Het grote woord is eruit, Nederland wordt geregeerd door de Deep State


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #188 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Na vandaag zal de politiek nooit meer het zelfde zijn
Politieke debatten exploderen
Kamer loopt leeg en vluchten voor het debat

Vak ‘K’ van het Kartel is sprakeloos


Gisteren was het Nederlandse volk aan zet en lieten op prinsjesdag zien en horen dat ze het bEU zijn dat WEF kabinet en de eveneens koninklijke WEF marionetten, niets meer of minder, ook zij bungelen aan de Building Back Better touwtjes

De stijgende energieprijs heeft de uitwerking op mensen als een broeikas
Hé hé, wordt het dan eindelijk tijd voor wat tegengas?

Het ene roept het andere uit. De politiek ziet nu eindelijk E-I-N-D-L-I-J-K dat het volk zich roert en weet dat de tijd rijp is om ook T-E-G-E-N-G-A-S te geven aan de Deep State coupe die er op 17 maart 2020 gepleegd was voor een ieder zichtbaar met de Corona nep virus lockdown. 

Bij Wilders liepen de gemoederen al hoog op, toen Thierry Baudet het woorden Deep State uitsprak was de vlucht van het kabinet al ingezet.

Hoe nu verder?

Een motie van wantrouwen hoeft niet ingediend te worden, dat is nu meer dan duidelijk, een demissionair kabinet, alsjeblieft niet, opstappen en vervroegde verkiezingen is het enigste waar Nederland recht op heeft, en nog veel en veel meer, … ik zit te denken aan het verboden woord in “het huis van de democratie”, … Tribunalen, militaire tribunalen. 

Nederlandse Politiek wereldnieuws morgen, zeker weten !!


De gehele presentatie


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk