Global Walk Out: Vanaf 4 sept. Start de Wereldwijde uitloop

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #170 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


04-09-2022 Step 1


02-09-2022 | Elke zondag om 20.00 uur Londense tijd, zal een nieuwe stap aangekondigd worden. Het idee is om geleidelijk los te komen van de globalistische agenda. Elke stap zal ons, en elkaar, in staat stellen om onafhankelijker te worden, zelfvoorzienend, en controle te hebben over ons eigen lot. IEDEREEN, WAAR dan ook, ongeacht zijn of haar levensstijl, kan deelnemen aan de “walkout” in de mate waarin hij of zij zich daar prettig bij voelt.


WAT IS HET PUNT?

Bouw genoeg momentum op om blokkades op te werpen in de agenda van de globalisten. Als miljoenen mensen wereldwijd eensgezind handelen, worden we een effectieve kracht die niet genegeerd kan worden.

WAT ZOU DIT KUNNEN BEREIKEN?

Met genoeg mensen kan de wereldwijde staakt-het-vuren-familie beginnen met belangrijke acties die bedrijven en regeringen zouden aanmoedigen om kennis te nemen en ons perspectief te overwegen. Als onze acties de achterzakken van de globalisten direct kunnen raken, hebben ze misschien geen andere keuze dan te luisteren.


Een van de initiatiefnemers is de Duitse Christine Andersen MdEP (Afd) zei schreef over de situatie in Duitsland die veel overeenkomsten vertoond met elk ander land. De politiek en bedrijven verergeren elke crisis en roven het land financieel leeg:

Vorige week berichtte ik op mijn sociale mediakanalen over hoe het mediapolitieke complex ons er voortdurend van probeert te overtuigen dat Corona en de oorlog in Oekraïne de schuld zijn van het feit dat het bergafwaarts gaat met onze economie, terwijl tegelijkertijd de energie- en consumentenprijzen de pan uitrijzen.

In werkelijkheid zijn het echter de volledig overdreven Corona-dwangmaatregelen en het hardnekkig vasthouden van de regering aan ondoeltreffende sancties die niet veel uithalen behalve onszelf schade berokkenen. Daarbij komt nog het jarenlange rampzalige monetaire beleid van de ECB, dat al vóór het begin van het Oekraïne-conflict tot prijsstijgingen en een aanzienlijke stijging van de inflatie heeft geleid.

Maar wanneer – op hetzelfde moment dat dit alles gebeurt – internationale energiebedrijven als Shell, Total of Eni alleen al in het tweede kwartaal van 2022 enorme miljardenwinsten binnenharken, klopt er iets niet met het verhaal dat politici en de media ons proberen te doen geloven. Het riekt veeleer naar een grootschalige oplichting van burgers en belastingbetalers.

Het hoofd van de inkoopafdeling van REWE (REWE is een van de grootste supermarktketens in Duitsland), Hans-Jürgen Moog, heeft zich enkele dagen geleden in een interview uitgelaten en de levensmiddelenproducenten ervan beschuldigd de prijzen op te drijven. Hij zegt letterlijk: “Het is regel dat de Duitse consument het eerst en het zwaarst door de concerns wordt uitgebuit. De fabrikanten zeggen openlijk: De Duitse klant zal dit pikken”

De bedrijfsleider noemt het voorbeeld van een fabrikant die in Frankrijk een prijsverhoging van zes procent plant, terwijl dat in Duitsland zo’n 30 procent is. “Hoewel dezelfde grondstoffen worden gebruikt en de producten uit dezelfde productiefaciliteiten komen,” zegt Moog. Het REWE concern heeft een goed inzicht in de Europese markten en dus ook in de kwestie van de prijsstelling, zo wijst hij erop.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de heer Moog uitdrukkelijk te bedanken voor zijn moed om zich zo ver te wagen – vooral met het oog op zijn blootgestelde positie – en openlijk uit te spreken wat wij burgers al zo lang vermoeden.

Waar je ook kijkt, het is altijd hetzelfde: de regering en het politieke establishment creëren (opzettelijk of uit domheid) de ene catastrofe na de andere, terwijl de mainstream media grotendeels zorgen voor de gepaste rent-a-scribe berichtgeving om de burgers nog meer zand in de ogen te strooien.

En dus zijn de Duitse regering en het noodlijdende Duitse energiebedrijf Uniper het onlangs eens geworden over een reddingspakket van miljarden. Natuurlijk betalen wij, de burgers, weer de rekening. Trouwens, hebben we ooit een paar centen teruggekregen toen de zaken nog goed gingen?

Pikant detail van deze regeling is dat Uniper sinds maart 2020 voor het grootste deel in handen is van het Finse aandelenconcern Fortum. En weet u wie daar deel uitmaakt van de raad van commissarissen?

Philipp Rösler – voormalig Duits minister van Volksgezondheid en EX-minister van Economische Zaken!

En het wordt nog mooier: van 2014 tot 2017 was Rösler algemeen directeur en bestuurslid van het World Economic Forum (WEF) in Zwitserland.

Ik denk dat we het hier wel bij kunnen laten en geen vragen meer hoeven te stellen. 

Helemaal geen? Ja, dat is er wel! Er is nog een laatste vraag die beantwoord moet worden:
Hoe lang kunnen wij burgers ons deze regering nog veroorloven?

Ik vrees dat we binnenkort een kokend hete politieke herfst en winter tegemoet gaan, ondanks koude huizen, stroomuitval, en een financiële ijstijd, uiterlijk met de terugkeer van de Corona-dwangmaatregelen.

Maar één ding is zeker: We zullen sterk staan en de verantwoordelijken verantwoordelijk houden. Want de volgende verkiezingen komen er zeker aan. En in de tussentijd zal de politiek ons op straat herkennen! Of ze dat nu willen of niet!

Met vriendelijke groeten, Christine Anderson, lid van het Europees Parlement (Afd)Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk