Hé, doe ze de groeten van mij, aan de rand van het ravijn, … en kom terug !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #186 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


… want mij zal je daar niet zien, veel te gevaarlijk en ik heb toch wel een klein beetje hoogtevrees. Ik denk dat daar veel mensen komen met prikspijt, vaccinatieschade of vrees wat die tijdbommen nog kunnen aanrichten. Ook mensen die hun rekeningen niet meer kunnen betalen en heel veel mensen die om de een of andere reden het even niet meer zien zitten in het ‘leven’.


Al die problemen zijn in de basis terug te voeren naar een enkel woord; “Angst”

De grootste bijwerking van “Angst” is niet helder meer kunnen denken, je gedachten op een rijtje kunnen zetten. 

Gevangene van alle door de media voorgeprogrammeerde gedachten en de eigen dogma’s. 

Dat alles is natuurlijk voor mijzelf ook niet wereldvreemd, maar op enig moment kwam er een omslagpunt, in mijn geval de gezondheid waar ik een ‘eigenwijze’ richting heb gekozen. Daarna werd, stap voor stap, alles anders!

Ik ging bij alles de vraag stellen; “Waarom”. 

Kan het niet anders, is dat wel waar wat ik lees en hoor, waarom verteld men dat, eigenlijk al die vragen die de basis zijn voor goede journalistiek.

Journalistiek die meer en meer vervallen is tot het kopiëren en plakken van wereldwijde persberichten. 

Toen ik voor mezelf begon die ‘eigenwijze’ berichten op een website te posten kreeg ik geleidelijk volgers maar eveneens ook tegenstanders waar ik niet meer in hun straatje praatte. Dat artikelen schrijven begon meer en meer een passie te worden. Van enkele artikelen in de week tot elke dag een artikel schrijven, plaatsen van een aangeleverd artikel tot vertalingen. Maar elke dag nu al ruim zes jaar lang stond er gemiddeld een nieuw artikel. De website kreeg een nieuwe domeinnaam gedachtenvoer en de subtittel; “Create a Better World”, want dat was de drijfveer. Je eigen steentje bijdragen in het groter geheel.

Daarna kwam in 2008 de podcast, toen nog een nieuw fenomeen, uitgezonden op de locale omroep met gezondheidsradio en vanaf 2016 dotcom.radio. Met de radio haakte ik af omdat de grond te heet werd onder de voeten (voor de radio i.v.m gemeente subsidie en een D66 burgermeester / klachten van een organisatie).

Als ik dit werk als professioneel journalist zou moeten doen zou ik het nooit gedaan hebben, dan kun je gerust stellen als je weet dat er een dubbele werkweek werd afgedraaid. Maar met de passie was dit nooit een enkel probleem. 

De grote omslag kwam voor mij in 2017 en het fenomeen “Q”, er kwam stap voor stap, beetje bij beetje de verwondering, de hoop, en het vertrouwen dat er op de achtergrond iets aan het ontstaan was waardoor we niet meer verder en verder de grond in gestampt werden, er weer hoop gloorde dat er meer krachten bezig waren achter de schermen.

Intussen zagen ik en de medestanders dat we een muur opgetrokken zagen worden die ons in de media als complotdenkers afschilderden.

Mensen die zelf niet de tijd en energie hadden om zoveel onderzoek werk te verrichten, en geen weerwoord konden geven in een discussie maakte zich maar al te graag af van de discussie door je als complotdenker weg te zetten.

Maar ook die angst was steeds voelbaar in de virus en vaccinatie gesprekken, ik kreeg; “Tot tien tellen Henk, ander onderwerp”, te horen om het vooral gezellig te houden. Temidden van potentiële vaccinatie slachtoffers worden we vaak alleen maar gedoogd als we zwijgen, tot op de dag van vandaag.

Nu met de Oekraïne oorlog zien we exact het zelfde scenario plaatsvinden, de MSM propaganda machine wordt geloofd en daarmee is het verhaal uit.

Maar er is meer, dotcomradio maatje Mike Donkers noemt het de Zwarte Magie die mensen niet meer voor rede vatbaar maakt.

Maar is die “black magic” niet de kooi die mensen zelf om zich heen opgetrokken hebben door eigen waarnemingen? 

Als je weet dat met 80 jaar toch echt de helft van alle mensen overleden is en 90+ maar voor een hele kleine groep weggelegd is, en dan bovendien ook nog eens vaak met een krakkemikkige gezondheid, … en je ziet dat heel je leven met eigen ogen, … MET JE EIGEN OGEN !! Dan is het logisch als mensen zeggen dat je geluk moet hebben als je plan is om 100 jaar te worden in goede gezondheid. Maar stel dat die mensen hier in de Morvan zouden wonen in Frankrijk, dan zien ze met eigen ogen dat gezond oud worden zeker tot de reële mogelijkheden behoord en niet alleen voor een enkeling. 

Datzelfde met kanker, volksziekte nummer #1, en je roept ineens dat dit te genezen is, en nog wel onderzoek van ruim 90 jaar geleden. Vergeet het maar, je dringt niet door en vrijwel niemand stelt uit eigen beweging de vraag; “Daar wil ik toch graag meer over horen?” En de vraag die ik eigenwijs stelde; “Want dan weet ik ook hoe het te voorkomen is, logisch denkend”. 

Al die gezondheidsproblemen hadden allemaal ook een economische grondslag vandaar dat de gezondheidsradio podcast omgedoopt werd naar dotcom.radio waar we die zaken met elkaar verbonden en van het een kwam het ander want alle angst, geprojecteerde economisch angst, en die had ook weer een gezondheid stress factor.

Zo zien we dat om de wereld te veranderen we eerst de mensen moeten veranderen, de massa psychose, de Matrix waarin mensen leven en wat ik maar niet begreep tot we de Q aanwijzingen meekregen. Aanwijzingen waarom het zo lang duurde voordat men eindelijk eens criminelen zou gaan arresteren. 

Gisteren zagen we een interview van professor klinische psychologie Mattias Desmet bij Blckbx.tv om te reflecteren op de kritische reacties op zijn internationale bestseller “De psychologie van totalitarisme”. Zijn beschreven fenomeen ‘massavorming’ kreeg een stortvloed aan kritiek na zijn Amerikaanse optreden bij Tucker Carlson van Fox News.

Ga naar +/- 38 min. in de video

Hij reageerde op kritiek van Karel van Wolferen (de Gezond Verstand krant) die het totalitaristische denken een op zich zelf staan fenomeen noemde in zijn boek en de daders buiten schot liet. Dat klopt ook stelde Desmet want de elites die aan de touwtjes trekken achter de schermen zijn zo inwisselbaar voor anderen. 

Dat wordt eens temeer duidelijk in onderstaande afbeelding waar mensen hun eigen kooi tekenen en de denkbeeldige sleutel wegwerpen. 

In de “Q” beweging is dit fenomeen al langer bekend bij de anons en de zinssnede: “Only at the precipice (moment of destruction) will people find the will to change” – “Alleen aan de afgrond (moment van vernietiging) zullen mensen de wil vinden om te veranderen.” 

In de huidige informatie oorlog, de strijd om de gedachten-kracht  van de mensheid, de zwarte magie wordt de gehele mensheid naar die afgrond gedreven om te doen ontwaken uit de Matrix, de Black-Magic staat van zijn.

Een deel van de wereldbevolking wacht al jaren smachtend op dit moment van bevrijding, het ‘eigenwijze’ deel die al die tijd open stonden voor verandering, voor spiritualisme, voor de bevrijding en hopen dat de anderen dit ook gaan zien. De anderen die niet bereikbaar waren voor ‘ons’. Dat die afgrond tot doel had om de mensheid op hun schreden te laten keren om die betere wereld met z’n allen zelf te gaan realiseren & creëren. Realiseren in de gedachten, creëren in het echt. Daarbij stilstaand is de keuze voor gedachtenvoer als domeinnaam in 2012 best een goede keuze geweest. 

DEZE video MOET je gezien hebben. Levensreddend !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk