Energiecrisis, iedereen wordt uitgeknepen als een citroen, burgers, bedrijven, allemaal zonder uitzondering !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #177 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De gehele economie komt tot een totale stilstand, alles, maar dan ook alles is afhankelijk van energie. Grote bedrijven sluiten, net zo goed als de kleine ondernemers, de bakker, de slager, alle beroepen die afhankelijk zijn van materialen die niet meer geleverd worden. Alles hangt aan elkaar vast, overal zullen tekorten ontstaan. Niet over een paar maanden maar volgende maand, volgende week morgen en vandaag. 


Ben je klaar, om complotdenker te worden ?

Hoe kan het dat sinds Trump, nog geen twee jaar geleden op een zijspoor werd gezet door de giga verkiezingsfraude, dat de florerende economie in de VS in die korte tijd in het slop raakte?

Is dat toeval, pech hebben of zit achter deze ineenstorting een plan, een plan van de Deep State wel te verstaan.

Hoe kan het dat als Poetin gedwongen wordt om in business te blijven, alle diensten is gaan afrekenen in Roebel en niemand in het Westen de betalingen in Roebel wenst te betalen, ondanks de gevolgen voor de eigen burgers en industrie. 

Dus ‘iedereen’ is tegen Rusland, of toch niet, …

Ruikt dat niet naar, nee stinkt dit niet gruwelijk naar een complot?

Hoe kan het dat Nederland met de grootste gasvelden van de EU die rijkdom gewoon voor het grootste deel op slot houdt en met een dikke middenvinger naar de burgers en bedrijven roept sikken jullie maar.

De burgers laten stikken en de bedrijven in het stof laten bijten. 

IS DAT HET ECHTE STIKSTOF PROBLEEM ?

Er zit naar verluid 1.000 miljard aan gas in de grond, volgens het oude prijspeil en die huizen van de Groningers opknappen is minder als 0,1% van dit bedrag inclusief een giga grote reservepot.

Als je hier geen complot in ziet, wanneer dan wel?

Mike Adams, de Health ranger, de man achter NaturalNews die ik al 22 jaar volg en een volledig gecertificeerd laboratorium rund kwam onlangs naar buiten met bloedmonsters van overledenen na vaccinatie. Hij zag tot zijn ontsteltenis dat er stoffen in de bloedstolsels gevonden werden die totaal niet voorkomen in het bloed van gezonde mensen. 

Tegelijkertijd kwamen er bewijzen naar voren dat het “Gain of Function” programma waarmee gepatenteerde bio-wapens gemaakt werden o.a. in de Oekraïne gefinancierd werden door de VS, het Amerika van de Democraten, het land van president Joe Biden, het programma van de Deep State. 

Vanuit Rusland werden tevens de bewijzen van het produceren van C19 in de Oekraïne gepresenteerd, en tot drie maal toe -tevergeefs- bij de Verenigde Naties aangekaart die de bewijzen niet ontvankelijk verklaarden. In oktober zal Rusland de bewijzen aan de gehele wereld gaan tonen. Dat is dus geen maanden maar weken verwijderd. 

Intussen zijn de sterftecijfers na vaccinatieschade het best bewaarde geheim in de wereld waar we in 2019, 2020 en 2021 dagelijkse updates kregen van de COVID doden, doden die, zoals nu -voor een ieder duidelijk is- opzettelijk veroorzaakt werden. 

NBC News meldde dat in 2020 en 2021 wereldwijd 18 miljoen meer mensen zijn gestorven dan anders zou zijn verwacht, zo blijkt uit nieuw onderzoek. Er wordt gesproken van “Global excess deaths” ‘Overtollig aantal sterfgevallen wereldwijd’ bij ons aangemerkt als -oversterfte- !!

https://www.nbcnews.com/health/health-news/excess-pandemic-deaths-are-3-higher-official-covid-toll-study-rcna19497

Aangezien een levend virus nooit wetenschappelijk aangetoond is en alle virussen sinds minstens 1950 gepatenteerd zijn, en dus allemaal in een laboratorium in elkaar gesleuteld werden. Kunnen we dan voorzichtig stellen dat wellicht alle 18 miljoen doden moord met voorbedachte rade zijn? Gedood door het ‘virus’, de ziekenhuis ventilator behandelingen, de uitgestelde medische behandelingen, het vaccin of zelfmoord vanwege de maatregelen? En dat is exclusief 2022 en al die tikkende tijdbommen die het gif in hun lichaam hebben zitten en weigeren het nieuws onder ogen te zien om tegenmaatregelen te nemen !!

HET GROOTSTE COMPLOT UIT DE GESCHIEDENIS ?

Wellicht, al zijn er honderd jaar geleden ook al naar schatting 50 miljoen mensen op exact de zelfde wijze ‘om het leven gekomen’ met de Spaanse griep waar het vaccinatie protocol ook al zo’n allesbepalende rol speelde, … weten we uit de geschiedenisboeken.

Hoe effectief de tegenmaatregelen zullen zijn gaat bepalen of de huidige genocide de Spaanse griep gaat overtreffen.

Binnenkort hopen we hier ook een aantal oplossingen aan te dragen om de gezondheid risico’s zoveel mogelijk te beperken. 

Een ding is echter zeker, als je nu nog geen complotdenker / complotonderzoeker bent geworden dan ben je reddeloos verloren, alleen jij kan jezelf nog helpen door te erkennen dat je een grote fout gemaakt hebt. Jij hebt de vaccinatiebeslissing genomen, niet je werkgever, niet de overheid, pas als je dat duidelijk voor ogen hebt ga je die fout nooit meer maken, nooit meer !!

En dan nu de waarom vraag voor het geval je het niet door hebt. Alles staat in het plan uit 2010, de Grote Reset, de Glazen Bol, een totalitair bewind waar een slaven bestaan nog het minst slechte is. Een totale inperking van de wereldbevolking is de droom van het WEF de Nazi Wereld Orde.

P.S. Ik ben zeer hoopvol dat we een mooie wereld tegemoet gaan, wie er echter allemaal mee mogen reizen deze transitie te maken is zeer onduidelijk.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk