Ivermectine: Een wondermedicijn, maar niet in Nederland !

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #194 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ivermectine is niet alleen erg effectief bij acute corona infecties maar heeft effect bij het verminderen van schade door de Spike Proteïnes.


Door Rinno Heidstra Ivermectine een wondermedicijn, maar niet in Nederland

Ivermectine is niet alleen erg effectief bij acute corona infecties maar heeft effect bij het verminderen van schade door de Spike Proteïnes.

Het niet toegankelijk maken van het medicijn zorgt voor onnodige schade aan gezondheid, kost mensenlevens en is crimineel. Het is te zot voor woorden dat een huisarts die wel nadenkt, zijn verantwoordelijkheid begrijpt en neemt en daardoor mensenlevens redt, vervolgd wordt in Nederland. Vroeger had ik gedacht dat het in China zou kunnen, maar toch niet in het ‘beschaafde Nederland?

Recent onderzoek: 92% daling van de sterfte dankzij Ivermectine!…en in Nederland verboden…

Ivermectin, ‘Wonder drug’ from Japan: the human use perspective

Uit de inleiding van het artikel
Oorspronkelijk geïntroduceerd als een diergeneesmiddel, doodt het een breed scala aan interne en externe parasieten bij vee en gezelschapsdieren. Al snel werd ontdekt dat het ideaal is voor de bestrijding van twee van ’s werelds meest verwoestende en misvormende ziekten die de arme bevolking in de tropen eeuwenlang heeft geteisterd. Het wordt nu gratis gebruikt als het enige instrument in campagnes om beide ziekten wereldwijd uit te roeien. Het is ook gebruikt om verschillende andere menselijke ziekten met succes te overwinnen en er worden voortdurend nieuwe toepassingen voor gevonden. Dit artikel gaat dieper in op de gebeurtenissen rond de overgang van ivermectine als een enorm succes in de diergeneeskunde naar het wijdverbreide gebruik ervan bij de mens, een ontwikkeling die ertoe heeft geleid dat velen het als een “wondermiddel” bestempelen.

Het is onverklaarbaar dat in 2011 nog als zegen voor de mensheid en als wondermiddel werd beschreven nu in 2022 ‘gevaarlijk’ zou zijn

Lees verder op PubMed NIH (vertaald met Google Translate)

Wat is Ivermectine

Ivermectine is een medicijn dat al vele jaren wordt toegepast bij parasitaire infecties, zowel bij dieren als bij mensen. De dosering gaat per kilogram lichaamsgewicht. Er wordt vaak gezegd dat het gevaarlijk voor mensen is omdat het medicijn voor paarden is bedoeld, dat geldt echter voor de dosering. Een paard is zwaarder dan een mens en de dosering moet natuurlijk aangepast worden! Er zijn veel artikelen te vinden over het juiste gebruik bij mensen, mocht u het willen proberen dan is het op eigen risico! Het is officieel niet toegelaten voor de behandeling van virale infecties.

Nobelprijs voor Ivermectine in 2015

In 1975 is Ivermectine ontdekt, in 1987 toegelaten voor de behandeling van parasitaire infecties bij mensen. Het is toegelaten door de FDA.

Waarom is Ivermectine effectief bij Corona

1. Ivermectine heeft antivirale eigenschappen
2. Ivermectine heeft effect op de stofwisseling
3. Ivermectine heeft ontstekingsremmende eigenschappen

Heel specifiek bindt het aan de ACE2 receptor waardoor het spike proteïnes hier niet meer aan kan binden en de receptor vernietigen waardoor het een virusingang in de cel wordt. Er zijn meerdere artikelen die dit effect beschrijven en waardoor het effectief is bij Corona infecties en na vaccinatie.

Enkele van de vele referenties over de veiligheid en effectiviteit van Ivermectine

1. Resolving “Long-Haul COVID” and Vaccine Toxicity: Neutralizing the Spike Protein
2. COVID-19 early treatment: real-time analysis of 2,147 studies
3. Ivermectin Docks to the SARS-CoV-2 Spike Receptor-binding Domain Attached to ACE2
4. The mechanisms of action of Ivermectin against SARS-CoV-2: An evidence-based clinical review article
6. The mechanisms of action of ivermectin against SARS-CoV-2—an extensive review
7. Regular Use of Ivermectin as Prophylaxis for COVID-19 Led Up to a 92% Reduction in COVID-19 Mortality Rate
8. Ivermectin, ‘Wonder drug’ from Japan: the human use perspective
9. What Is Ivermectin?
10. https://en.wikipedia.org/wiki/Ivermectin

In de malaria landen wordt Ivermectine standaard op grote schaal toegepast


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk