dotcom.radio aflevering 329 van 11-09-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #179 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 329: 18,2 miljoen vaccinatie + doden? – Niet menselijk organismen ontdekt na vaccinatie – We moeten nu eindelijk van de Nazi’s af – Het front is overal – 54 VN landen weigeren tegen Rusland te tekenen – De Satanisten wordt het wereldnieuws – Rusland hartelijk welkom in Oekraïne steden – en meer, veel meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Vandaag is het negen / elf
Iedereen weet nog, waar was -jij- op die datum zelf
Al je gedachten werden gehijackt
Zo alles omvattend was de impact
Zet je schrap voor een vele zaken in de macht honderd
Want anders wordt je zeker overdonderd

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Roelof] Extinction Rebellion opent het academisch jaar in Groningen door voor dood neer te vallen tijdens het luchtalarm. Ze hielden maandag een ‘Die-in’ voor het Academiegebouw in Groningen. Toen het luchtalarm afging vielen zo’n twintig mensen voor dood neer. ‘De klimaatcrisis escaleert in hoog tempo’, verklaart Extinction Rebellion de actie. ‘De tijd dringt, er is geen planeet B. Maar er is wel genoeg wetenschappelijke kennis om de klimaatcrisis nu aan te pakken. Het overgrote deel van de wetenschappers zegt dat de uitstoot van broeikasgassen zo snel mogelijk naar nul moet. Klimaatneutraal in 2040 of zelfs 2050 is te laat!’ — In het Dagblad van het Noorden 5 sept. dusss….

[Warrior of Light] burgemeester van Midden-delfland heeft de viaductprotesten verboden

* GV We roepen het nu sinds maart 2020, het is oorlog tegen ‘ons’, en het front is overal !!
– JIJ BENT HET VERZET, 
– JIJ BENT DE INLICHTINGENDIENST, 
– JIJ BENT DE ACTIVIST,
– JIJ BENT DE STORM. 
— Kom van je reet van de bank af …. en ga aan de slag.
—– Na de tweede wereldoorlog is nog een grote fout gemaakt. 
– men heeft de bruikbare Nazi’s een baantje gegeven zonder de Nazi gedachten uit te roeien

TRUMP– & –Qanon

[Medusa] Twee derde VN-leden weigert verklaring tegen Rusland te ondertekenen
– Slechts 54 van de 193 landen die lid zijn van de Verenigde Naties ondertekenden vorige week in New York de tegen Rusland gerichte verklaring over de situatie in Oekraïne. Een enorme blamage voor het Westen en zijn bondgenoten, die steeds meer in een isolement lijken te raken.
— Het ging om een verklaring waarin de VN-leden expliciet werd gevraagd om gezamenlijk stelling te nemen tegen Rusland.

* Een dotcom fan deelde de Q songs playlist op good old napster

Kijk eens naar de titels op de playlist

Q send me
Dark walk
Antifa Assholes
Walk to the light
Adrenocrome sh*t
Punisher
White Rabbit
I Am Q
WWG1WGA

https://us.napster.com/artist/richard-feelgood/album/silver-cloud-5

* UK ZeroHedge Parabolische elektriciteitsprijzen suggereren dat pubs een pint bier met ongeveer 500% zouden moeten verhogen van 5 pond tot een “belachelijke” 15-20 pond. Volgens Stainer zal een “perfecte storm” van energie hyperinflatie “zowat elke pub treffen”.

[Rob H] Russische leger trekt Oekraïense steden zonder slag of stoot binnen: ‘Blij dat we zijn bevrijd van criminelen’

* Telegram: Rechter wijst verzoek Trump toe om speciale meester documenten inval Mar-a-Lago te laten beoordelen
[Medusa woensdag Clandestine Mensen… de Mar-a-Lago inval gaat over een INTERNATIONAAL ONDERZOEK… naar OBAMA!

[Geert] Oorlogsverklaring aan het World Economic Forum (WEF): Amerikaanse Republikeinen willen belastinggeld aan WEF onttrekken EJ Bron In de VS heeft een groep Republikeinse politici een wetsontwerp ingediend, die in ieder geval de financiering van het WEF met belastinggeld moet verbieden. De naam klinkt goed; “Defund Davos Act” 

* Clandestine: Kremlin Spokesman Dmitri Peskov states
-“Most likely, a huge global storm is starting.”
** GV OVERMACHT: Massale wereldwijde sluitingen zijn nu aan de gang voor smelterijen van ijzer, koper, nikkel, aluminium, zink en staal.

[Warrior of Light] Ted talk Een kantelpunt van 3,5%? is slechts nodig bij vreedzaam protest

* Brian Cates kanaal op Twitter: Serbian tennis star Novak Djokovic has been declared the champion of the 2022 US Open, as all the other contestants have died suddenly of mysterious heart attacks. US Open Chair Patrick Galbraith made the announcement this morning as the last player was carted away in an ambulance.

[Medusa] 20.000 inwoners van Zaporozhya ondertekenden een brief aan de IAEA (International Atomic Energy Agency) waarin zij verklaren dat het het *Zelensky* regime was dat de kerncentrale beschoot. En niet Rusland.
[Decem] Donderdag RT Ukraine bombs nuclear plant, resulting in power cuts – reports​

[Decem] RT.com gecensureerd: Traditionele reservevaluta’s zoals de Amerikaanse dollar en de euro hebben hun geloofwaardigheid als basis voor internationale verrekeningen verloren, zei de Russische president Vladimir Poetin woensdag.

* Brian Cates; Draag rode kleren als je gaat stemmen, maak het visueel op 08-11-2022

* Ultra Lives Matter: Weet je die keer dat Trump de liedjes WWG1WGA en I am Q speelde achter zijn afgrond toespraak? Hij blijft het maar opnieuw en opnieuw posten.  Ik wed dat dit zijn vijanden gek maakt.  Ze weten wat de storm voorstelt.  Ze hebben de Q-drops gelezen.  Welke vijanden er ook overblijven… ze moeten niet kunnen slapen.  Trump blijft onaangeroerd en hij houdt de storm boven hun hoofd als om hen te beschimpen. 

* GV Clandestine Dit is dé DECLASSIFICATIE!
– Tot nu toe weten we dat sommige van de documenten betrekking hebben op de Iran-deal en Russiagate/Crossfire Hurricane, maar van welke andere misdaden is Trump op de hoogte die hij misschien wil voorkomen dat de Deep State vernietigt?
— Uranium One? Libië? Haïti? Benghazi? 9/11? De moord op JFK?

* The Queen has gone 1776 na de eerste Q drop

* The Global Walk out met eerste post, start met contant betalen, ….

* Steve Bannon geboeid voor het gerecht

CORONA

[Marij] Kijk eens aan, IVERMECTINE staat er nu officieel ook bij als geneesmiddel !!
NIH COVID-19 Treatment Guidelines
– Ivermectin is an antiparasitic drug that is being evaluated to treat COVID-19.
https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/therapies/antiviral-therapy/

[Angelface] Video Ivermectine

* PubMed The reporting sensitivity of the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) for anaphylaxis and for Guillain-Barré syndrome (men pakt een enkel ziektebeeld)
– Deze studie hakt de gegevens in zoveel kleine blokjes dat er niets uit op te maken valt.
ICAN 2021 komt tot 50 tot 120% onderreportageDit komt in de buurt van de Harvard Pilgrim-studie, waaruit bleek dat ongeveer 1% van de ongewenste voorvallen aan VAERS wordt gemeld.

Dr. Jane Ruby gaf het volgende advies als je de info van haar en Mike Adams gezien hebt, er zitten niet menselijk organismen in het vaccin, beken dat je het fout hebt gedaan en verschuil je niet achter, ze hebben me gedwongen, anders, … dan loop je straks wederom in de zelfde valstrik !!!
PS het Trump verhaal zit deze dame 100% op een verkeerd spoor met opp. Wrap speed

NBC NEWS (freespoke.com) Uiteindelijk werd het aantal over sterfte gevallen per 31 december 2021 op 18,2 miljoen geschat. Voorbeelden in deze laatste categorie zijn mensen met ernstige medische aandoeningen die geen tijdige zorg konden krijgen omdat ziekenhuizen overbelast waren, mensen die door zelfmoord om het leven kwamen en mensen die stierven omdat ze geen toegang hadden tot essentiële diensten & (medische apartheid) of aan de ventilator behandeling stierven.
— GV Energiecrisis, iedereen wordt uitgeknepen als een citroen, burgers, bedrijven, allemaal zonder uitzondering !!

[Evaatje] EEN LICHTPUNTJE VAN COVID? MEER OUDERS DAN OOIT TEVOREN ZETTEN VRAAGTEKENS BIJ KINDERVACCINS stichting VaccinVrij

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

* de docu TAKEN kinderen van de staat, over jeugdzorg in Nederland online die wij in samenwerking met DOCSFAIR en Kim Feenstra hebben gemaakt.

* GV Al het nieuws zal ondergeschikt zijn aan, …
– Ik kan tot geen enkele andere conclusie komen als ik de feiten lees die Mike Adams op een rijtje heeft gezet. Feiten die veel mensen nog niet eens kennen, laat staan alle feiten bij elkaar opgeteld. Een GIGA schok dat mensen zo in en in slecht kunnen zijn en dat velen daar met beide voeten ingetrapt zijn, te goed van vertrouwen waren. Dat maakt de schok ook zo groot, die persoonlijke onachtzaamheid, het negeren van alle signalen die er wel degelijk waren, het beschikbaar stellen van het eigen lichaam aan deze duivels, het uitleveren van de eigen kinderen aan deze satanisten. 

* GV Bloempot – theelicht kacheltjes – onder de tafel [?]

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten