De tribunalen zullen komen maar ook een betere, mooiere en zeker ook gezondere wereld.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #168 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Stel dat het volgende klopt:
Er is meer dan voldoende water wereldwijd;
Olie en gas kunnen niet opraken het is oneindig;
Elektriciteit opwekken kan goedkoop en milieuvriendelijk;
Met het klimaat is niets aan de hand het wordt enkel misbruikt door de elite
Maar … wel het milieu daar moeten we inderdaad aan werken;
Dat er helemaal geen sprake is van overbevolking;
Dat het binnenkort allemaal naar buiten komt hoe verrot en corrupt het westen is,…
… en hoe wij al jarenlang belazerd worden.


Door: Sylvia Bartels

Zet de champagne en de popcorn maar vast klaar.

Denk je nu dat ik knettergek ben….blijf en lees verder en neem de moeite door zelf op onderzoek te gaan. Heb linkjes toegevoegd om het je makkelijker te maken.

Stel dat het klopt dat de twee rijkste mensen ter aarde 1300 miljard dollar bezitten en dat is dan alleen al 2600 miljard dollar….dan zijn we er nog niet want we hebben nog Gates, de Clintons, Soros en een aantal meer die miljarden bezitten.

Maar hoe kan het dan met zoveel geld dat er hongersnood in de wereld is want stel dat het totale bezit van de rijken op 5000 miljard uitkomt….okay om goodwill te kweken maken de rijken rechtsom een fooitje van een paar miljoen over aan goede doelen waar ze, zo slinks als ze zijn linksom zelf weer aan verdienen……de hyperrijken bezitten alles…..en wat wij ook doen in ons dagelijkse leven…. kopen, wonen, eten, bellen, reizen of het nieuws kijken ze hebben de macht om het voor ons allemaal onmogelijk te maken en ons te laten geloven wat zij willen dat wij geloven.

✅ De video van Tim Gielen geeft hier een bijzonder goede uitleg over hoe de lijntjes lopen.
– Noot: Die video staat op deze pagina

Stel dat het klopt waar Kennedy in een speech 61 jaar geleden alarmerend voor waarschuwde.

Toen al waarschuwde hij voor de corruptie en de wereldwijde macht van de elite……Geheime groepjes die intimideren, chanteren en met hulp van de media de wereld willen controleren…hij waarschuwde voor dit gevaar…dat deze elite niet terugdeinzen voor moord……en Kennedy is vermoord……!

Uiteindelijk waren na het einde van de tweede Wereldoorlog de Nazi’s welkom in Amerika vanwege hun technologische kennis…useful idiots…. geen van allen zijn gestraft voor hun misdaden!

Kijk Jensen 498

FBI geeft Twitter en fb opdracht de misselijkmakende info op de laptop van Hunter Biden stil te houden tot na de verkiezingen waardoor de FBI nu zwaar onder vuur ligt….mede bevestigd en bekend gemaakt door Zuckerberg….uiteraard gelukt want de media is in handen van de elite en de FBI is door en door corrupt.

2000 mules ook een kijktip en legt de corruptie bloot tijdens de verkiezingen van 2020.

De sancties werken tegen ons niet tegen de Russen. De Russen doen het economisch erg goed…maken 25% meer winst en verkopen ruim voldoende aan landen buiten Europa..

En wij achterlijke Europeanen kopen via omweg alsnog gas uit Rusland tegen veel hogere prijzen…..dit noem je in eigen voet schieten wat niet bij een kogelgat blijft nee de hele voet is aan flarden.

Met dank aan Jetten, de kansloze puppet van het WEF en de ballen verstand van klimaat.

De euro is historisch laag, we vervallen steeds meer tot armoede, Europees en landelijk worden we geregeerd door WEF puppets die liegen, ongelooflijk corrupt zijn en moedwillig Europa om zeep helpen.

Nog steeds papegaaien de media dat de economie zo goed draait….hoe dan? We hebben een torenhoge inflatie, de ECB heeft ons aan een onvoorstelbaar hoge schuldenlast geholpen…Lagarde…corrupt en te stom om voor de duvel te dansen….maar een WEF puppet.

De BRICS landen die de handen ineen hebben geslagen tegen Amerika en Europa….de landen rijk aan grondstoffen, de landen die meer dan genoeg hebben van het oorlogszuchtige Amerika, de landen die de macht en de grote bek van Amerika meer dan zat zijn…..wie denken wij dat we zijn…NU hebben zij de macht en ons Westerlingen volledig in de tang.

✅ Zie onderstaande link.

De EU regeringsleiders hebben er zo een puinzooi van gemaakt dat de enige uitweg om hun giga falen te verhullen is een oorlog en vermoedelijk daarom die oorlogstaal richting Rusland en het negeren van de belofte ooit gemaakt dat de EU niet verder zou oprukken naar Rusland.

Het belang van de Oekraïne is vooral bij de hyper elite en grote bedrijven het grootst. Ze hebben miljarden in het land gestopt, biolabs, kinderhandel alles wat het daglicht niet kon verdragen was daar mogelijk.

Zelensky een privé vermogen, in zeer korte tijd vergaard, van honderden miljoenen en in het bezit van meerdere huizen wereldwijd en openlijk verkondigde tot de laatste man door te vechten.

En daar is de paniek bij de deep state want de oorlog gaat Rusland winnen, de msm wil ons anders doen geloven maar kwestie van tijd dan zal de waarheid naar buiten komen en het plan van de westerse hyperrijken om de new world order erdoor te drukken gaat ze niet lukken.

kijk de film Oekraïne on fire.

Ben ik een Poetin of Xi fan…nee natuurlijk niet wat weet ik ervan maar zie meer transparantie dan de westerse schreeuwers want schreeuwen hoe slecht anderen zijn terwijl het niet meer te ontkennen valt dat de westerse leiders ons continent totaal de vernieling in helpen…..schreeuwend dat alles wordt gedaan om de democratie te redden…nou not…. als je het hebt gevolgd de laatste drie jaar weet je en zie je dat juist de democratie eraan gaat en onze vrijheid met de dag wordt afgenomen.

Banken zijn al begonnen met het registreren van ons CO2 gebruik. 

Baarsma ook een WEF puppet verkondigde met haar zieke arrogantie dat de armen dan maar de CO2 punten moeten verkopen aan de rijken zodat de rijken kunnen vliegen en de armen een extra douchebeurtje kunnen nemen.

En willen we dit niet is het alleen maar te stoppen door massaal op te staan, door massaal de QR code te weigeren en ons geld van de bank te halen.

Door massaal te stoppen met belasting betalen en deze regering af te zetten want het is de slechtste en meest corrupte regering ooit. 

Macron geeft aan dat voor ons de “luxe” voorbij is….dat onze vrijheid voorbij is….voor ons hè….niet voor hem….Europa zal nooit meer worden wat het was…aldus Macron het WEF mannetje!

Belgische premier…er komen 5 tot 10 zware jaren aan met koude winters en   voedselschaarste….voor ons hè…niet voor hem.

Finse regering die al oproept minder de sauna te gebruiken en de kachel lager te draaien.

Duitse industrie die absoluut zal instorten zonder het Russische gas komende winter.

Rutte de geliefde WEF puppet van Herr Schwab die Rutte beloonde met een award van goed gedrag….en Rutte glimlachend en letterlijk kwijlend zijn beloning in ontvangst nam. Rutte die glashard verkondigd niets te kunnen doen voor de Nederlandse gezinnen die de armoede in zijn geschoten in ons eigen land maar smijt letterlijk met miljarden voor de opvang van gelukszoekers, Oekraïne, klimaat(hysterie) en de woke waanzin.

Rutte die glashard zegt…. we kunnen geen steun verlenen aan de MKB die het hoofd niet meer boven water weten te houden door de torenhoge energie en voedselprijzen….helaas hardwerkende middenstander sluit je zaak maar.

Onzichtbare Kaag….WEF favorietje van Herr Schwab….blijkt de meest gehate minister te zijn dankzij haar gedrag van de ijskoningin…..met wiskunde een 4 en beheert financiën en zorgt bijzonder goed voor haar islamitische terroristen clubjes.

Nederlanders betalen veruit de meeste en torenhoge belasting van de EU!

Hugo mocht eerst de gezondheidszorg om zeep helpen wat hij natuurlijk met een dikke pluim van Herr Schwab heeft gefixt en als beloning mag hij nu ons woongenot om zeep helpen. Hij zit er niet voor niets want Hugo doet alles voor de macht.

De wet verplaatsing bevolking…..ze kunnen huis en haard van je afnemen en je verplichten een asielzoeker in huis te nemen….en denk je dat ik overdrijf….vraag je dan af waarom die wet opnieuw en aangepast er is doorgedrukt!

Er is door Hugo berekend dat een mens niet meer dan 40 vierkante meter aan woonoppervlak nodig heeft.

Er komt een nieuwe wet…daar werkt Hugo met het grootste plezier aan. Uw huis wordt onverkoopbaar dus verboden om te verkopen als het niet voldoet aan alle klimaatdoelen…..of onbewoonbaar verklaard als uw woning niet voldoet aan de klimaatdoelen en moet u wegwezen uit uw eigen woning.

De onteigening is in wording. 

We worden niet voor niets met zielige beelden van kansloze jonge mannen overspoeld die buiten moeten slapen in Ter Apel…een dood baby’tje hoe verschrikkelijk ook, doet het ook goed om op ons gevoel in te spelen….maakt het makkelijker om ons een asielzoeker door de strot te proppen want wie kan dan nog nee zeggen tegen het openstellen van je huis….dan ben je slecht.

De zeer waarschijnlijk nieuwe premier van Engeland die er niet voor terugdeinst om een nucleaire oorlog tegen Rusland te beginnen….op 5 september weten we wie de nieuwe WEF premier van Engeland wordt.

Regeringen van Europa die al massaal waarschuwen dat we van de winter de kachel op Max 18 mogen zetten….koud douchen…minder onze kleding wassen….insecten eten…..het WEF heeft er heel gezellige filmpjes over gemaakt.

De duizelingwekkende winsten voor grote bedrijven zoals Shell of ING maar de MKB ondertussen totaal gesloopt wordt. De kleine middenstander moet kapot!

Wij van het vlees af en insecten moeten eten…..wij hè…niet de elite…het wordt al volop gepromoot.

Het belastingvoordeel wat grote bedrijven hebben is tenenkrommend….het walhalla wat we gelukszoekers aanbieden is tenenkrommend…gratis zorg, gratis wonen en levenslange uitkering. De echte vluchtelingen komen niet hier…ja mondjesmaat…die hebben het geld niet.

Het is onderdeel van agenda 2030…de omvolking, rassenvermenging en chaos creëren…we staan erbij en kijken ernaar. Op de zorg wordt weer 80 miljoen bezuinigd die 80 miljoen gaat naar de Oekraïne…een kansloze oorlog en enorm veel zinloze doden mede dankzij Ollengron een minister van defensie die het onderscheid niet weet tussen een korporaal en een generaal…maar een WEF puppet.

Nederland gaat hard…de tristatecity….geen boeren meer geen koeien in de wei, geen landerijen en geen eigen voedselproductie meer maar hé…geen zorg de food hubs stampen al uit de grond met kunstmatig gekweekte groentes en er zijn al restaurants die u een kunstmatig 3D geprint biefstukje voorschotelen…

Ik verzin het niet….zet de tv is uit en volg is het alternatieve nieuws. Daar komen door msm gecensureerde wetenschappers aan het woord die hun visie kunnen onderbouwen.

Iets totaal anders dan een Ab of Marion die zelf een enorm financieel belang hebben bij het “vaccineren” maar totaal geen onderbouwing hebben waarom de prik…waarom mondkapjes of waarom lockdowns. Gelinkt zijn aan Fauci en Wuhan.

Maar ook rond Corona komt steeds meer naar buiten hoe we voorgelogen zijn.

Hoe alles al ruim voor de uitbraak gepland was dankzij een paar Diehards van journalisten die alle WOB verzoeken doorspitten en daardoor met schokkende feiten naar buiten komt.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk