, Roger Waters, vanwege zijn kritiek op het westen in de Oekraïne-oorlog​

[Mike] Russische roulette is momenteel wel een heel kromme uitdrukking

[Medusa] Ninefornews De Zweedse krant Nya Dagbladet heeft een artikel gepubliceerd over geheime Amerikaanse plannen om de Europese economie te vernietigen door middel van een oorlog in Oekraïne en een energiecrisis. (RAND cooperation – hebben we het hier al over gehad bij dotcom in de uitzending van 18 september via Red Pil News)

[Mike] Dit is goed nieuws. Onder SCHAEF wordt dus in rap tempo een troepenmacht gegenereerd die massa-arrestaties onder de ‘elite’ kan verrichten en daarnaast kan zorgen voor ordehandhaving om rellen en plunderingen te voorkomen.

* GV Analyse toespraak Poetin: Biologische wapens en menselijke experimenten in de Oekraïne
Poetin sprak openlijk over “biologische wapens en menselijke experimenten in Oekraïne”,
– Poetin heeft het Westen er zojuist publiekelijk van beschuldigd het Internationaal Verdrag inzake biologische wapens en de Code van Neurenberg te schenden.

* GV Referendum: Annexatie van vier regio’s in Oekraïne

[Ragnar] Twitter bericht van Jeroen Pols: Zelensky tekende zojuist toetreding NAVO na waarschuwing Rusland elke aanval op aangesloten gebieden met volle kracht te vergelden. De WEF-psychopaten provoceren een volledige oorlog.

[Tanja] Reiner Fuellmich gives an encouraging and inspiring interview with David Sorensen from StopWorldControl.com.

X22 Report, De wereld wordt niet slechter, gekken, crimineler, maar de sluier die dit alles verborg wordt opgetrokken.

CORONA

* GV De ontkenner en de rechercheur
– “Het vaccin voelde voor mij aan als een gratis anabole shot, ik kreeg er een berg energie van”, dan weet je dat dit onderwerp verboden gebied is geworden om ter sprake te brengen.
– “Over complotten ben ik heel stellig, als je mij geen zwart op wit getekende verklaringen of onomstotelijke bewijzen kan laten zien dan, … met vermoedens heb ik helemaal niets !!”
— Zo komt de rechercheur in actie, zo gaat een echte journalist aan de slag, met niet meer als vage aanwijzingen op zoek naar -mogelijk-bewijs.
— Dat is het basis ingredient dat een rechercheur en een goede journalist dient te bezitten, een gezonde hoeveelheid nieuwsgierigheid en achterdocht. Elk onderzoek benaderen vanuit een mogelijk complot.

* Ivermectine: Een wondermedicijn, maar niet in Nederland !
– De grote lijst van landen waar ivermectine legaal verkrijgbaar is en vaak grootschalig wordt ingezet

[Mariaka] Hier in (BE) zijn er wachtlijsten om geholpen te worden bij psychische problemen. En veel psychiaters hebben een patiënten-stop, omdat ze de toestroom niet meer aan kunnen. Die vertelde een vriendin. Dus niet enkel lichamelijke ongemakken na de prikjes? Het ‘lost forever’ krijgt een heel nieuwe bijklank voor me …..

[Lievergezond] Mijn eigen gedachten (hm) Hier nogmaals een video van mensen die op camera dood gaan aan het \/ opdat je de noodzaak inziet in het bespreekbaar te maken, of je vrienden nu verliest door het te vertellen of dat ze dood gaan, welk verschil maakt het eigenlijk ?

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

* Betaalmuur omzeilen?

[Kefikev] AD.nl Bijna alle NPO-omroepen doen deur dicht voor overleg met Ongehoord Nederland: ‘Geen journalistiek’

GEDACHTENVOER

Wij willen Dotcom Radio uitzenden op de middengolf in Midden-Brabant We nemen eigenlijk al aan dat het mag. Voorlopig zal het worden uitgezonden op zondag tussen 19.00u en 20.00u Na een humoristisch programma tegen oa WEF waarin ook live mensen kunnen inbellen. Met veel protestliedjes en gedichten. We zijn een LPAM station. Radio Aktief, ooit begonnen als underground piraat. Op de 828 Khz vanuit Tilburg. Vind u het goed dat wij jullie goed verzorgde programma uitzenden? Succes! Groeten, Rob.

* You Ain’t Seen Nothing Yet (Je hebt nog niets gezien)
Zou het kunnen zijn dat jouw rol als bewuste wereldburger is om weer ouderwetse menselijkheid te tonen, belangeloos andere mensen te helpen en vooral de rust bewaren en, … je stem laten horen. Gaat de derde wereldoorlog in feite niet beslist worden met rode potloden in de komende verkiezingen overal ter wereld [?] Ligt als nooit te voor je toekomst -de toekomst van ons allen- niet in je eigen handen [?] Je eigen handen in de zin van WWG1WGA, Waar we alleen gaan, gaan we allen.

Ik zie het al, nu jij nog [?]

* Cladestine De nieuwe standaard van journalistiek, …
Waarheid 
Nauwkeurigheid
Objectiviteit
Onpartijdigheid
Verantwoording

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten