dotcom.radio aflevering 328 van 04-09-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #172 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 328 Gideon v Meijeren men pleegt landverraad – Permanente Corona wet – Bedelen om Russisch gas – Nederland een bedrijf – Oekraïne tot terroristische staat verklaren – Ukrainian troops try to seize Zaporozhye nuclear plant – Trump de schuld van vaccins? – Vaccin bewijzen uit het lab – Video Uninformed Consent – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Bezoekers aantallen zijn normaal in januari het hoogste en in de zomer aanmerkelijk lager. Nu vertonen juli en augustus meer bezoekers.

Eerst kwamen ze voor de ongevaccineerden
Maar ik was gevaccineerd en gezond
Toen kwamen ze voor de boeren
Maar ik was geen boer en produceerde geen stikstof
Toen kwamen ze voor de bedrijven
Maar ik had geen bedrijf en niet zoveel energie nodig
Daarna kwamen ze voor mij
… en er was niemand meer om mij te helpen

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Angelface] Landverraad: Geweldig interview met ⁦ @GideonvMeijeren⁩ over hoe globalisten ook onze democratie “gepenetreerd” hebben en streven naar een wereldregering. Onze grondwetten worden met voeten getreden, steeds weer !

[Angelface] Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen vindt het volstrekt belachelijk dat gemeenten op 23 september – Vlaggendag – niet de Nederlandse driekleur trots laten wapperen, maar de vlag met de Sustainable Development Goals van de VN. “Mooi niet!” schrijft hij. Want FVD’ers “verwerpen het verachtelijke globalisme.”

[Godsgeschenk] De permanente coronawet van het kabinet komt steeds dichterbij. Als we niet massaal van ons laten horen zullen we onze vrijheid voorgoed kwijtraken. Teken net als bijna 120.000 anderen onze petitie om de wet te stoppen!

[Lievergezond] Boosheid en ongeloof bij de buurtbewoners in #Zuidzijde, een dag na het drama in #Nieuw-Beijerland. Niemand begrijpt waarom de chauffeur plotseling gas gaf en de dijk afreed.

* Woensdag nu.nl Tien doden doordat vrachtwagen op bushokje met schoolkinderen botst bij Jakarta
– een nieuwe angst trent ?

[Geert] Den Haag bedelt om Russisch gas
De sancties werken. Dit laat nu ook de Nederlandse stad Den Haag zien.
Heel ijverig was men er met de sancties bij en ging ook niet in op de Russische eis
om energieleveringen in roebels te betalen. Voor Rusland de enige mogelijkheid om een
tegenprestatie voor de leveringen te krijgen, omdat het van het internationale betalings-
verkeer is afgesneden en de bankrekeningen bevroren zijn. Maar nu komt het boze ontwaken. Ze vonden geen vervangende leverancier, …

* Twitter: Patrick Savalle Is dit een plan? Als iedereen nu z’n energietermijn op minimaal zet (wel het geld apart houden!) dan komen de energiemaatschappijen in de problemen. Laat hen dan maar buiten de overheid / sancties om goedkope energie inkopen uit Rusland. Of kapot gaan. Hun keuze!

[Geert] DE STAAT DER NEDERLANDEN IS EEN BEDRIJF.

[FFF] Pete Hoekstra over de boeren en vrijheid:

[Medusa] #Rabobank België bestaat niet meer. 23,4 miljoen euro niet opgehaald door de klanten.

* Blackbox TV Boer Jan van Zanten “Ik sterf nog liever dan dat ik opgeef

TRUMP– & –Qanon

[Mike] [25-08] De Doema blijkt gelukkig aan iets anders te werken, en dat is Oekraïne tot terroristische staat verklaren. Deze statuswijziging betekent voor de Russische wet dat de Oekraïense staatsmensen nu wél een legitiem doelwit zijn. Maar dit is niet de grootste klapper.

Geopolitieke gevolgen
Voor andere landen heeft de statuswijziging grote gevolgen, want elk land dat Oekraïne straks nog steunt verandert óók van van status: naar een ‘land wat een terroristische staat steunt’. Bij dit soort landen mogen bestaande contracten, bijvoorbeeld energiecontracten, worden opengebroken en voortijdig beëindigd!! Met name voor Duitsland, maar ook voor Amerika gaat een volledige stop op Russische energie grote gevolgen hebben, dus die landen zitten binnenkort in een zeer lastig parket.

[Godsgeschenk] Clandestine: Trump heeft de 2020 fraude situatie laten escaleren met zijn verklaring vandaag op Truth Social. Trump zinspeelt nu op de mogelijkheid om nieuwe verkiezingen te houden.

[Godsgeschenk] Clandestine poll;
Is Trump behind Q?
86% yes
14% no

[Medusa] Volgens Wikipedia is het Kalergi plan een waanzinnige conspiracy theory. (omvolking)

[Zathras] Tucker heeft het over Europa, boy we are fucked 🙁
– Europa glijd af naar armoede
– Als de energie prijzen stijgen veranderd de gehele economie, die komt tot stilstand
Hét OMG bericht om zelfs de doden wakker te krijgen [?]

* The Global Walkout

[Decem] Ukrainian troops try to seize Zaporozhye nuclear plant
Noot : bron is alleen bereikbaar met CPN verbinding

[Zathras] Pope Francis has ordered the central administration of the Roman Catholic Church and related entities to withdraw all their financial assets from external banks and transfer them to the Vatican bank by the end of September. Q time network

[Godsgeschenk] Clandestine: Het gaat over de Iran-deal. De Iran Deal was een $100+ miljard doorsluisfonds, waarbij alle vijanden van Trump betrokken waren bij hoge misdaden en verraad.

[Mike] bedrijven beginnen nu ook te sluiten vanwege de energie prijzen.
– Alleen een GIGA reality check kan de hypnose nog doorbreken. Het moet letterlijk WERELDSCHOKKEND zijn. Get ready for The Storm!

[Medusa] X22 report Podesta op de 360 miljard milieu pot
– Twitter “Luister, het is niet slechts 5% bots, het ligt rond 80%.” 80% op Twitter zijn bots en we weten dat er bot farms zijn die de macht over het narratief hebben. Dat is waarvoor ze big tech gebruiken, dat doen ze zodat ze de macht over het narratief hebben. Ze hebben de macht over het narratief, het nepnieuws verwijst daarnaar en big tech verwijst weer naar het nepnieuws en het is één gigantische cirkel om je ervan te overtuigen dat de propaganda absoluut de waarheid is.

* Massive demonstration in Buenos Aires, to defend democracy following the assassination attempt last night on Vice President Cristina Kirchner. Q Time Network

[Decem] ULTRA Pepe Lives Matter
Trump’s team heeft letterlijk de nummers “Where We Go One We Go All” en “I am Q” gemixt en afgespeeld achter Trump’s live “afgrond” toespraak.
Trump vertelt schaamteloos de waarheid.
Waar zijn de Q haters en bedriegers nu?
Er zullen zo veel “I told you so” zijn.

CORONA

* NaturalNews Media flips, sets stage to blame Trump for widespread vaccine injuries

* GV ‘Alternatieve’ Gezondheidszorg in Frankrijk nog steeds buitengesloten ‘ dat betreft 150.000 beroep beoefenaars.

[Angelface] Maurice (grafiek) Oversterfte breekt alle records

[Medusa] Politico: Het Trump Witte Huis oefende druk op de FDA uit voor Covid-19 (vaccin) noodgebruik. Het verslag van House democraten die de pandemie onderzoeken, zegt dat Trump officials voorafgaand aan de 2020 verkiezing vaccin goedkeuring wilden om kiezers te winnen.
– Dat zelfde hardnekkige verhaal komen we tegen in vele alternatieve media die het HCQ verhaal vergeten zijn voor dat er ook maar een enkel vaccin op de markt kwam.

[Medusa] Vaccins zijn tikkende tijdbommen, dat was al bekend vanaf dag een, nu zien we de bewijzen uit het lab (Ellaster) – Desondanks is Mike Adams hoopvol dat er een middel te vinden is dat de groei van deze witte klonters tegengaat. 

[Angelface] Wheel of Fortune (vaccinatie schade)
– noot: zou dit wel werken als ze het zien

[Decem] Landelijk maakt de GGD zich weer klaar voor nieuwe prikrondes. Personeel van de vorige campagnes zijn grotendeels vertrokken omdat ze gewetensbezwaren kregen en niet meer wouden meewerken aan het geheel. De laatste campagne zijn veel studenten ingezet, zonder BIG registratie en zonder verantwoording/aansprakelijkheid. Landelijk meldpunt prikbussen

[Medusa] Docu: ‘Uninformed Consent’ – Meest onthutsende film over corona- en vaccin leugens ooit! Nederlandse ondertittels inschakelen

[Geert] Robert F Kennedy heeft rechtszaak tegen farma lobby gewonnen Covid vaccin is geen vaccin

[Mike] Als Trump zich ineens tegen de vax zou keren zou hij de schuld krijgen van alles. Dat proberen ze nu ook al, maar ze lopen vast op hun eigen beweringen dat de vax vrilig en effectief zijn en dat lockdowns en maskers noodzakelijk waren. Trump moet wel vasthouden aan dit standpunt, maar tevens laat het zien dat Trump-volgers geen blinde volgers zijn maar zelf nadenken. Dit us een belangrijke les in zelfstandig denken en handelen.

[Marij] Twitter Patrick Savalle
– mRNA-vaccinatie van dieren tegen het einde van het jaar. Over de hele wereld zullen landen een campagne starten om miljarden varkens, koeien, geiten en schapen te “vaccineren”. De hele voedselketen zal worden vergiftigd met nanopartikels en mRNA.

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

[Angelface] Hoe lang blijven we nog hangen in de triomf van het machteloos gelijk?
– en mijn artikel over Zelfcensuur & “Ik heb het je toch verteld?”
– Aan de ene kant maak je de ander deelgenoot van je eigen reis en vertel dat je sinds die ontdekking meer gefocust bent geweest op verdere ontwikkelingen en zo debunk / ontkracht je de complot gedachten bij de ander die er door de propaganda media ingebakken zijn
– Ten tweede zal je ook inzichtelijk moeten maken hoe lang zaken al gaande zijn en hoe men via propaganda, verkeerde voorlichting, via omkoping hele volksstammen tegelijk kon beïnvloeden om onbewust een bepaalde richting in te kijken en vooral niet de slimmerik gaan uithangen want daar kunnen financieel consequenties aan verbonden zijn. Een vorm van softe afpersing. 
– Beide zaken leg ik uit met voorbeelden
—- Het valt mij steeds meer en meer op dat, vooral de laatste tweeëneenhalf jaar, mensen steeds terughoudender worden in hun deelacties. De tegenstellingen, voor en tegen vaccinatie, afstand houden, mondkapjes dragen, mensen letterlijk uitsluiten hebben extreme vormen van onmenselijk gedrag aangenomen.
– Zomaar een bericht delen kan je een vriendschap kosten dus deelacties worden meer en meer achterwege gelaten, zeker na de laatste 2 jaar.

* Naar aanleiding van een berichtje van Assie
– GV De Digitale Oogkleppen mensen leven in hun eigen zelfgekozen veilige bubbel en doe -gehoorzaam- automatisch alles om dat zo te houden uit eigen keuze. Om elke weerstand en eigen verantwoording te omzeilen.

* -Lamgeslagen- [?]

* Zelfcensuur & “Ik heb het je toch verteld?”
– I told you so; Aan de ene kant maak je de ander deelgenoot van je eigen reis
– Ten tweede zal je ook inzichtelijk moeten maken hoe lang zaken al gaande zijn en hoe men via propaganda, verkeerde voorlichting, via omkoping hele volksstammen tegelijk kon beïnvloeden om onbewust een bepaalde richting in te kijken. Dus je ontkomt niet aan het; “Ik heb het je toch verteld”
– Het is alleen de toonzetting.

* Wat is het tegenovergestelde van “Zelfmoord”

Als je vlucht uit een ‘hels oord’
Door te denken aan zelfmoord

Kies je dan niet voor; “the easy way out”
Als je niet meer van het leven houdt

Teneergeslagen door het lijden
Niet meer kiezen voor het leven te strijden

Strijdend ten onder gaan  is ook ’n keuze
Of wellicht een overwinning, ’n glorieuze

Maar je bent altijd zelf aan zet
Met de juiste mindset

Bij negatieve gedachten kan je op zijn minst
Kiezen voor de winst

Door het leven
Een kans te geven

Is zelfmoord niet als een vlucht
Zonder te strijden voor de levensvrucht [?]


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten