Een weekendje vrij, of gewoon anders aan de slag?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #167 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Afgelopen weekend zaten we op een muziek festival, geen bundel op de telefoon dus ruim drie dagen offline. Maar natuurlijk valt er dan ook genoeg waar te nemen en actief te doen. En ik had al een voornemen gemaakt om iemand te spreken, en dat ging wonderlijk goed en eenvoudig.


Uit welke hoek de wind waait was al snel duidelijk, het entree bandje rond de pols was korenblauw en de dag daarna geel evenals de kleuren van de servetten bij het eten. Als de strenge maatregelen niet afgeschaft waren in Frankrijk had dit festival braaf de apartheid maatregelen gevolgd en was ik niet welkom geweest. Maar goed dat terzijde, we waren er en het feest kon beginnen. Muziek, dansen, lekker eten en vrienden ontmoeten / maken.

Ik was echter naar een muzikant op zoek die muziek kan componeren, die zijn zeldzaam en het moest bovendien ook nog iemand zijn die ’n ‘open mind’ heeft ten aanzien van de COVID gebeurtenissen want de tekst waar muziek bij geschreven moet worden gaat over een heel besmettelijk virus, “een glimlach’, ja jij hebt het dus ook al !! Maar, … er is een kans dat ik die muzikant gevonden heb, als de afspraken na gekomen worden wat je nooit zeker hebt. Ik heb genoeg tijd want ik schijn steeds een beetje op de muziek vooruit te lopen. Mijn nummer “Hope Comes In The Dark schreef ik immers in 2010 en is nu eigenlijk pas echt actueel, evenals de andere liedjes hieronder. 

Ik kwam ook wat ‘Hollanders’ tegen die hier woonden vlakbij in de buurt. Kom maar eens langs, je herkent mijn huis aan de omgekeerde vlag aan de poort. Nou dat plaatste mij gelijk in de verdachtenbank, de nieuwe kennis vuurde gelijk grof geschut af en wilde Putin zo snel mogelijk begraven zien. Maar dan mag ik ook mijn mening uiten en deelde mee dat ik dit niet hoopte daar ik Putin als een vriend zie en niet als ‘de vijand’. Nou die kwam vol binnen en het zou me verbazen als ik koffie moet zetten dit jaar. Mijn volgende opmerking werd met veel ongeloof aangehoord; “Volgende week beginnen de Militaire Tribunalen in de Oekraïne al en die worden georganiseerd door Rusland. Je kan er vergif op innemen dat de media dat verhaal 180 graden gaan spinnen dus dan weet je dat ze liegen, wat ze altijd al deden”. We zitten midden in een informatie oorlog waarin ik graag deelneem met wat schoten voor de boeg.

Goede kennissen sta ik graag bij met raad en daad, als ze daar kennis van willen nemen anders gaat het onderwerp snel over een andere boeg. Dat gebeurde op de laatste dag. Wat heen en weer vragen en het onderwerp kwam al snel van haar kant uit in de gewenste richting. Ja ze had spijt van de vaccinatie, dit had haar op het pad gezet om de bijsluiters van de medicijnen ook grondig door te lezen en gerichte vragen te stellen over afwijkende veel te hoge doseringen, die bij navraag nageleefd moesten worden vanwege de ‘protocollen’. Ze kwam er achter dat het medische systeem een ziek-maak-systeem is en ging op zoek naar alternatieven. Ladingen supplementen en zelfs Ivermectine gebruik, chapeau !! Ik vertelde haar van mijn leus; “Zorg dat je gezondheid in de beste handen is, je eigen handen”. 

Vertelde haar van de GNM, Otto Warburg zijn ontdekkingen van bijna 100 jaar geleden en van het Budwig dieet. Ik maakte ze deelgenoot van mijn kennis over voedingsgebreken bij de overgrote meerderheid van de mensen en hoe je dat en energetisch kan meten. Wat een leuke en dankbare middag als je iemand nog wat aanwijzingen kan geven op een reis die ze zelf al aangevangen had. Met een dikke knuffel namen we afscheidt en … tot het volgende festival. 

En op de website ging het ‘werk’ ook gewoon door want er was voor elke dag al een artikel op ‘voorraad’ geplaatst om automatisch elke morgen op het vaste tijdstip van 04.00 uur te verschijnen. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk