Toespraak van Poetin: Het naderen van de afgrond


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #189 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Al sinds begin 2022 volgen we de berichten van Clandestine op de voet, hij bericht over zaken die weinigen onder het licht brengen in de propaganda oorlog in de Oekraïne tegen Rusland, … door het Westen !


Door Clandestine: Putin’s Address: Approaching the Precipice

Poetin sprak Rusland deze week toe in een vooraf opgenomen toespraak over de lopende speciale militaire operatie in Oekraïne. De krantenkoppen van de MSM richten zich op de “gedeeltelijke mobilisatie” van Russische militaire reservespecialisten, en Poetins dreigementen om “alle beschikbare wapensystemen” te gebruiken, waaronder massavernietigingswapens. Maar er wordt ons VEEL MEER gegeven in de toespraak. Enorme punten die de mainstream pundits over het hoofd zien. Laten we er naar kijken.

Om te beginnen, als u het vertaalde transcript nog niet hebt gelezen, moet u dat eerst doen. Zie hier VOLLEDIGE TRANSCRIPT

Nu u de toespraak van Poetin hebt gelezen, laten we de belangrijkste passages en onthullingen analyseren.

“Het onderwerp van deze toespraak is de situatie in Donbass en het verloop van de speciale militaire operatie om het te bevrijden van het neonazistische regime, dat in 2014 in Oekraïne de macht greep als gevolg van een gewapende staatsgreep.”

Poetin draait er niet omheen. Hij schiet uit tegen het “neonazi-regime” en de gewelddadige staatsgreep die in 2014 begon. Een staatsgreep die destijds door Obama en toenmalig vicepresident Biden werd gefaciliteerd. Daarom blijft Biden honderden miljarden dollars naar Oekraïne sturen. Ze beschermen hun Deep State proxy.

Daarom zie je China en Rusland in het nieuws gezamenlijke verklaringen afleggen over het voorkomen van “Western Colour Revolutions”2. Rusland vecht terug tegen de VS-volmacht Oekraïne, en nu probeert China de invloed van de VS in Taiwan weg te nemen. Het Oosten staat op tegen het Westen.

U zult echter in de hele toespraak merken dat Poetin zorgvuldig verwoordt dat deze acties niet werden uitgevoerd door een of meer naties of het volk, maar door “het agressieve beleid van sommige westerse elites”.

Poetin en Rusland hebben vanaf het begin bewust geprobeerd hun beschuldigingen en ongenoegen te richten op de “westerse elites”, niet op de VS als geheel. Rusland heeft herhaaldelijk beweerd dat de “Democratische Partij van de VS”, met de hulp van George Soros en niet-gouvernementele entiteiten, Amerikaanse DoD-fondsen naar Oekraïne heeft gesluisd om een onofficiële “Deep State”-volmacht op te bouwen, buiten het bereik van het toezicht door het Amerikaanse Congres

Poetin zegt verder: “Het doel van dat deel van het Westen is om ons land te verzwakken, te verdelen en uiteindelijk te vernietigen.”

Je zult merken dat er een onderscheid is tussen de doelen van het volk, en de doelen van de “Westerse elites”, in het bijzonder de DNC. Je zult ook merken dat Poetin in deze hele situatie nooit iets negatiefs over Trump heeft gezegd.

Poetin heeft duidelijk partij gekozen voor Trump, en tegen “dat deel van het Westen”, d.w.z. de Deep State.

Poetin gaat verder met het bespreken van de gruwelijke realiteiten veroorzaakt door de Westerse elites, die hun invloed gebruiken om opzettelijk tweedracht en chaos te zaaien in de regio sinds 2014. Het Oekraïense volk veranderen in “kanonnenvoer”, en militair geweld gebruiken op burgers, en georganiseerde “genocide”.

“Ze maakten van het Oekraïense volk kanonnenvoer en duwden hen in een oorlog met Rusland, die ze in 2014 ontketenden. Ze gebruikten het leger tegen burgers en organiseerden een genocide, blokkade en terreur tegen degenen die weigerden de regering te erkennen die in Oekraïne werd gecreëerd als gevolg van een staatsgreep.”

Alle strijd, dood, ziekte, armoede, drugshandel, mensenhandel, burgeroorlog, enz. in Oekraïne, is een gevolg van onnodige Amerikaanse betrokkenheid in Oekraïne. Poetin heeft hier 100% gelijk. En deze verontrustende realiteit wordt door de westerse media genegeerd.

Poetin verduidelijkt dat de reden voor de speciale militaire operatie een “preventieve maatregel” was, aangezien het Westen/NAVO van plan waren kernwapens naar Oekraïne te brengen, naast de wapens en activiteiten die al in Oekraïne plaatsvinden (Biolab-netwerk).

Poetin gaat verder met het methodische tempo van de militaire operatie. Hij verduidelijkt dat de operatie bedoeld is om mensenlevens te redden en de voormalige Russische Donbas te bevrijden van het wrede neonazistische regime. Dit vuurt verschillende deuken in de westerse mediaverhalen dat Poetin en Rusland gedachteloos burgers vermoorden. Nu beweren de media dat het trage tempo van Rusland betekent dat Oekraïne aan de winnende hand is. Dit is dwaasheid. Rusland erkent burgers op het slagveld, en handelt volgens de juiste rules of engagement. De MSM en Big Tech willen wanhopig dat u dit niet weet.

Poetin verduidelijkt verder dat ze niet alleen tegen Oekraïne vechten, maar tegen de “hele militaire machine van het collectieve Westen.”

De NAVO en de VS pompen Oekraïne vol met wapens en geven trainingen aan Oekraïense soldaten, waarbij ze het bloed van het Oekraïense volk als oorlogspion gebruiken. Dit is geen oorlog tussen Rusland en Oekraïne, dit is een proxy/economische oorlog tussen het Oosten en het Westen. Dit is WO3.

En WO3 zou niet compleet zijn zonder nucleaire wapens, toch? Poetin heeft die basis ook gedekt. Nadat hij het Westen heeft uitgescholden voor het beschieten van de kerncentrale in Zaporozhzhia, en een nucleaire catastrofe wil veroorzaken, verklaart Poetin dat hij klaar is om de dreiging van het Westen met alle mogelijke middelen het hoofd te bieden.

“Ik wil degenen die dergelijke uitspraken doen over Rusland eraan herinneren dat ons land ook verschillende soorten wapens heeft, en dat sommige daarvan moderner zijn dan de wapens waarover de NAVO-landen beschikken. In het geval van een bedreiging van de territoriale integriteit van ons land en om Rusland en ons volk te verdedigen, zullen we zeker gebruik maken van alle wapensystemen waarover we beschikken. Dit is geen bluf.

De burgers van Rusland kunnen erop vertrouwen dat de territoriale integriteit van ons moederland, onze onafhankelijkheid en onze vrijheid zullen worden verdedigd – ik herhaal – met alle systemen die ons ter beschikking staan. Degenen die nucleaire chantage tegen ons gebruiken, moeten weten dat de windroos kan draaien.”

Je hebt Poetin goed gehoord. Hij beweert dat Rusland geavanceerde nucleaire wapens heeft waar wij niets van weten, en hij is bereid “alle wapensystemen” te gebruiken die hem ter beschikking staan.

Dus of je nu Rusland of Oekraïne steunt, of je kop in het zand steekt, deze situatie zou de aandacht van iedereen op deze planeet moeten hebben.

Nu, na het analyseren van de inhoud van de toespraak, bekijk het vanaf 40.000 voet.

We zijn 6 weken verwijderd van de midterms, alle verhalen van Trump zijn waar gebleken, Biden en de Deep State hebben het land in de grond gestampt, de normies worden massaal wakker, Deep State misdaden worden op dit moment blootgelegd en vervolgd, en nu lijkt het erop dat de wereld op de rand van een nucleaire fall-out staat. Als er een “afgrond” was, dan is dit het wel.

“We staan aan de rand van de afgrond, maar alleen aan de rand vinden mensen de wil om te veranderen. Alleen aan de afgrond evolueren we.”

-The Day the Earth Stood Still

Vergeet niet dat Poetin geen ruzie heeft met Trump. De enige manier waarop deze hele situatie wordt opgelost, is als Trump het Witte Huis herovert en hier een eind aan maakt, en de Deep State criminelen verantwoordelijk houdt. De weg is vrij voor Trump om de wereld te redden van een gegarandeerde nucleaire vernietiging.

Klinkt behoorlijk “bijbels” voor mij.

-Clandestien.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk