Zitten jouw gedachten ook al in de knel?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #187 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Alles wordt onbetaalbaar door Poetin zijn barbaarse oorlog in de Oekraïne. Je vertrouwd de politiek niet meer, het politie geweld. Het Vaccinatie ID moet weer ingevoerd worden, nu zogenaamd door de horeca maar, …


De mensen zien en horen overal om zich heen dat mensen nare klachten ervaren van de experimentele vaccins en boosters of zomaar ineens dood gaan, de bereidheid voor nog zo’n spuitje wordt met de dag kleiner. Dat zou betekenen dat heel weinig mensen in aanmerking komen voor het Vaccinatie ID als ze dat zouden willen en, … de horeca is nu al veel te duur geworden en met de hoge energieprijzen zullen de biertjes ook niet goedkoper worden en de verwarming op 16 graden. Voor het vliegen hoef je zo’n ID ook niet ‘aan te schaffen’ want je loopt kans tot buiten in de rij te staan vanwege het personeelsgebrek.

Politiek, je weet niet meer wat je moet denken van de tegenstrijdige en ongrondwettelijke maatregelen. Bij sommigen is het woord “tribunaal’ meer in de gedachte dan ‘nieuwe verkiezingen’. 

Dan is er die oorlog van die barbaarse Poetin die oorlogsmisdaden begaat in de Oekraïne, dat zeggen tenminste de democratische landen in het -vrije westen- [?] Ze censureren de belangrijkste Russische omroep RT.com al 8 maanden zodat het voor velen moeilijker wordt een evenwichtige mening te vormen.

Intussen zijn er al Engels sprekende militairen gesignaleerd met een Amerikaanse tongval aan de zijde van het proxy leger van de Oekraïne met oorlogsmateriaal uit verschillende EU landen en de VS. Poetin is inmiddels bezig om het leger van President Volodymyr Zelenskyy tot een terroristische organisatie te verklaren waardoor hij de mogelijkheid creëert om de buitenlandse soldaten vogelvrij te verklaren en een economische boycot tegen de overtredende landen kan instellen. Geen graan en gas meer ook al zouden ze er voor willen betalen in waardevaste goud gedekte Roebels en wellicht ook afgesneden worden voor de doorvoer kanalen van deze producten. Dat is pas een boycot.

En je hoort en proeft het al, ik ben pro Poetin. Waarom?

Hij wil af van de Deep State plannen om een Wereld Orde, een One World Government te stichten en samen met China en de BRICKS landen een zogenaamde “Globale reorganisatie van soevereine landen in een Multipolair samenwerkend wereldverband”.

Dat klinkt als muziek in mijn oren maar dat zal je niet horen in de -propaganda vrije westen media- reken daar maar niet op. 

Met de term “soevereiniteit” bedoelt de Russische president “vrijheid van nationale ontwikkeling, en dus van ieder mens afzonderlijk”, alsmede “technologische, culturele, intellectuele en educatieve levensvatbaarheid van de staat” en een “verantwoordelijke, actieve en nationaal georiënteerde burgermaatschappij”.

Een dergelijke wereld staat in schril contrast met de door het Westen gedomineerde unipolaire wereldorde, die volgens Poetin “een rem aan het worden is op de ontwikkeling van onze beschaving.”

Maar, maar, ehh Poetin is toch die boeman hebben we altijd gehoord [?] Ja dat klopt als je uitsluitend de media volgde weet je niet beter, dan ben je dom gehouden en zitten je gedachten in de knel. Je wil het eigenlijk wel geloven maar dan moet je afstand nemen van XX jaren hersenspoeling. Vul bij xx je leeftijd in min de jaren tot de kleuterschool. 

Succes met je hersen mist, zo mooi Brain Fog genoemd in het Engels. Hoewel er geen wondermiddel bestaat tegen een wazig gevoel in je bovenkamer, zijn er wel bewezen technieken om je mentale helderheid te verbeteren. De TV uitzetten is daar het eenvoudigste en krachtigste middel van. Zelf je nieuws verzamelen en analyseren en dan wordt je zelfstandig lid van het expert team. 


DEZE video MOET je gezien hebben, Levensreddend NL ondertittelsmind parachute


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk