[Q] aanwijzing [?] Operationeel


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #181 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. Bron: Paul Harmans Telegram kanaal

Ik vond op het account van Stormy Patriot Joe deze interessante aanwijzingen voor weer een Q bewijs. Daar hebben we er de laatste jaren veel meer van gezien en we weten daaruit dat Dan Scavino en Trump heel goed op de hoogte zijn van de Q berichten en het lijkt er heel veel op dat Scavino ook een groot deel van de Q posts heeft geschreven en dat Trump Q+ is.

We (met name de anons) weten al heel lang dat Scavino als ‘verborgen boodschap’ vaak zijn berichten post op tijdstippen of data of lengte van video’s en dat de getallen en cijfers daarvan verwijzen naar het nummer van een Q post die op dat moment voor ons van belang is.

1) Dan Scavino postte gisteren op 11 september (9/11) een video van 11 september 2001, de dag waarop de aanslagen gebeurden. De video duurt 1 minuut en 4 seconden, zie de afbeelding van Scavino’s Tweet, het staat geschreven als 1:04.

2) Als je vervolgens de Q post met nr. 104 opent, dan zie je dat er in dat bericht oa. ‘operational’ staat.

3) later die dag postte Scavino een afbeelding van Trump die op 9/11 2021 zijn handtekening zet in een boek ter nagedachtenis van de slachtoffers van de aanslagen. De regel daarboven begint ook met het woord: ‘operational’

Wat betekent ‘operational’’? Van Dale geeft een aantal mogelijkheden, waaronder: ‘operationeel’ en ‘gevechtsklaar’.

De boodschap lijkt duidelijk, men is klaar om de vijand (de Deep State en alle corrupte puppets) aan te pakken, maar we moeten afwachten of het werkelijk zo is, of de al zolang verwachte ‘storm’ na de jarenlange ‘stilte’ dan eindelijk losbarst?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk