OVERMACHT: Massale wereldwijde sluitingen zijn nu aan de gang voor smelterijen van ijzer, koper, nikkel, aluminium, zink en staal.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #176 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Zonder metalen en industriële elementen – staal, koper, aluminium, ijzererts, nikkel, zink, titanium, enz. – kan de menselijke beschaving niet bestaan. Bijna elke industrie is afhankelijk van metalen voor industriële processen. Zelfs kunststoffen kunnen niet worden gemaakt zonder metalen voor het spuitgieten, en aluminium en koper zijn nodig voor alle elektrische systemen, zowel commerciële als residentiële.


Bron artikel NaturalNews: FORCE MAJEURE: Massive global shutdowns are now under way for METALS SMELTING operations covering iron, copper, nickel, aluminum, zinc and STEEL
Door: Mike Adams

Sommige sluitingen zijn het gevolg van “force majeure” [overmacht] verklaringen. Anderen beroepen zich op torenhoge energieprijzen, en weer anderen zeggen dat er niet genoeg vraag is nu de wereldeconomie implodeert (met opzet).

In de podcast van vandaag (hieronder), behandel ik de wereldwijde sluitingen van metaalsmelt- en fabricage-activiteiten, en onthul ik de schokkende wereldwijde trend van de ontmanteling van de infrastructuur die de mensheid in leven houdt. Merk op dat dit gelijktijdig gebeurt met wereldwijde sluitingen van:

Voedsel, kunstmest en landbouw.
Energie
Productie
Huisvesting

Miljarden mensen worden dus in een scenario geduwd waarin zij geconfronteerd worden met werkloosheid, faillissement, hongersnood en vrieskou, terwijl hun eigen (westerse) regeringen tegen hen samenspannen om het lijden en de dood te maximaliseren.

Hieronder vindt u de volledige lijst van metaal- en staalfabrieken die tot dusver over de hele wereld zijn gesloten. Maar eerst, hier is de Situation Update podcast die hierop ingaat (en nog veel meer), en de explosieve nieuwsberichten van de dag behandelt met analyse en commentaar:

Zie bron artikel
Voor sluitingen zie ook deze zoekactie

… vanaf 15 minutenBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk