Referendum: Annexatie van vier regio’s in Oekraïne


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #198 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De Russische president Vladimir Poetin zal vrijdag officieel beginnen met de annexatie van nog eens vier regio’s in Oekraïne tijdens een ondertekeningsceremonie na de afsluiting van de zelf georganiseerde referenda deze week, die door het Westen en Kiev als een schijnvertoning zijn bestempeld.


De “overeenkomst” zal blijkbaar worden ondertekend “met alle vier gebieden die referenda hebben gehouden en overeenkomstige verzoeken aan de Russische kant hebben gedaan,” voegde hij eraan toe.

Bron artikel; Telegram


Trump biedt aan onderhandelingen te leiden om de Russische invasie in Oekraïne te beëindigen: ‘De hele wereld staat op het spel’

Voormalig president Donald Trump is zo bezorgd over de toestand van de wereldwijde diplomatie dat hij heeft aangeboden “NU” over een deal te onderhandelen omdat “de hele wereld in staat van paraatheid is”.

Trump gaf op TruthSocial commentaar op recente explosies die de Russische Nordstream oliepijpleidingen onklaar hebben gemaakt in wat Europese leiders – en Fox News gastheer Tucker Carlson – sabotage hebben genoemd. Carlson ging zo ver om te suggereren dat de sabotage werd gedaan door de regering Biden, maar gaf toe dat hij niet wist of dat werkelijk het geval was.

Trump leek de spot te drijven met de regering Biden door te beginnen met “Leadership” van de VS in ironisch gedetineerde aanhalingstekens, alvorens te zeggen dat de recente ontmanteling van de pijpleiding een “grote gebeurtenis” is, maar “geen grote oplossing zou moeten inhouden.” Natuurlijk merkte hij op dat “de ramp tussen Rusland en Oekraïne NOOIT had mogen gebeuren, en zeker niet zou zijn gebeurd als ik president was.”

Hij besloot met het zoeken naar een oplossing en voegde daaraan toe: “Maak het niet erger met het opblazen van de pijpleiding. Wees strategisch, wees slim (briljant!), zorg NU voor een onderhandelde deal. Beide partijen hebben het nodig en willen het. De hele wereld staat op het spel. Ik zal de groep leiden.

Lees de volledige verklaring hieronder van Truth Social:” (lees bij de bron)

Bron artikel MEDIAite


We kunnen beter wakker worden voordat het te laat is.

Zet de TV’s uit. Praat met mensen. Wissel meningen uit. Hoop is nog steeds levend. Laat de media je niet anders vertellen (wijsmaken).Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk