De Digitale Oogkleppen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #165 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De techniek staat voor niets, dat is algemeen bekend. Nu zijn er de digitale oogkleppen, een modieuze bril met minuscule camera’s die je oogpupillen volgen en je laten focussen op wat jij graag wil zien.


Met je ingebouwde microchip worden de digitale oogkleppen gestuurd aan de hand van je sociale profiel en worden de beelden getoond die je als prettig ervaart, alle nare zaken worden vernuftig geblurd (wazig gemaakt), zodat jij je er niet aan stoort. 

Nog extra vernuftig is dat de geluiden uit de kijkrichting ook versterkt worden weergegeven voor een totale beleving. 

Je voelt je ook steeds prettiger bij de diensten van een Spotify, YouTube, Facebook etc, waar men je uitsluitend vertoont wat bij je sociale kijk en luisterprofiel hoort. Een profiel dat van minuut tot minuut dagelijks verfijnt wordt aan je wensen en voorkeuren van het moment. Heerlijk. 

Dankzij je communicatie op de sociale media nemen oude vrienden, die de laatste tijd niet meer als prettig ervaren werden, afstand van je, zonder dat je daar zelf een vervelende face to face opmerking over hoefde te maken, handig !!

Nu je in je mandje met gelijkgestemde vrienden vertoeft ervaar je ook steeds minder weerstand om je af te zonderen van die groep, het voelt wel lekker comfortabel aan dat ‘wij’ gevoel. En als er per ongeluk eens een misverstand reist neemt de hele groep het voor je op. Zo’n allen voor èèn, en èèn voor allen gevoel. Je wordt liefdevol terug getrokken in het vriendenmandje en gerustgesteld dat je hier bij hen op zijn plaats en beschermt bent.

Lekker zo in je eigen bubbel te leven, en dat allemaal als ‘bijwerking’ van de digitale oogkleppen bril.

Nu moet ik je teleurstellen want zo’n digitale bril bestaat nog niet, maar buiten dat kun je met geringe moeite alle bovenstaande zaken ook wel ervaren zonder dat iemand je gelijk gehersenspoeld noemt, je sociale profiel doet inderdaad wonderen want mensen zeggen alleen maar wat je als prettig ervaart, die hebben al geleerd je bubbel niet door te prikken. Ben je immers in gezelschap van je vrienden dan klappen er ineens zoveel bubbels met een nare boom, boom, boom geluidsexplosie. Daar kun je dus maar beter niet bij in de buurt vertoeven.

Gewoon terloops zeggen dat je niets hebt met complotdenkers kan al wonderen voor je doen, je wordt met rust gelaten en de vervelende vragen waar je niet graag over nadenkt blijven als sneeuw voor de zon weg. De wereld wordt er een stuk aangenamer mee, geen zorgen met je digitale (oogkleppen) ID.

Geïnspireerd door onderstaande Twitter berichtBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk