You Ain’t Seen Nothing Yet (Je hebt nog niets gezien)


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #197 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Red Oktober, we hebben het er al meer malen over gehad in de afgelopen jaren maar nu is het “voor het echie”, het gaat echt gebeuren en je hebt echt nog “niets” gezien.


De Oekraïne oorlog staat op een keerpunt, vele regio’s spreken zich uit in een referendum om zich te willen voegen tot Rusland. Daarmee zal elke buitenlandse inmenging in de binnenlandse oorlog gelijk een oorlogsverklaring aan Rusland zijn. En de geschiedenisboeken leren ons dat de Russische beer niet te verslaan is en een hoge tol aan mensenlevens kan eisen. 

You Ain’t Seen Nothing Yet!

De aanslagen op de op de Nord Stream 1 en 2 eerder deze week een aanlag op het tonen van de kwetsbaarheid van Europa en dus gedaan door Rusland [?] “Je reinste fantasie”, als je het mij vraagt om je eigen belangrijkste economie te saboteren. Er is maar een aannemelijke dader en dat is de VS, die via verschillende bronnen waaronder Joe Biden eerder dit jaar al aangaven dit te overwegen in een openlijk dreigement. Een openlijke oorlogsverklaring van de VS aan Rusland is daarmee een feit en, … 

You Ain’t Seen Nothing Yet!

Tijdens de COVID crisis zijn wereldwijd mensen gevlucht uit de grote steden, alleen in Parijs al 200.000. Nu is de vlucht ingezet om economische redenen. 

Volgens de New York Post hebben in augustus in totaal 5.838 New Yorkers de overstap gemaakt – het op één na hoogste aantal voor één maand in de geschiedenis – en dat maakt het aantal New Yorkers die hun noordelijke rijbewijs hebben opgegeven na naar het zuiden te zijn verhuisd op jaarbasis op 41.885 – een tempo dat wijst op een nieuw jaarrecord. De stad wordt niet meer als leefbaar ervaren. Zijn het de dictatoriale politieke regels die mensen uit de “Blauwe staat” doen vluchten en is dat ook een teken aan de wand voor de komende politieke omwenteling waarbij mensen op ‘save’ spelen en de omwenteling niet willen afwachten en de daarbij behorende voorziene ‘onrust’ [?] 

You Ain’t Seen Nothing Yet!

De energie prijzen stijgen in een ongekende opwaartse curve in landen waar de dictatuur het hardst heeft toegeslagen. Burgers met een aflopend contract worden direct getroffen, bedrijven worden gedwongen te stoppen en / of gaan failliet. Dit zal dagelijks nieuwe tekorten te zien gaan geven en de economie en voedselvoorziening ernstig gaan verstoren en in sommige sectoren wellicht totaal lam leggen. 

De vraag is niet of er een derde wereldoorlog komt, maar de vraag is hoe deze verder gaat escaleren en hoe de brand nog te blussen is [?]

You Ain’t Seen Nothing Yet!

Intussen woekert de Corona / COVID crisis hevig door en ontdekken meer en meer mensen dat ze de slechtste beslissing in hun leven hebben genomen door zich te laten injecteren met een experimenteel goedje dat potentieel dodelijk is en miljoenen mensen heeft ziek gemaakt. Mensen die de waarheid gaan ontdekken zal de bodem onder het vertrouwen in de mensheid onder de voeten vandaan worden geslagen en ook hier, …

You Ain’t Seen Nothing Yet!

Maar er staat nog veel meer op het punt geopenbaard te worden en komende maand is de meest logische maand dat dit alles het nieuws gaat beheersen in de gehele wereld, tot in de verste uithoeken. In November gaan namelijk de verkiezingen plaatsvinden in de VS. De strijd tussen de Blauwe en Rode garde, rechts tegen links of, … de Deep State tegen de totale burgerbevolking van de wereld. Niet alleen de VS maar overal ter wereld [?] Trump is namelijk niet aan het strijden om de macht maar hij is slechts een ‘sta in de weg’ om ons als bevolking te knechten en vernietigen.

You Ain’t Seen Nothing Yet!

Al die vraagtekens in dit artikel zijn al lang uitroeptekens geworden de afgelopen 22 jaar dat ik, en velen met mij, zich ontwikkelden van complot denker, naar complot onderzoeker, naar activist en velen nog dat stapje extra mochten meemaken naar Anons. 

De Anons kregen als het ware een bijscholingsprogramma wat er achter de schermen allemaal plaatsvond en waarom deze gekozen route noodzakelijk was om “de meerderheid” bij de les te krijgen. Om geen totale chaos te laten ontstaan in de noodzakelijke transitie naar een betere wereld.

Het is daarom dat je bij vele alternatieve websites en alle reguliere nieuwskanalen alleen maar het slechte nieuws leest zonder de noodzakelijke factor “hoop”. 

Wees dus voorzichtig wie je volgt

Laat de onwetenden in hun waarde

Geef hen de tijd om de ontdekkingen in hun eigen [razende] tempo te maken

Laat de deur open zodat ze weten dat ze welkom zijn

Omdat, je nog niets gezien hebt, …

You Ain’t Seen Nothing Yet!

En tenslotte, … De vraag is niet of er een derde wereldoorlog komt, maar de vraag is hoe deze verder gaat escaleren en hoe de brand nog te blussen is [?]

Zou het kunnen zijn dat jouw rol als bewuste wereldburger is om weer ouderwetse menselijkheid te tonen, belangeloos andere mensen te helpen en vooral de rust bewaren en, … je stem laten horen. Gaat de derde wereldoorlog in feite niet beslist worden met rode potloden in de komende verkiezingen overal ter wereld [?] Ligt als nooit te voor je toekomst de toekomst van ons allen niet in je eigen handen [?] Je eigen handen in de zin van WWG1WGA, Waar we alleen gaan, gaan we allen.

Ik zie het al, nu jij nog [?]

mind parachute


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk