-Lamgeslagen- [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #171 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Wat me al enkele weken opvalt bij onze uitgaansavond hier in Frankrijk, er wordt totaal geen nieuws besproken, verder als de gedaalde brandstofprijzen komt men niet. Over andere -terloops- ongetekende zaken komt men aan met een democratische oplossing alsof er ergens nog een spoortje democratie te ontdekken valt.


‘Men’ weet geen handen en voeten te geven aan de zaken die men ziet gebeuren, Covid, Oekraïne, Boeren, of wat dan ook, ik hoorde er niets over. 

Er gebeurd zoveel -elke- week op het wereldtoneel en het lijkt dat geen enkel onderwerp de moeite waard is om over te spreken? Dat lijkt me sterk. Ik denk eerder dat men zelf niet meer weet wat ze er van denken moeten, hopeloos, lamgeslagen [?].

Voor de verandering fungeer ik bij deze ontmoetingen als ‘stille’, ik observeer, doe geen voorzet en kijk of er ‘iets’ ontstaat. Al de issue’s waar we hier al die jaren en jaren over spreken, ik hoor ze niet. Klaus Schwab, het World Economic Forum, de inval van Trumps huis Mar-a-logo. Waar zijn die mensen gebleven die als haantje de voorste hun licht lieten schijnen over de zaken?

The Great Reset, nog nooit iets over gehoord op onze avondjes uit, doodgezwegen, wil men niet over nadenken [?] Biden, de winnaar van de verkiezingen, nee ene zelfs de naam Rutte hoorde ik niet meer.

Er zijn echter elke week weer nieuwe vakantiegangers waar de leuke dingen van het leven mee besproken kunnen worden en dat blijft nog wel zo deze maand. Ik ben reuze benieuwd welke onderwerpen daarna ter tafel komen, evenals bij de radio waar ik vorige maand wel een paar Truth bommetjes gegooid heb en deze week een vergadering op de agenda staat.  Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk