Big Pharma verbergt het geneesmiddel voor de wereld…


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #188 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ze hebben het geprobeerd.
Echt waar.
Ze hebben het zo hard geprobeerd.
Maar de waarheid over Ivermectine kwam toch naar buiten.
En nu kan iedereen die kijkt het zien.


Bron artikel X22 report: Door Brian Cates; Big Pharma Is Hiding The Cure From The World

Net als vorig jaar met het goedkope en overal verkrijgbare geneesmiddel hydroxychloroquine, is het huidige doelwit van de Grote Reset Cabal het geneesmiddel Ivermectine.

Maar dit is als proberen de schuurdeur te sluiten nadat het paard al buiten loopt. De literatuur en praktijkvoorbeelden van de effectiviteit van Ivermectine als behandeling van het COVID-virus zijn reeds vastgesteld en gemakkelijk beschikbaar.

Toen de profylactische eigenschappen van Ivermectine tegen COVID-infectie de afgelopen weken aan het licht kwamen op basis van solide bewijsmateriaal, sprongen de gebruikelijke verdachten onmiddellijk op om het idee te demoniseren dat artsen Ivermectine zouden voorschrijven als een soort profylactisch middel tegen COVID-19.

Toen, midden in dit heftige debat dat was begonnen, werd het CDC op heterdaad betrapt bij het adviseren van artsen om Ivermectine voor te schrijven aan de inkomende Afghaanse vluchtelingen die waren ontstaan door Biden’s totaal mislukte terugtrekking uit Afghanistan.

Dus voordat je naar Amerika komt, is het innemen van Ivermectine prima en dandy. Maar als je eenmaal in het land bent, is Ivermectine ineens gevaarlijk en mag niemand het nemen om virussen of parasieten te bestrijden?

Er wordt ons nu verteld dat er een groot aantal redenen zijn waarom iemand Ivermectine kan nemen – ter bestrijding van verschillende ziekten en aandoeningen en sommige virussen. Maar niet voor de COVID of zijn neven. Dat is niet toegestaan.

De reden voor de HCQ-hysterie van vorig jaar was de vermeende angst dat Amerikaanse burgers een overdosis zouden nemen als ze ermee zouden beginnen.

Die valse reden is nu herrezen voor Ivermectine. Een voorbeeld: een arts verscheen in een plaatselijke nieuwsuitzending die snel viral ging en waarin hij beweerde dat ziekenhuizen op het platteland in Oklahoma werden overspoeld door patiënten die een overdosis Ivermectine hadden gekregen, zodat er geen bedden meer beschikbaar waren voor andere patiënten.

“De IC’s zitten zo vol dat slachtoffers van schoten het moeilijk hebben om naar faciliteiten te gaan waar ze definitieve zorg en behandeling kunnen krijgen.” Dr. Jason McElyea wordt in de video gezien terwijl hij de lokale nieuwsreporter Katelyn Ogle vertelt.

Alleen het verhaal dat deze dokter vertelde was verre van waar.

Het feit dat het verhaal dat McElyea vertelde het platteland van Oklahoma deed lijken op het Wilde Westen was de eerste tip. Iedereen die nagaat hoeveel slachtoffers van geweerschoten er per maand vallen op het platteland van Oklahoma zou onmiddellijk beseffen dat wat McElyea zei onzinnig was.

Fox News deed verslag: (404 melding) noot: video niet meer te vinden

Rolling Stone werd gedwongen een update te maken van zijn verhaal over Oklahoma ziekenhuizen die overspoeld werden door patiënten met een overdosis ivermectine nadat de geciteerde arts werd tegengesproken door de ziekenhuizen waar hij naar verwees.

Het verhaal gaat verder:

Het Northeastern Hospital System, waarvoor McElyea werkt, gaf echter een verklaring uit over zijn associatie met de ziekenhuizen die in het verhaal worden genoemd. Het NHS onthulde dat McElyea weliswaar “verbonden is” aan een medische stafgroep, maar dat hij al 2 maanden niet meer op de betreffende locatie heeft gewerkt en ook geen ivermectine-overdoses heeft behandeld.

“Hoewel Dr. Jason McElyea geen werknemer is van NHS Sequoyah, is hij verbonden aan een medische uitzendgroep die onze spoedeisende hulp verzorgt. Dr. McElyea heeft al meer dan 2 maanden niet meer op onze locatie in Sallisaw gewerkt. NHS Sequoyah heeft geen patiënten behandeld vanwege complicaties bij het gebruik van ivermectine. Dit is inclusief het niet behandelen van patiënten voor een overdosis ivermectine.”

“Alle patiënten die onze spoedeisende hulp hebben bezocht hebben de nodige medische aandacht gekregen”, aldus NHS. “Ons ziekenhuis heeft geen patiënten hoeven afwijzen die spoedeisende hulp zochten. We willen onze gemeenschap geruststellen dat ons personeel hard werkt om kwaliteitszorg te bieden aan alle patiënten. We waarderen de kans om deze kwestie op te helderen en zoals altijd waarderen we de steun van onze gemeenschap.”

Gedwongen om dezelfde methodes te gebruiken als vorig jaar, krijgt de Cabal steeds minder rendement.

Degenen met een lang geheugen zullen zich herinneren hoe vorig jaar binnen een paar dagen nadat toenmalig president Donald J. Trump in een nieuwe conferentie hydroxychloroquine had aangeprezen, de mainstream media een viraal verhaal door het hele land verspreidden over een vrouw die haar man had vergiftigd met aquariumreiniger. Het valse verhaal ging dat de vrouw op het idee kwam om haar man deze chemische stof te geven omdat ze Trump had horen praten over HCQ. Dit zou bewijzen dat Trump ongelooflijk onverantwoordelijk was door HCQ aan te prijzen, een geneesmiddel dat honderden miljoenen mensen sinds 1955 gebruiken.

Maar het was allemaal een leugen. Het verhaal viel snel uit elkaar. Toen de vrouw van moord werd beschuldigd, bleek dat zij een fervent Democratische donor was en geen Trump-fan. Het verhaal dat de vrouw de politie vertelde klopte gewoon niet. Chloroquine phosphate in fish tank cleaner is zeker niet HCQ, wat een legaal medicijn is voor menselijke consumptie dat al meer dan zes decennia wordt gebruikt om ziektes en aandoeningen zoals malaria te bestrijden.

Onze vijanden hebben niet echt nieuwe spelletjes in hun draaiboek en dus worden ze gedwongen tot transparante en duidelijke herhaling. Precies hetzelfde draaiboek wordt gebruikt om de feiten over Ivermectine te onderdrukken die vorig jaar tegen HCQ werden gebruikt.

Ondanks het feit dat veel medische organisaties de desinformatie over HCQ die ze een jaar geleden actief verspreidden, hebben teruggedraaid, hebben sommige medische groepen en veel nieuwsmedia hun eigen hysterische desinformatie over dit geneesmiddel niet ingetrokken of aangepast. Sommigen verdubbelen zelfs.

HCQ moest worden aangevallen omdat, als genoeg mensen het vroeg genoeg zouden nemen, het de pandemie zou hebben beëindigd tegen het einde van de zomer van 2020, door genoeg mensen te beschermen tegen COVID-infectie, iets wat ons allen meer dan anderhalf jaar lang werd verteld dat de vaccins dat zouden doen – totdat plotseling, nadat de massale vaccinatieprogramma’s waren begonnen, ons anders werd verteld.

De vaccinatie agenda kan geen levensvatbare concurrent hebben.

En nu is het hetzelfde met Ivermectine. Als het werkt en genoeg mensen nemen het, is er weinig reden om door te gaan met de zeer dure en zeer winstgevende vaccinatieprogramma’s.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk