Stel je woont in het Duitsland van ’40 / ’45, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #182 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Je zit elke dag aan de radio gekluisterd en luistert naar de propaganda machine van Goebbels en leest de kranten. Dat zijn de enige informatie bronnen waar je je mening op kon vormen.


Maar er zijn natuurlijk ook militairen die terug komen van het front en andere verhalen vertellen, soms verschrikkelijke verhalen, onmenselijke verhalen. Maar kun je die vertellen aan het schoolplein als je de kinderen ophaalt?

Probeer je met alle macht het leven zo aangenaam mogelijk te houden in deze bare tijden en de gedachten dat je eigen landgenoten zich mogelijk zo onmenselijk gedragen, dat kan toch niet waar zijn. Na de oorlog hoorden we de ontstelde verhalen van Duitsers; “Wir haben es nicht gewußt“. Voor een deel zal dat ook zo zijn geweest, sommigen bedekten deze gedachten met de mantel der liefde terwijl anderen wel wisten dat Duitsland fout was maar, ga dat maar eens vertellen aan het schoolplein. 

Nu leef je in het “Vrije Westen”  waar sinds die tweede wereldoorlog vrede was, nou tenminste buiten die + 200 lokale oorlogen, het plegen van een coupe hier en daar en wat vredesmachten die Amerika moesten steunen tegen die dictatoriale machten. Je las de krant, je keek TV en was goed geïnformeerd. 

Maar ook hier mag je niet vertellen wat je weet bij je vrienden ‘aan het schoolplein’, in de kroeg, op het terras, de koffie automaat. 

Ik was al in 2009 via ons programma gezondheidsradio & podcast goed geïnformeerd over het niet bestaan van een levend virus. Toen ik er buiten de uitzending van dotcom.radio om in mijn muziekprogramma daar wat van zei, net na de eerste lockdown, werd mij gesommeerd excuses aan te bieden. Dat zou betekenen dat ik er vrijwillig voor zou kiezen om in te stemmen met zelfcensuur. 

Ondenkbaar en ook de podcast heb ik toen maar zelf van de radio gehaald want vroeg of laat zou de gemeente subsidie van de radio in gevaar komen met een D66 burgermeester in de gemeente. Dat was voor mij al wel duidelijk. Einde lokale radio na ruim 25 jaar waarin je dacht toch enig krediet opgebouwd te hebben, …

Vorig jaar augustus was er een iemand bij ons op visite, een goede kennis, en ik vertelde hem dat we in oorlog verkeerde, een oorlog tegen ons om totale wereldmacht te verwerven en een dictatuur uit te rollen die ongekend is in de geschiedenis. De ontsteltenis was af te lezen van zijn gezicht dat ik die gedachten had. 

Een paar weken geleden ontmoeten we elkaar opnieuw tijdens de vakantie op een festival. Er werd nergens meer over gesproken en ik vond het ook wel goed zo om een weekendje ‘vrij’ te zijn.

Maar op de laatste dag kwam er toch een kleine reactie. Komt de populariteit van je nieuw opgestarte muziek radio programma niet in het gedrang hier in Frankrijk. Ik bedoel, je zal hier ‘die gedachten’ ook wel eens uiten. Tussen de regels door bedoelde hij ‘die vreemde gedachten’.

Dus in een vol jaar had hij nul onderzoek gedaan naar de zaken die ik hem aangereikt had, lekker veilig in zijn bubbel terwijl de oorlog, … 

De “Wir haben es nicht gewußt“, mentaliteit want die slechte wereld moet en zal verbannen worden uit de gedachtenwereld, al die enge gedachten. Laat me duidelijk zijn, ik vindt het nog steeds een goede vriend maar ik herken het gedrag dat maakt dat een regering, elke regering, zijn duivelse spel kan blijven spelen met stilzwijgende goedkeuring van de “leven in hun veilige bubbel mensen”. 

Het is inmiddels een echte zichtbare oorlog geworden, een proxi oorlog van het westen tegen Rusland en de propaganda machine laat iedereen geloven dat er uitsluitend materiaal geleverd wordt om de Oekraïne te helpen tegen hun strijd tegen die landje pikers uit Rusland. Een land, de Oekraïne, waar de voertaal voor een groot deel Russisch is en mensen per referendum zich uitgesproken hebben om de hulp van Rusland in te roepen om een einde te maken  aan de voortdurende oorlog sinds 2014 van de Westerse Volodymyr Zelenskyy puppet regering. 

De ‘staatspropaganda’ van de Russen zoals RT.com zijn al sinds februari 2022 het zwijgen opgelegd en de berichten die Telegram nu verspreid, ach dat is een kleine groep die het volgt en zal zeker niet opgezocht worden door het grote ‘leger’ bubbeltjes mensen. 

Sorry dat ik dit nogmaals aanvoer
Ik dacht dat jij junkfood voortaan afzwoer

Want junkfood kun je ook voeren aan je gedachten
Met angst en grove leugens je toekomst laten verkrachten

Wees daarom wijs als het aankomt op je gedachtenvoer

Ik begon vrij te zijn toen ik ontdekte
dat de kooi gemaakt was van gedachten


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk