Hoe maak je zo’n probleem bespreekbaar, … [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #183 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Fix this Nation, er valt niks meer te fixen. Ik krijg al een paar maanden, ongevraagd, de nieuwsbrief “Fix This Nation” “Herstel deze natie (.. dit land) Maar valt er wat te herstellen, te vernieuwen? Slopen inclusief de fundering en totaal opnieuw opbouwen. Maar hoe gaan we dat doen?


Dat het politieke systeem op de schop moet, de rechtspraak, de criminele gezondheidszorg, de instroom van cultuur barbaren, het monopoly geldsysteem, dat zijn zaken die al lastig bespreekbaar zijn. Maar het aller lastigste probleem, heb je daar al eens over nagedacht.

We horen steeds dat de experimentele vaccinaties het menselijke DNA aanpassen. 

Is het dan nog mogelijk om gezonde nazaten te produceren of is er een hele groep mensen die zichzelf voor het leven op een zijspoor hebben gezet?

Ik ging op zoek met; “Human DNA after vaccination, healthy reproduction impossible”

De fact checkers stellen op de site van het Unisef: “Het COVID-19 vaccin verandert het menselijk DNA niet”. Mijn logica verteld mij dan dat het 180 graden anders is. “Het is een groot gevaar”. Want even verderop uit het artikel van april 2021 lazen we; “De COVID-19 mRNA-vaccintechnologie is uitvoerig getest op veiligheid en klinische proeven hebben aangetoond dat mRNA-vaccins een langdurige immuunrespons geven”. We (ik) weten inmiddels dat dit grote leugens zijn gezien de grote wereldwijde oversterfte.

Alle andere MSMedia keur ik in mijn verdere zoektocht geen blik waardig. 

En de wetenschap, kan ik daar terecht voor een antwoord? Nou de wetenschap die geld krijgen van BlackRock & Vanguard kan ik ook afschrijven, dus verder zoeken maar, …

“healthy reproduction impossible after mRNA vaccin”

Even een bezoek aan de alternatieve kanalen als Rumble, BitChute, beiden geen resultaat. YouTube, nee yoh, de big farma propaganda machine, kansloos.

“mRNA vaccin unhealthy offspring”, via freespoke.com

Geen 1-2-3 succes

Dan maar gericht op NaturalNews, bingo; “Moleculair bioloog: Menselijk genoom vergiftigd door mRNA vaccins kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties” 21-07-2022

“Het echt grote probleem is wat er gebeurt in de volgende generatie, de generatie van onze kinderen en de generatie van onze kleinkinderen.”

Waar het al verkeerd gaat is; “”Statistisch gezien is de helft van twee en een half miljard vrouwen in staat om moeder te worden en we weten uit het laatste onderzoek van Pfizer na het in de handel brengen dat het percentage miskramen en doodgeborenen tot 90 procent bedroeg.”

Nog nergens zie ik de vraag gesteld; “Is het nog wel verstandig geslachtsgemeenschap te hebben met gevaccineerden als je -gezonde- gezinsuitbreiding wil hebben?”

Is het met name deze vraag die niemand bespreekbaar wil maken?

Afgelopen zomer heb ik ondervonden wat een impact apartheid op een persoon kan hebben.

Gisteren had ik deze stelling ook nog even aangehaald met iemand die stelde: “Het is niet mijn verantwoordelijkheid te overtuigen, het is jouw verantwoordelijkheid kennis en inzicht te verkrijgen”

Ik voel het wel mijn verantwoording om alle gedachten te delen (Gedachtenvoer), wat er verder mee gedaan wordt ligt niet in mijn handen. 

pfff even zo’n spuitje voor de vakantie, om naar de kroeg te kunnen, boy oh boy wat een impact !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk