DeSantis stuurt illegalen naar Martha’s Vineyard  (waar sommige elites wonen)

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #185 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Eerst het verhaal, dan het echt interessante deel. Axios: “Florida Gov. Ron DeSantis (R) stuurde woensdag twee vliegtuigen ongedocumenteerde migranten naar [elite] Martha’s Vineyard in Massachusetts, zich aansluitend bij Texas Gov. Greg Abbott (R) in het sturen van migranten naar vrijplaats steden, meldde Fox News”


Bron artikel Jon Rappoport; DeSantis sends illegals to Martha’s Vineyard

“DeSantis leek zich te richten op Massachusetts, dat een Republikeinse gouverneur heeft, omdat staats- en lokale leiders hun steun hebben uitgesproken voor beleid dat ten goede komt aan immigranten, ongeacht hun status.”

“Ongeveer 50 migranten die vermoedelijk uit Venezuela komen, zijn woensdagmiddag per chartervliegtuig aangekomen op Martha’s Vineyard Airport, volgens meerdere berichten.”

“‘Staten als Massachusetts, New York en Californië zullen de opvang van deze individuen die ze in ons land hebben uitgenodigd beter faciliteren door illegale immigratie te stimuleren door hun aanwijzing als ‘vrijplaatsstaten’ en steun voor het opengrenzenbeleid van de regering Biden,’ vertelde Taryn Fenske, DeSantis’ communicatiedirecteur, aan Fox News.”

Eens kijken, is niet een van de beroemde koppels die hun huis op Marth’s Vineyard hebben… de Obama’s?

Waarom, ja. Daar aan het water. Hebben ze geen angst voor dreigende tsunami’s?

Het huis staat op 29 hectare en heeft zeven slaapkamers en acht en een halve badkamer. Plus een garage, een aparte schuur, een zwembad, een vijver, een boothuis en een privéstrand.

Geweldig.

Perfect om illegalen zonder papieren te huisvesten.

Ik denk minstens een dozijn.

Kunnen we de komende dagen een aankondiging verwachten?

“Michelle en ik bieden onderdak aan drie jongeren van ongeveer 29 jaar, twee kleine kinderen, vier mannen en drie vrouwen. Ze krijgen al hun maaltijden geserveerd, en we hebben leraren ingehuurd om hun kennis van het Engels te vergemakkelijken. Michelle en ik nemen natuurlijk ook Spaanse lessen. Nieuwe mensen in ons huis is een welkome aanvulling op ons dagelijks leven. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.”

Ondertussen meldt TMZ: “We hebben audio van een telefoongesprek tussen Michelle Obama en haar vriendin uit Martha’s Vineyard, Gloria Van Landingwort-Schwartzmeister. De eerste stem die je hoort is die van Michelle:”

“Barack is helemaal gek geworden. De pers voor de gek houden is één ding, maar zo’n belofte doen… Die migranten komen echt niet in mijn huis wonen. Ik heb genoeg problemen met de ingehuurde hulp.”

Van Landingwort-Schwartzmeister: “Sluit het zilverwerk op, schatje. De indringers zijn aan land gekomen. Ik geef je de naam van mijn man, Pedro. Hij is homo en sensationeel in details. Hij maakt een lopende inventaris van elk item in je huis en bespringt die aliens. Tegen de tijd dat hij klaar is met hen, zullen ze rapporteren hoeveel rollen toiletpapier ze gebruiken…”

Helaas heb ik het gevoel dat al die buitengewoon rijke liberalen die op Martha’s Vineyard wonen en vakantie vieren, en die onbeperkte immigratie steunen, de migranten naar een soort van “gemeenschapshuisvesting” zullen sturen – zo ver mogelijk weg van hun herenhuizen, tuinfeestjes, boottochten, en hefboom-fusie-type gesprekken die het land in stukken snijden ten behoeve van … zichzelf.

Kijk volgende week, wanneer een commerciële bouwbaron op de Vineyard een tank, mortieren en vlammenwerpers naar zijn eigendom brengt, zodat hij veilig kan blijven terwijl hij vergaderingen op hoog niveau houdt over nieuwe wapen beheersingswetgeving …Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk