Dus Trump ‘ReTruthed’ dit op ‘TruthSocial’.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #181 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Wat ons heel wat zegt.

Of je jezelf nu wel of niet als een Q-aanhanger beschouwt, de realiteit is dat Trump de brutaliteit waarin hij zich met Q associeert blijft escaleren.

En denken we dat Trump zich vrijwillig en herhaaldelijk zou associëren met een desinformatiecampagne van de Deep State? Of een onbekende variabele?

Strategisch gezien is de enige manier waarop Trump zich openlijk zou associëren met Q, als hij het op een of andere manier controleert.

En als Trump achter Q zit, maakt dat het dan niet “echt”?

-Clandestiene BronDit was onvermijdelijk vanaf het begin.

Deze hele situatie is gecontroleerd, de schade aan de vijand gemaximaliseerd, de innerlijke werking van Twitter en de Deep State entiteiten die het platform gebruiken voor snode middelen blootgelegd, allemaal direct binnen het gezichtsveld van de normies.

En precies op tijd. Elon zal de controle over de machine hebben voor de midterms. Wat betekent dat wanneer de oktober verrassing komt, de Deep State het niet kan censureren zoals ze deden met Hunter’s Laptop.

Controle over Twitter is van onschatbare waarde.

-Clandestiene BronBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk