Worden de Midterm verkiezingen in de VS het lichtende voorbeeld?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #195 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het plan van het Trump Maga ‘leger’ is om in November als de zogenaamde Midterm verkiezingen plaatsvinden (halverwege / tussentijdse / middentermijn) om dan de linkse politiek zo’n slag toe te brengen dat ze daar in jaren en jaren niet van zullen herstellen.


Het plan is om in alle staten van de VS de overwinning uit te roepen voor Trump, inclusief de van oudsher sterke Democratische gebieden. Een teken aan de wand is dat uit deze ‘blauwe’ staten momenteel mensen weg vluchten vanwege de onbetaalbare politieke maatregelen. 

In zijn laatste politieke rally toonde Donald Trump de Amerikaanse vlag zonder de sterren, die allen een staat vertegenwoordigen. Hij verwacht van iedere staatsburgen dat ze hun ster weer terug gaan stemmen.

STEMMEN, is nog nooit zo belangrijk geweest is de boodschap.

Het is begrijpelijk dat veel mensen geen vertrouwen meer hebben in de politiek na alle verkiezingsfraude de afgelopen decennia. In met name de VS is dit echter bij een ieder wel duidelijk geworden dankzij de vrije media zoals ThruthSocial,  Rumble, BitChute, Odesee en anderen.

Bovendien, … er begint eenheid te ontstaan. Immers de problemen zijn voor iedereen het zelfde geworden, de rekeningen kunnen niet meer betaald worden, de zorgen hebben dezelfde achtergrond, overlast door de niet aflatende stroom ‘vluchtelingen’, aantasting van de grondrechten, onredelijke politieke maatregelen, etc, etc, etc, …

Mensen vinden elkaar in gelijkgestemde onvrede en de neuzen bigezinnen steeds meer de zelfde kant in te staan, links, rechts, democraten, republikeinen, wwg1wga is de kreet die ze nu openlijk ondersteund zien worden tijdens de bijeenkomsten door Trump zelf.

Omdat er wereldwijd nog al wat onvrede is in de maatschappij is gaan stemmen nog nooit zo belangrijk geweest. En in Amerika gaan ze een benchmark zetten wat het kan betekenen voor een land, een samenleving, als dit in de praktijk laat zien wat er dan mogelijk is.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk