Prinsjesdag, het komt nooit meer goed !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #192 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Een prinsjesdag als nooit te voor, de proteststemmen overheersten de ‘feestvreugde’, de NOS camera’s konden niet om de protestvlaggen heen die op het laatste moment overal uitgerold werden. Mensen die met de rug naar het vorstenpaar gingen staan onder luid boe geroep.


Iedereen in Nederland is er getuige van geweest, de camera wegdraaien, onmogelijk, het boegeroep totaal wegfilteren, onmogelijk, politie ingrijpen zonder escalatie, onmogelijk. Eindelijk na vele, vele demonstraties waar relatief geen publiciteit gescoord kon worden in de media. Geen medestanders gerecruteerd konden worden, door hun bewustzijn te vergroten. Die medestanders komen nu in drommen aangewaaid nu ze het in de portemonnee zijn gaan voelen. 

De perfecte dag voor een demonstratie. 

Chapeau voor de actievoerders.

Geen agressie van de politie

Geen romeo’s en dus een vredige maar wel luidruchtige bijeenkomst.

Ook de politiek deed er een schepje bovenop de volgende dag, in de verdachten hoek wel te verstaan. En de gebeurtenissen ontgingen de wereld niet.

Zoals de Gilets Jaunes de Gele Hesjes hét symbool werden voor het protest in Frankrijk en ver daarbuiten, zo is de omgekeerde vlag het protest symbool geworden van de boeren en nu veel meer. Blauw, wit, rood, Nederland in nood !

@WeTheMedia en vele andere media hebben dit vertoond

Watch the bizarre moment when the government walks out as Thierry Baudet is speaking. Apparently his speech hit a nerve of the Deep state Cabinet (English Subs)

En nee daar stonden geen bekende namen bij als ABC, MSNBC, NYTimes, USAToday etc, maar hebben die nog invloed dan, worden die nog geloofd ?

Wat Jan Publiek zegt is meer zeggend als het journalistieke volkje;

“Dat is wat ze doen als ze geconfronteerd worden met de waarheid van wat ze zijn, de “samenzweringstheorie” slogan eruit gooien en de kamer verlaten. De diepe staat en de elites worden steeds vaker genoemd en ze kunnen het niet aan.”, op Reddit

“Ik bedank ze dat ze me hebben laten zien hoezeer ze van streek waren en dat ze zijn opgestaan en weggegaan. Nu mogen ze het gesprek voortzetten, op een voortdurende en zeer gedetailleerde manier, en uitleggen waarom wat hij zei hen zo beledigde”, op Reddit

De politiek heeft de gebeurtenis op Prinsjesdag nog eens extra aangewakkerd, protesterend Nederland heeft geproeft dat er mogelijkheden zijn de dictatuur in het hart te raken, vooral met de optocht met de koets en de balkon scene wist de NOS regisseur geen enkel ‘veilig’ camera standpunt te selecteren.

Het protest vol in beeld


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk