Levensverwachting VS daalt opnieuw met ‘historische’ daling


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #182 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Volgens de laatste statistieken is de levensverwachting in de Verenigde Staten in 2020 en 2021 sterk gedaald. In 2019 was de gemiddelde levensduur van Amerikanen van alle etnische groepen bijna 79 jaar. Eind 2021 was de levensverwachting gedaald tot 76 – een verlies van bijna drie jaar. (Noot dus nog exclusief de cijfers van 2022)


Bron: Dr. Mercola: US Life Expectancy Falls Again in ‘Historic’ Decline

VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

Zelfs kleine dalingen in levensverwachting van een tiende of twee tienden van een jaar betekenen dat op bevolkingsniveau veel meer mensen voortijdig sterven dan eigenlijk zou moeten.

Inheemse Amerikanen en Alaska Natives hebben het hoogste percentage diabetes van alle etnische groepen – 1 op 7 – en zwaarlijvigheid komt ook veel voor. Beide aandoeningen zijn geïdentificeerd als comorbiditeiten die u vatbaarder maken voor een ernstige COVID-19-infectie.

Naast COVID zijn doodsoorzaken die worden genoemd als bijdragend aan dit verlies van levensverwachting onder meer sterfgevallen door ongevallen, overdosering door drugs, hartziekten, chronische leverziekten en cirrose. Het sterftecijfer door alle oorzaken is echter zeer hoog, voor alle leeftijdsgroepen.

Dat de levensverwachting sinds het begin van de pandemie met drie jaar is gedaald, kan worden verklaard door het simpele feit dat de voornaamste “remedie” tegen COVID – de experimentele mRNA COVID-prikken – de meest dodelijke geneesmiddelen in de medische geschiedenis zijn.

LEES VERDER BIJ DE BRONBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk