dé ongevaccineerden, …


Wereldwijde ‘StaatWereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #164 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Diep respect voor de ongevaccineerden! De ongevaccineerden hebben de rug recht gehouden. Geen concessies gedaan aan de vernederingen, uitsluitingen, afstanden die werden gecreëerd tussen familie, vrienden en geliefden of de kritiek die velen hadden en de beschuldigingen asociaal te zijn.


En ondanks de uitsluiting maatschappij in het leven geroepen door Mark Rutte, Hugo de Jonge, Ab Osterhaus, Marion Koopmans en meer van deze dwingende figuren die maar één doel voor ogen hadden: zoveel mogelijk mensen vaccineren!

Met geniepige tussenwetjes, verordeningen, dwangmaatregelen, sociale uitsluiting, lock downs en sluiting van bedrijven werd de dwang opgevoerd, de democratie verworpen, de grondrechten van mensen in de afvalbak gegooid. De media deed er dagelijks een schepje bovenop door in de vele praatprogramma’s de mantra steeds te herhalen en met verschillende bekende gasten de druk op de samenleving steeds meer op te voeren. Een ongevaccineerde zou schadelijk voor de medemens zijn en als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor een ander.

Velen bezweken onder deze druk. Mensen die voor hun werk verplicht werden te voldoen aan de dwang, het baas zijn over eigen lichaam moesten opgeven en zich lieten injecteren met een vloeistof die in rap tempo was toegelaten omdat er haast was. Degenen die zich lieten vaccineren hadden een zeer groot vertrouwen in de wetenschap, in de politiek en in hun artsen. Een vertrouwen dat, zoals nu blijkt, volkomen onterecht was.

Protesten tegen de regeringsmaatregelen waren er gelukkig ook. Het recht op demonstratie is namelijk een grondrecht, net als het recht op vrijheid, en velen hebben van dat recht gebruik gemaakt. Gevaccineerden en ongevaccineerden, mannen, vrouwen en kinderen, burgers en oud-militairen stonden samen hand in hand tegenover de politiekordons. De politie die opdracht had gekregen onze grondrechten met knuppels, valse honden, laarzen en vuisten uit de vreedzame mensen te rammen. Een schande voor het uniform van de politie en een schande voor de mensen in dat uniform. “Waakzaam en dienstbaar” had ineens geen waarde meer. Uiteraard stond de politie ook onder grote (politieke) druk en vele agenten zijn ook gedwongen zich te laten vaccineren. Maar het excuus enkel en alleen orders op te volgen is al zo’n 75 jaar geen geldig excuus meer. Onze politie, die de burger zou moeten beschermen, zijn vaccinazi’s geworden.

En nu staat een deel van deze mensen, die gehekelde ongevaccineerden, wappies en complotdenkers die weerstand boden aan de politieke en sociale druk, de druk van familie en vrienden, klaar om de gevaccineerden te helpen bij de mogelijke problemen die deze kunnen krijgen door de vaccins. Die hulp komt helaas te laat voor al die sporters die met hartproblemen neervielen en al die andere mensen die de pech hadden te overlijden door de vaccinaties die ze niet wilden of dachten te kunnen weigeren. 

Maar de hoop is groot dat veel mensen nog te redden zijn van de nadelige gevolgen van vaccinatie door het steeds uitgebreidere onderzoek dat er gedaan wordt om deze gevolgen te bestrijden en de natuurlijke gezondheid te herstellen. Want deze vaccins zijn niet gemaakt om mensen te beschermen tegen een veredeld griepvirus. Het heeft een veel dieper en gemener doel. En dat doel zal in de nabije toekomst veel duidelijker worden.

Niet iedereen heeft de tijd of de mogelijkheden dit zelf te onderzoeken. Deze mensen zijn daarom afhankelijk van de informatie die door de media, de politici en de wetenschappers gegeven wordt. Maar dan is het wel belangrijk dat dit nieuws eerlijk is en niet verdraaid wordt of dat wetenschappers en politici keihard liegen. Want daar zit de mensheid niet op te wachten.

Tot slot wil ik nog even stilstaan bij een bijzonder mens die velen wel kennen omdat hij een tijdje geleden behoorlijk in het nieuws geweest is: Novak Djokovic. Deze man vind zijn integriteit, de integriteit van zijn lichaam, de zelfbeschikking, belangrijker dan de eer, het geld en de roem. Een voorbeeld voor velen. Hij en al die mensen die weerstand hebben kunnen bieden aan de vaccinatiedwang zijn in mijn ogen ware helden.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk