Al het nieuws zal ondergeschikt zijn aan, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #178 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Waar mensen zich ook druk over maken in de aanloop naar de herfst en winter, de nieuwe COVID maatregelen, een COVID ID, de torenhoge energie prijzen, het totaal vastlopen van de wereld economie, … Het zal uiteindelijk ALLEMAAL ondergeschikt nieuws blijken te zijn aan de komende onthullingen over de -Satanische- ongekende & onmenselijke invloed op de mensheid.

DE GIGA SCHOK DIE
DE WERELD ZAL BEROEREN


Ik kan tot geen enkele andere conclusie komen als ik de feiten lees die Mike Adams op een rijtje heeft gezet. Feiten die veel mensen nog niet eens kennen, laat staan alle feiten bij elkaar opgeteld. Een GIGA schok dat mensen zo in en in slecht kunnen zijn en dat velen daar met beide voeten ingetrapt zijn, te goed van vertrouwen waren. Dat maakt de schok ook zo groot, die persoonlijke onachtzaamheid, het negeren van alle signalen die er wel degelijk waren, het beschikbaar stellen van het eigen lichaam aan deze duivels, het uitleveren van de eigen kinderen aan deze satanisten. -HM

De val van de door luciferisten gedomineerde
Westerse Beschaving is een zeer ontwrichtende
maar NOODZAKELIJKE
stap voor menselijke vooruitgang:
Leven en vrijheid staan op het spel


Door: Mike Adams NatruralNews The fall of luciferian-dominated Western Civilization is a highly disruptive but NECESSARY step for human progress: Life, liberty and freedom hang in the balance


De Situatie Update podcast van vandaag (hieronder) onthult een verbijsterende waarheid: Bijna alle instituten van de moderne Westerse Beschaving houden de mensheid tegen van vooruitgang, waarheid, vrijheid en geluk. Bijna zonder uitzondering is elk Westers instituut – regering, media, entertainment, sport, onderwijs, financiën, technologie, wetenschap, geneeskunde en meer – overgenomen door anti-menselijke, luciferiaanse krachten die een beleid voorstaan dat geworteld is in puur kwaad:

 • Kinderlokkerij, pedofilie en transgenderisme verminken
 • Satanisme en luciferiaanse indoctrinatie
 • Transhumanisme
 • Anti-menselijke ontvolking
 • Massacensuur en onderdrukking van menselijke kennis en waarheid (Google, Facebook, YouTube, Twitter, enz.)
 • Massavergiftiging van de mensheid door giftig voedsel, giftige medicijnen en giftig nepnieuws
 • Massa-gehoorzaamheid en autoritaire controle over de handelingen van individuen
 • Massasurveillance / totale inbreuk op privacy en het recht om met rust gelaten te worden
 • De ontmanteling van voedselbronnen (honger / hongersnood / schaarste) die de menselijke beschaving gevoed houden
 • De ontmanteling van de energiebronnen die de menselijke economieën draaiende houden
 • Genetisch gemanipuleerde biowapens, “vaccins” genaamd, die zijn ontworpen om wereldwijde genocide te bewerkstelligen
 • Aanvallen op familiewaarden, blanke mannen, heterostellen, rede, rationaliteit en normaliteit
 • Aanvallen op de biosfeer / geo-engineering

(Onder andere) Het Witte Huis huurt nu regelrechte satanistische homoseksuelen in zoals Demetre Daskalakis, wiens foto’s hieronder staat. Hij draagt lederen S&M bondage uitrusting in de vorm van het satanische pentagram ster, en hij heeft tatoeages met luciferische thema’s. Hij staat afgebeeld op foto’s waarop te zien is dat hij seks heeft met andere homoseksuelen die zichzelf identificeren als dieren. Het Witte Huis wist dit natuurlijk allemaal voordat zij hem inhuurden, wat betekent dat zij willen dat jullie weten dat jullie worden geregeerd door luciferiaanse homoseksuelen.

Meer smerige foto’s bij het bron artikel

Is het een verrassing dat het Biden-regime ook kinderverminkingen, pedofilie, sodomie en indoctrinatie van kinderen op openbare scholen propageert?

U moet begrijpen, wat u hier ziet is ook aanwezig in Canada (Trudeau), het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Australië, Oekraïne, enz. Bijna alle naties van de Westerse Beschaving worden geleid door demonische freaks en perverselingen die de mensheid verachten en die Satan aanbidden. Zij verbergen het niet langer. De demonen zijn naar buiten gekomen zodat de hele wereld het kan zien.

Huil niet als de door demonen geïnfecteerde instellingen van de Westerse Beschaving ineenstorten Hoe meer je het niveau van puur satanisch kwaad begrijpt dat de regeringen en instellingen van de Westerse Beschaving heeft geïnfesteerd, des te gemakkelijker is het om te beseffen dat hun ineenstorting een noodzakelijke stap is voor de mensheid om ooit vrij te zijn van hun heerschappij van het kwaad.

De mensheid zal nooit vrij (of gezond) zijn zolang deze freaks, perverselingen, demonen en kinderlokkende gekken de baas blijven. De komende ineenstorting van West-Europa’s demonische regeringen (en valse fiat valuta’s) is eigenlijk een zegen voor de wereld. Dat betekent niet dat er geen lijden zal zijn, want dat zal er zeer zeker zijn. Maar de ondergang van dit luciferiaanse wereldwijde controlekartel is absoluut noodzakelijk voor de heroprichting en wederopbouw van menselijke samenlevingen die geworteld zijn in christelijke principes, familiewaarden en eerlijk geld.

Er is geen hervorming van dit systeem van binnenuit, tussen haakjes. Het kan alleen worden ontmanteld en vervangen. Gelukkig voor ons allen die pro-menselijk, pro-christelijk zijn en opkomen voor leven en vrijheid, zijn de door luciferisten gedomineerde Westerse naties zichzelf aan het ontmantelen met een beleid van economische zelfmoord. Ze snijden hun eigen energievoorziening, voedselvoorziening en infrastructuur af. Zij eisen het einde van de menselijke beschaving via een “groen” energiebeleid en LGBT-verminken van kinderen, gecombineerd met genocidale biowapen-“vaccins” en de massale vergiftiging van de wereld via pesticiden, herbiciden en chemtrails.

Zij zijn zo maniakaal krankzinnig en arrogant, dat zij nog niet beseffen dat zij reeds de wielen in beweging hebben gezet die het gehele Westen zullen vernietigen, door regeringen, centrale banken en instellingen ten val te brengen die allen geworteld zijn in demonisme en anti-menselijke agenda’s. Zij zullen hun eigen vernietiging bereiken. Ondertussen zullen degenen die zich voorbereiden om de implosie te overleven het redden door de hel die op onze planeet wordt losgelaten, en zich positioneren om te helpen de menselijke samenleving te herbouwen en opnieuw op te bouwen na de ineenstorting van het huidige luciferiaanse systeem.

Alleen de voorbereiden zullen overleven, terwijl de vergeetachtige degens zullen worden afgeschreven “Degens” zijn gedegenereerden. “Afgeschreven” betekent verwijderd worden nadat het verouderd is.

Met andere woorden, maak je klaar voor de totale ineenstorting van de Westerse Beschaving op een werkelijk Bijbelse schaal, want dat is precies waar dit naar toe gaat. En het zal een zegen voor de mensheid zijn om eindelijk de pilaren van satanisme en perversie te zien neerstorten en verbranden, waardoor God-eerbiedige voorvechters van leven en vrijheid een geheel nieuwe beschaving kunnen opbouwen, geworteld in rede en individuele vrijheid.

Het is tijd om de kinderlokkers en kinderverminkers op te sluiten. Stuur ze levenslang naar de gevangenis. Ontmantel de systemen van tirannie en wetteloosheid die de toekomst van de mensheid bedreigen. Herstel de vrijheid om te boeren, de vrijheid om te spreken en de vrijheid om een afwijkende mening te hebben. De mensheid staat op de drempel van zowel het meest verwoestende – als het meest veelbelovende – scharnierpunt in de geschiedenis. Wat het belangrijkste is, is hoe we omgaan met de crisis die wordt veroorzaakt: Geven we ons over aan tirannie, of staan we pal voor de toekomst van de menselijke vrijheid?

De keuze is aan ons. Wat mij betreft, ik kies voor vrijheid.

Noot:


We MOETEN winnen als verliezen GEEN optie is !Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk