We moeten en moeten steeds meer, … en dat moeten stopt niet uit zichzelf!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #174 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


China had Mao, Rusland had Stalin, Cambodja had Pol Pot en Argentinië hé die had de vader van Máxima in de regering…..en wij hadden Hitler.


Tirannen komen overal en in elke cultuur voor en altijd zal er weer een tiran opstaan die de macht wil en niet terugdeinst voor het grofste geweld en onderdrukking om de macht te behouden.

Ik zou het willen uitschreeuwen van; verdomme zie je nou echt niet waar ze mee bezig zijn….maar dat kan niet dan raak ik de ontkenners helemaal kwijt……ik moet geduld hebben in de hoop dat heel snel alles uitkomt.

Want dit is bijna niet meer vol te houden…ik leef in twee werelden…een leven alsof alles prima gaat en de toekomst voor ons open ligt. Beetje regerend mismanagement hier en daar …helaas verder in een gesprek kom je niet.

….. en mijn andere leven van zorg om de oh zo zichtbare aftakeling van het ooit zo  mooie vrije westen waarbij ik vrees dat een groot aantal pas beseft wat er gaande is als de laars van de soldaat in hun nek staat. 

Op ons losgelaten door een tirannieke regering.

De zorg om een politieke WEF agenda die aardig op schema lijkt te liggen en waardoor we het komende winter zwaar gaan krijgen, serieus zwaar.

Mijn zorg om het leed wat de prikken en de prikkers nog zullen veroorzaken.

De angst knop staat aan en blijft aan.

Maar wat is nu waar we angst of zorg voor moeten hebben….

…..De weerkaart bij de NOS die tegenwoordig fel rood is om maar te benadrukken dat we in groot gevaar zitten bij drie dagen over de 30 graden….en het brengen alsof dat nooit eerder voorkwam.

De (toename) natuurrampen, overstromingen, branden, stormen…met een beetje hulp van de mens omdat we denken dat  de natuur naar onze hand is te zetten….met weersbeïnvloeding wordt al roekeloos geëxperimenteerd….meer dan wij (willen) weten.

De angst knop is een verdienmodel en daarmee kan een klein groepje mensen een enorme massa krijgen waar ze ze hebben wil.

Maar potverdomme hoe duidelijk wil je het hebben dat niets klopt wat er nu gaande is!

De in mijn ogen meest zorgelijke kreet …”wat kan ik er aan doen”……nee inderdaad jij in je uppie niets maar samen is de massa sterk…..of ook zo één ….“ik leef vandaag”….oh dus morgen is niet meer van belang….🤔want de massa denkt geen seconde na over morgen.

Valt morgen de atoombom tja die hou je niet tegen maar een tirannieke regering stoppen die zelfs niet terugdeinzen voor landverraad is je burgerlijke plicht!!

Degenen die de prikken hebben gehad willen het liefst helemaal in de ontkenning blijven want hier gaat het steeds duidelijker en meer over leven of dood!

Die waarheid is confronterend.

Mijn generatie, de 60 plus hebben alleen de opbouw van na de tweede Wereldoorlog meegemaakt …. verrassend genoeg bleek deze week hebben we die opbouw te danken aan de Marokkanen … aldus Jesse Klaver Arafat … dus Nederlanders uw trots op uw voorouders is onterecht dat waren nietsnutten de Marokkanen hebben ons land opgebouwd.

Maar okay mijn generatie die geen oorlog heeft meegemaakt maar wel een enorme technologische vooruitgang beleefde en financieel ging het ons ook nog is meer en meer voor de wind.

Deze generatie is het meest vertegenwoordigt bij de huidige demonstraties maar wij hebben wel de opvoeding gedaan van de generatie na ons.

Onze kinderen zijn in luxe opgegroeid en onze kleinkinderen in weelde en het nadeel van welvaart is dat het de kracht uit de mens haalt … het maakt gemakzuchtig en egoïstisch het kweekt prinsjes en prinsessen.

Maar aan alles is een grens ook aan de technologische ontwikkeling en volgens mij zijn we die grens nu aan het overschrijden.

De technologie gaat nu gebruikt worden om mensen te controleren en te robotiseren … de mens in te ruilen voor de robot waardoor de mens uiteindelijk een nutteloos wezen wordt die alleen maar geld kost en niets oplevert … dus tja wat doe je daar dan mee …. THINK!

Maar nog even terug naar die twee werelden:

Vakantieplannen aanhoren en lekker meekletsen waar we volgend jaar naar toe gaan ….

…. geen plannen meer maar een overlevingsstrategie uitzetten en ik mij serieus afvraag kom ik eind van het jaar nog wel een grens over in Europa.

Corona is gevaarlijk en ik neem de prik … baadt het niet schaden zal het ook niet, ze gaan ons niet vermoorden…..

….. die prik neem ik niet het is nog een experiment en nauwelijks op mensen getest.

Hoezo oversterfte iedereen om mij heen heeft de prik genomen en leven allemaal nog, nergens last van …..

…..om mij heen ook maar ik lees wel dat er een forse oversterfte is sinds de prik gezet wordt … de statistieken zijn er duidelijk over en gek toch dat de overheid weigert onderzoek naar de oversterfte te doen.

Er komen geen lockdowns meer het is klaar … het was nog de booster maar dat was het, echt waar ……

….. oproep voor de vierde prik goedgekeurd vanaf 12 jaar is NU …een definitieve Corona wet is NU in voorbereiding en gaat er komen. We weten het stemgedrag ondertussen in de 2de kamer ….. en waarom deze wet als het klaar is ….. ben ik te achterdochtig of de ander te naïef ….. ik ga voor het laatste.

Waarom doe ik wel mee om te doen of alles weer normaal is, waarom voel ik mij wel betrokken bij die 1700 toeslagen kinderen die verdwenen zijn en we rustig kunnen spreken over een staats ontvoering.

Waarom vind ik het wel zorgelijk dat de informatie op de laptop van Hunter Biden buiten het nieuws gehouden wordt en de publicatie van Biden’s dochter waarin ze schrijft over het ranzige gedrag van haar vader ….. waarom vind ik het wel zeer zorgelijk dat het voor de massa wordt verzwegen en het nog lukt ook …. geeft toch aan hoe verrot en beïnvloedbaar de journalistiek is. 

Dat er serieuze aanwijzingen zijn dat Joe Biden een pedofiel is en knettergek maar met zijn hand bij de rode knop kan. Steeds meer komt er naar buiten van Joe zijn dochters dagboek …. verplicht “douchen” met pa de smeerlap.

Joe Biden die de Trump stemmers uitmaakt voor extreem gevaarlijk en dat deze Trump stemmers een bedreiging voor de democratie zijn …. gevaarlijke ophitsing ten top in zijn speech  van 2 september 2022 …. de paniek voor de midterms druipt ervan af want verlopen de verkiezingen eerlijk worden de Democraten totaal weggevaagd ….. dus fasten seatbelts …. er gaat nog wel wat gebeuren …. een burgeroorlog zou de Democraten goed uitkomen dan hebben ze een wettelijke grondslag om de midterms verkiezingen niet door te laten gaan.

Ze spelen hoog spel want we weten …. een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Onderstaande link de speech van Biden.

Hunter en pa deals aangingen met China en smerige handel dreven in Oekraïne ….. waarom maak ik mij er wel druk om.

Waarom maak ik mij wel zorgen om de verdwenen sms’jes tussen Ursula en de directeur van Pfizer over uiteraard smerige deals en dat ze ermee weg komt…enkel omdat de massa de Ernst er niet van in ziet …. want ach dat hoort erbij dat je wat extra krijgt toegestopt op die hoge posities …. altijd al zo geweest …. maak je niet druk komt in de beste kringen voor.

Waarom maak ik mij wel zorgen om de onkunde die ons land en Europa regeren en waarom weet ik wel dat Schwab (WEF) trots is op zijn young global leaders en hij flinke invloed heeft op de regeringen wereldwijd.

Het gaat niet meer om kennis of de juiste persoon op de juiste positie … nee je moet chantabel, machtsgeil en onderdanig aan het WEF zijn voor een politieke carrière.

Waarom maak ik mij wel zorgen dat alles steeds meer digitaal gaat zelfs ons geld en we steeds moeilijker nog contant kunnen betalen en ons leven meer en meer controleerbaar zal zijn in ALLES wat we doen.

Partijen die vroeger voor de arbeider opkwamen steken nu de dolk in de rug van Jan de arbeider en  zich nu aansluiten bij de elite en het “gewone” volk kan barsten.

Waarom loop ik tegen een muur van stilzwijgen aan wanneer ik met een hart vol goede bedoelingen mijn geliefden, mijn omgeving probeer te beschermen voor morgen en overmorgen … dat ik nu alles opgeef om te zorgen dat er van de winter eten is en een warm huis.

Waarom wil de ander het niet weten er zelfs niet over nadenken … het plan niet ziet wat overduidelijk en open voor onze ogen wordt uitgerold …. verpakt in vrolijke promotie WEF filmpjes waar ze zelfs het mondkapje leuk weten te verkopen.

Waarom ziet de één het wel en de ander niet en dat is nu van zo een cruciaal belang dat we het allemaal gaan zien en in verzet komen …… tegen dat kleine kliekje idioten die ons leven willen gaan bepalen.

Want het stopt niet bij die ander het gaat ook jou raken het gaat iedereen raken.

Let is op de ogen van von der Leijen en Kaag … koude zielloze ogen ….. dom en harteloos, dom zijn er meer en opvallend veel jonkies die een land slopen … uuuh regeren … beïnvloedbaar en getraind door het WEF‼️

Of onder invloed van wat …. je ziet iets vreemds in de ogen … Baarsma, Máxima, van der Wal en zo zijn er meer …. let op de ogen ….. al het menselijke is er uit!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk