De nieuwe standaard van journalistiek, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #196 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ik weet niet hoe met jou is, maar ik kan mij mateloos ergeren aan wat journalisten voor nieuws brengen, verdraaien en ronduit liegen.


De laatste 2,5 jaar spanden de kroon, zover dat mensen voorgoed afscheid hebben genomen van actualiteiten programma’s en zelfs het nieuws op radio en TV. 

Zelf kijk ik nooit meer naar geen enkel programma op radio, tv en de krant heb ik 12 jaar geleden al opgezegd, tot volle tevredenheid. Alleen ongehoord Nederland is de positieve uitzondering op de regel maar die kijk ik vrijwel uitsluitend via een streaming online dienst.

Komt er eens iets dat mijn aandacht verdient dan zijn er een leger gelijk gestemden die weten hoe ze mij en anderen kunnen bereiken / of ik weet waar ik waardevolle zaken kan vinden. 


Clandestine schreef gisteren op zijn Telegram kanaal:

Een van de grootste slachtoffers van de moderne samenleving, is de zielige standaard voor wat we accepteren als “journalistiek”.

Veel wetenschappelijke gebieden zijn verslechterd, doordat de “Deep State” de academische wereld heeft aangepast aan hun agenda.

In de post-Deep State wereld zullen de gevestigde media worden gezuiverd, en een nieuwe standaard van journalistieke ethiek zal aanbreken.

Waarheid 
Nauwkeurigheid
Objectiviteit
Onpartijdigheid
Verantwoording

Doe mee of ga uit de weg.


En zo denk ik er precies zo over inclusief het leger trollen dat de sociale media vervuilen. Afgelopen uitzending van de dotcom.radio podcast (aflevering 331) hebben we het daar ook nog over gehad. Hoeveel journalisten na wereldoorlog 2 veroordeeld zijn bij de Neurenberg processen. Dat zelfde is zich nu aan het herhalen, de processen zullen plaats gaan vinden en de journalistieke veroordelingen. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk