Vaccinatie: Lees deze bijsluiter !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #173 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De FDA (Food and Drug Administration) heeft onlangs de zogenaamde bivalente Covid-19 vaccins van Pfizer en Moderna goedgekeurd als booster shots. Deze vaccins bevatten naast mRNA tegen het oorspronkelijke coronavirus ook mRNA tegen de Omikron varianten BA.4 en BA.5. In navolging van dit besluit zal de EMA (European Medicines Agency) binnenkort waarschijnlijk ook goedkeuring voor het gebruik van deze vaccins gaan geven.


Dit is natuurlijk fantastisch nieuws, we kunnen ons dus weldra ook tegen nadelige gevolgen van Omikron laten beschermen met een eenvoudig prikje. Iets waar de eerdere vaccins niet toe in staat waren. Uiteraard mogen we niet verwachten dat deze nieuwe bivalente vaccins ineens wel infectie met (varianten van) het virus kunnen voorkomen maar zolang we niet massaal in het ziekenhuis terecht komen is dat ook niet erg. Toch?

[?]

Er moet echter wel een kanttekening geplaatst worden bij de goedkeuring door de FDA. Deze goedkeuring is namelijk verleend op grond van de door beide farmaceuten aangeleverde testdata en de betrouwbaarheid van dat soort data heeft al eerder vraagtekens opgeroepen.

In dit geval zijn die vraagtekens nog veel groter, eigenlijk zouden we beter van alarmbellen kunnen spreken. Want doordat deze nieuwe bivalente vaccins uitermate snel zijn ontwikkeld heeft men nog geen tijd gehad ze op mensen te testen. Alle beschikbare testdata is afkomstig van testen uitgevoerd op muizen. Muizen hoor ik u denken, maar die zijn toch niet met mensen te vergelijken? Of wel?

Dat klopt helemaal. Maar toch heeft de FDA in al haar wijsheid besloten deze vaccins goed te keuren voor het gebruik op mensen. De vraag die elk weldenkend mens zich dan stelt is: waarom? Vanwaar de haast om deze nieuwe vaccins in omloop te brengen? Waarom niet wachten totdat ze uitgebreid op mensen getest zijn en we weten hoe efficiënt ze zijn bij gebruik op mensen en welke eventuele bijwerkingen ze op ons hebben?

Het antwoord op die vragen zal u waarschijnlijk niet verbazen. Geld! Niet alleen geld dat de farmaceutische industrie met deze nieuwe vaccins gaat verdienen door ze in te zetten nu corona nog steeds een item is. Ook geld dat de drijfveer is voor de FDA om deze vaccins zo snel goed te keuren.

Want 75% van de financiering voor de beoordeling van nieuwe medicijnen door de FDA komt van de farmaceutische industrie.  Het is zelf zo dat 45% van de totale financiering van de FDA afkomstig is van geld dat bedrijven hen betalen om medicijnen of medische apparatuur voor goedkeuring te laten beoordelen. De FDA heeft er dus baat bij deze partijen te vriend te houden.

Daarnaast heeft de commissaris van de FDA, Robert Califf, zeer nauwe banden met de farmaceutische industrie. Zo heeft hij vele miljoenen aan aandelen in verschillende farmaceutische bedrijven. Voor zijn aanstelling als commissaris van de FDA heeft hij als adviseur opgetreden voor vele farmaceutische bedrijven, waaronder Johnson & Johnson, AstraZeneca en Merck & Co. Daarnaast is hij de oprichter van de Duke Clinical Research Institute, een groot academisch centrum dat meer dan de helft van al zijn financiering van de farmaceutische industrie ontvangt.

Over belangenverstrengeling gesproken. De politiek en de rechtsspraak doen hier niets aan!

Dit vindt u allemaal uiteraard niet terug in de bijsluiters van deze vaccins. Vandaar dat wij e.e.a. in deze bijsluiter voor u hebben gezet. Wilt u geen laboratoriummuis zijn, lees deze bijsluiter dan goed en laat ook anderen hem lezen. Het is tijd dat we ons niet langer laten bedonderen door de farmaceutische industrie en iedereen die zij in hun zak hebben, niet als onze gezondheid op het spel staat.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk