We roepen het nu sinds maart 2020, het is oorlog tegen ‘ons’, en het front is overal !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #175 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Als je nu nog steeds op je kont zit, op de bank TV kijkend, als je niet betrokken bent op lokaal niveau, als je nog steeds wacht op anderen om je te redden, dan heb je volledig verkeerd begrepen waar deze beweging, gebaseerd op burgeractivisme, over gaat.


NEEM JE PLAATS IN AAN HET FRONT. 

Doe mee. Informeer je op elk niveau zodat je voor jezelf en je naasten maatregelen gaat nemen.

Kijk of er locale initiatieven zijn en sluit je aan. 

* Heb je voldoende voeding voor als het zeer binnenkort onbetaalbaar wordt?

* Heb je alternatieve middelen om betaalbaar warm te blijven?

* Denk niet, ik ga wel even naar de winkel want die kunnen wel eens dicht zijn.

Te veel mensen wachten op anderen om hun land voor hen te redden, om de storm voor hen te zijn. 
De overheid is er immers niet voor ‘ons’, op dit moment.

JIJ BENT HET VERZET, 

JIJ BENT DE INLICHTINGENDIENST, 

JIJ BENT DE ACTIVIST,

JIJ BENT DE STORM. 

Als je nog steeds op de bank zit en niet betrokken bent bij het reilen en zeilen in je regio, …

Kom van je reet van de bank af …. en ga aan de slag.

Om wat voorbeelden te noemen

In Duitsland zijn nu al verschillende bakkers gesloten omdat ze de energierekening niet kunnen betalen, nu al. Dat zal niet beperkt blijven tot de bakker. Hier in ons dorpje bakt de bakker nog met een hout gestookte oven. 

Ons vlees kunnen we rechtstreeks bij de boer halen, we hebben dit jaar extra aardappelen gezet op de tuin die nu in de kelder liggen. 4 kisten totaal. De wek potjes zit weer vol met van alles en er komt nog wat aan. 

Volop blikgroenten etc, of zie jij niet wat ik zie gebeuren ?

We krijgen een paar moeilijke maanden, in de stad nog meer als op het platte land.

We krijgen nu de volle lading van de kunstmatig gecreëerde crisissen.

Eerst was er net nep pandemie, ‘bestreden’ met het bio-wapen wat men een ‘vaccin’ noemde. Dit najaar komt er weer een booster ronde en onder de deelnemers kunnen wellicht weer velen doden vallen en een leger aan nare bijwerkingen.

Daar bovenop krijgen we de nep gas, olie en elektriciteit crisis. Niet dat Rusland niet wil leveren, maar het Westen wil niet betalen in Roebels en deze politieke vete mogen wij met zijn allen gaan betalen.

Daarnaast wil men versneld digitaal geld in gaan voeren om totale controle te krijgen over ons het volk. Samen met het digitale vaccinatie ID. 

Op alle -FRONTEN- gaan mensen tegen problemen oplopen in deze -OORLOG- tegen goed en kwaad. De -OORLOG- tegen -ONS- de bevolking. Het WEF is bezig hun Great Reset uit te rollen en er zijn slechts drie opties.


1]. Het WEF slaagt in hun opzet en de wereldbevolking zijn hun digitale slaven, de totale controle staat.

2]. We gaan een totale wereldwijde burgeroorlog tegemoet zien.

3]. Trump, Poetin en Xi slaan de handen ineen en vernietigen de Nazi’s maar dan is vereis dat het volk als een blok deze acties gaat steunen en weten van het hoe, wat, waar en waarom.


Na de tweede wereldoorlog is nog een grote fout gemaakt. 

Alle wetenschappers en andere bruikbare gekken konden zo instromen in de economie, maar de Nazi gedachten werden daarmee in stand gehouden en tierden ondergronds welig door tot op de dag van vandaag.

Rusland heeft een aanvang genomen om als eersten in het openbaar de Nazi’s uit te roeien, vandaar onder andere de inval in de Oekraïne. De tweede reden voor de inval waren de Amerikaanse bio-wapen laboratoria aan hun grenzen. Hoogverraad van de Amerikaanse overheid.

RT.com is sinds begin dit jaar totaal gecensureerd maar voor hen die Telegram gebruiken hebben de SS en Nazi symbolen in het leger van de Oekraïne dagelijks kunnen zien. Een leger dat van materiaal voorzien werd door het criminele westen en daarmee dus ook het Nederlandse kabinet. Eersteklas -Oorlogsmisdaden-, en vele onnozele Nederlanders die met het vertoon van de blauw / gele vlag getuigen dat ze zwaar onder hersenspoeling verkeren.

Hoe gaan deze zaken aflopen?

Gaan mensen toegeven dat ze het bij het verkeerde eind hadden, gaan ze onverhard door op de ingeslagen weg net als de NSBers deden in de tweede wereldoorlog. 

Hoeveel gaan er nog door de vaccins geveld worden, … [?]

Hoeveel nadien door de dodelijke bijwerkingen zoals kanker en hartaanvallen, … [?]

Hoeveel mensen gaan er zelfmoord plegen, … [?]

Kortom, het wordt druk voor, … en achter het front !!

Waarom moeten we door dit diepe dal [?]

Omdat de meerderheid van de bevolking weigerde de -REALITEIT- onder ogen te zien. 

Ze namen de -VIJAND- in bescherming met hun blauw / gele vlagjes. 

Ze namen -GEHOORZAAM- de potentieel dodelijke vaccins.

Ze vonden het prima dat een deel van de bevolking onder een -APARTHEID– regiem vielen.


De politieke Nazi vazallen blijken zich in alle gelederen van de samenleving te bevinden.

Dit hele gezwel moet nu voor eens en altijd uit de samenleving gesneden worden, de fout uit WOII dient hersteld te worden. Nieuwe allesomvattende Neurenberg Tribunalen.

Verwacht dat er in elke familie slachtoffers te betreuren zijn !
Verwacht dat er in vele familie’s criminelen gearresteerd worden !

De Q volgers kregen inzicht in de afloop van deze strijd maar ook zij zullen net als iedereen de reis mee gaan maken en mensen gaan verliezen, mensen die men in veel gevallen tevergeefs probeerde te waarschuwen in hun steeds kleiner en kleiner wordende vriendenkring. Deze zelfde mensen die nu hulp gaan zoeken maar weer anderen die hardnekkig de stommeling zullen blijven uithangen, daar is dus niets aan te doen. We weten ervan en hopelijk is het eelt op de ziel inmiddels dik genoeg [?]Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk