Trump doet voorspelling over mogelijke aanklacht


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #184 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De voormalige Amerikaanse president zei dat hij niets verkeerd heeft gedaan, maar voegde eraan toe dat de aanklacht hem er niet van zou weerhouden zich opnieuw kandidaat te stellen.


Bron RT.com uitsluitend vereikbaar met VPN verbinding vanwege censuur van het “vrije westen”
Trump makes prediction on potential indictment​

Donald Trump spreekt tijdens een bijeenkomst in Wilkes-Barre, Pennsylvania, 3 september 2022 © AP / Mary Altaffer

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump zei dat strafrechtelijke aanklachten hem er niet van zouden weerhouden zich kandidaat te stellen in 2024, maar wel “grote problemen” zouden veroorzaken in het land. Belaagd door meerdere onderzoeken, die volgens hem politiek gemotiveerd zijn, hield Trump vol dat hij geen wetten heeft overtreden.

“Ik kan me niet voorstellen aangeklaagd te worden. Ik heb niets verkeerds gedaan,” zei Trump donderdag tegen radiopresentator Hugh Hewitt. Mocht hij echter een strafrechtelijke aanklacht krijgen, dan “denkt hij niet dat het volk van de Verenigde Staten dat zou accepteren”.

“Ik denk dat als het zou gebeuren, je problemen zou krijgen in dit land zoals we die misschien nog nooit hebben gezien… grote problemen,” voegde hij eraan toe.

Trump wordt momenteel geconfronteerd met drie jury onderzoeken. Eén onderzoek in het district Columbia onderzoekt zijn vermeende misbruik van geheime documenten in zijn landgoed Mar-a-Lago in Florida, terwijl een ander federaal onderzoek zijn rol in de rel op Capitol Hill op 6 januari 2021 onderzoekt. Ondertussen wordt in Georgia onderzocht of de voormalige president de wet heeft overtreden door staatsambtenaren onder druk te zetten om de verkiezingsoverwinning van Joe Biden in de staat in 2020 ongedaan te maken.

Trump laat hint vallen over verkiezingsplannen

In het onderzoek van 6 januari hebben federale agenten communicatiegegevens van Trumps bondgenoten in beslag genomen, terwijl FBI-agenten in DC een inval deden in Mar-a-Lago op zoek naar geheime documenten. Trump houdt vol dat hij alle documenten op zijn eigendom heeft gedeclassificeerd en dat de inval een “derde wereld” voorbeeld was van “politieke vervolging”.

Mocht Trump daadwerkelijk worden aangeklaagd, dan zei hij dat hij “geen verbod zou hebben om zich opnieuw verkiesbaar te stellen”. Hoewel Trump niet formeel heeft aangekondigd zich opnieuw kandidaat te stellen voor het presidentschap in 2024, wordt algemeen aangenomen dat hij zich voorbereidt om zich kandidaat te stellen en leidt hij de meeste peilingen van Republikeinse kandidaten.

“Er is geen reden dat ze [mij] kunnen aanklagen,” zei Trump tegen Hewitt, “behalve als ze gewoon ziek en gestoord zijn, wat altijd mogelijk is.”Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk