De ontkenner en de rechercheur


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #199 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


We zijn aangeland in het -tijdperk- van extreme ontkenners zo heb ik de indruk. Mensen die kost wat kost in hun -alles is goed- bubbel om hun wereldje, hun -voel je goed zone- af te schermen voor indringers. Het nieuws wordt immers extreem en de ontkenningen gaan daar in mee.


De mensen die het nieuws volgen via de MSM en zichzelf beschermen door zeker niet buiten deze kring zelfstandig nieuws te gaan consumeren laat staan actief op zoek gaan naar een onderwerp.

“Het vaccin voelde voor mij aan als een gratis anabole shot, ik kreeg er een berg energie van”, dan weet je dat dit onderwerp verboden gebied is geworden om ter sprake te brengen.

“Over complotten ben ik heel stellig, als je mij geen zwart op wit getekende verklaringen of onomstotelijke bewijzen kan laten zien dan, … met vermoedens heb ik helemaal niets !!”

Dat is dan einde discussie, alle onderwerpen zorgvuldig vermijden om de lieve vrede te bewaren, geen video kijken waar je niet weet welk onderwerp gaat passeren, noppes, nada, niets.

Welk steekhoudend argument zou je nog ter sprake kunnen brengen om een knots van een gat te schieten in hun verdedigingsmuur om in ieder geval deze verdedigingslinie te doorbreken dacht ik heel de week.

Vanmorgen had ik die gevonden, maar wel te laat om toe te passen, maar een argument voor de volgende keer, want die gaat er zeker komen.

Je bent van beroep rechercheur, of een oude haast uitgestorven journalist van beroep. Iemand komt met een vaag vermoeden, een onbestendig gevoel een misdaad op het spoor te zijn. Alhoewel het je heel onwerkelijk, haast onmogelijk voorkomt heeft ergens iets je getriggerd. Je gaat niet gelijk op onderzoek uit, maar alle schijnbaar onbetekenende berichten neem je onbewust in je op die je nieuwsgierigheid toch triggeren.

Zo komt de rechercheur in actie, zo gaat een echte journalist aan de slag, met niet meer als vage aanwijzingen op zoek naar -mogelijk-bewijs.

Dat is het basis ingredient dat een rechercheur en een goede journalist dient te bezitten, een gezonde hoeveelheid nieuwsgierigheid en achterdocht. Elk onderzoek benaderen vanuit een mogelijk complot.

Ken jij dat soort journalisten waar nadien boeken en film over geschreven werden?

Ken jij dat soort rechercheurs, ehh, ja want die komen elke week voorbij in populaire TV series.

Gek eigenlijk wel nu ik daar over nadenk dat men ons complotdenkers noemt als negatieve insteek om ‘ons’ het zwijgen probeert op te leggen terwijl die crime TV series tot de populairste TV series horen. 

Ontkenners, … gekke wezens in feite !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk