Dit is dé DECLASSIFICATIE!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #176 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


GROTE onthullingen over de inhoud van de documenten die de FBI in beslag nam op Mar-a-Lago. Trump maakte enkele opmerkingen aan Newsmax en nu vandaag Devin Nunes die zegt dat hij denkt dat de documenten over Russiagate gaan.


Bron artikel: Clandestine This is DECLAS!

In het rapport van Newsmax beweert Trump dat hij ze onder Executive Privilege heeft gehouden, om ze te beschermen tegen vernietiging door THE DEEP STATE.

“Ik denk dat ze dachten dat het iets te maken had met de Rusland, Rusland, Rusland hoax,”

Aanvankelijk vond ik dit eigenaardig, omdat Trump zelf vorige week bevestigde dat sommige van de documenten betrekking hadden op de Iran-deal, toen hij deze post van Paul Sperry herlas.

Maar afgaande op Trump’s meest recente commentaar aan Newsmax, gaan de documenten in wezen over ALLES! Trump zei dat de documenten in kwestie “een Deep State complot” tegen hem blootleggen. Dat is de reden dat hij ze declassificeerde, en de documenten meenam voor bescherming. Er zijn naar verluidt “11 sets documenten”, waarin de FBI geïnteresseerd was.

Dus waar gaan de documenten over? Alle documenten over de misdaden van de Deep State, waarvan Trump bang was dat ze vernietigd zouden worden. Dat kan een breed scala aan onderwerpen betreffen. Tot nu toe weten we dat sommige van de documenten betrekking hebben op de Iran-deal en Russiagate/Crossfire Hurricane, maar van welke andere misdaden is Trump op de hoogte die hij misschien wil voorkomen dat de Deep State vernietigt?

Uranium One? Libië? Haïti? Benghazi? 9/11? De moord op JFK?

Wat er ook in die documenten staat, Trump insinueert dat de FBI ze wil terughalen om te voorkomen dat hij ze aan het Amerikaanse volk laat zien.

“Ze waren bang dat er dingen in stonden, deel van hun oplichtingsmateriaal.”

Zien jullie allemaal wat hier gebeurt… alle docs in kwestie zijn de DECLAS docs!!!

Alle docs waar we al jaren op zitten te wachten… Trump nam ze mee naar huis onder Executive Privilege (net als Obama), en nu zit de Deep State er achteraan. En nu, op de een of andere manier, heeft Trump het voor elkaar gekregen dat het hele publiek eist om te zien wat er in die documenten staat…

De normies smeken onbewust om documenten over de Iran-deal, Russiagate, en de rest van de schat aan bewijs van Deep State misdaden.

Daarom is hij zo onvermurwbaar om ze openbaar te maken, en daarom zijn de FBI/DOJ koortsachtig alles en iedereen aan het redigeren over de inhoud van de documenten.

De weg is vrij voor DECLAS. De normies zullen zwaar anticiperen op deze documenten. Ze weten dat de documenten bestaan. Het is het meest besproken verhaal op aarde. Ze watertanden van anticipatie, omdat de media hen hebben verteld dat het leidt tot de ondergang van Trump.

Terwijl links denkt dat ze dichterbij komen, heeft Trump net bevestigd dat de boemerang in werking is. De documenten impliceren niet hem, ze impliceren de vijand in al hun meest gruwelijke misdaden, en Trump wil ze openbaar maken.

Ik weet niet zeker hoe het in zijn werk gaat, of hoe DECLAS er “juridisch” uitziet, maar wat ik wel weet is dat de hele wereld smeekt om te zien wat er in die documenten staat. En de documenten zijn allemaal van de Diepe Staat misdaden. De DECLAS documenten die ons al jaren beloofd zijn. De documenten die de nagel aan de doodskist van de vijand zullen zijn.

Mensen… de inval van de FBI opende de deur naar DECLAS… of Trump de FBI nu controleert of niet, het is overduidelijk dat Trump de situatie controleert.

  • Clandestine


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk