Zelfcensuur & “Ik heb het je toch verteld?”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #166 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het; “I told you so”, schuldgevoel aanpraten is geen ‘open armen’ tactiek om met mensen een open gesprek aan te knopen om de communicatie op gang te brengen.


Dit; “I told you so”, was afgelopen week een onderwerp bij dotcom.radio wat mij aan het denken zette.

Maar toch, je kan er niet helemaal omheen te vertellen wat je al lang geleden ontdekt hebt. Aan de ene kant maak je de ander deelgenoot van je eigen reis en vertel dat je sinds die ontdekking meer gefocust bent geweest op verdere ontwikkelingen en zo debunk / ontkracht je de complot gedachten bij de ander die er door de propaganda media ingebakken zijn. Het deelgenoot maken, dat jij ook niet gek bent en alles door de jaren goed onderzocht hebt en steeds beter en beter bent gaan begrijpen. 

Ten tweede zal je ook inzichtelijk moeten maken hoe lang zaken al gaande zijn en hoe men via propaganda, verkeerde voorlichting, via omkoping hele volksstammen tegelijk kon beïnvloeden om onbewust een bepaalde richting in te kijken en vooral niet de slimmerik gaan uithangen want daar kunnen financieel consequenties aan verbonden zijn. Een vorm van softe afpersing. 

En dit hele traject van conditionering begon al vanaf dag èèn dat je naar de kleuterschool ging. 

We leven in een copy paste (knippen/plakken) en een like / deel maatschappij. Op de sociale media is een like geven een veilige modus, je hebt het gevoel dat je actief je mening geeft en niemand van je familie, vrienden en collega’s heeft er weet van hoe je denkt, behalve dan de (a)sociale media die een compleet gedachtenprofiel van je samenstellen. 

Veel sociale media hebben dan ook de mogelijkheid een duimpje omhoog of een hartje te geven. Allebei redelijk veilige mogelijkheden om in mee te gaan, zeker als een onderwerp massaal geliked wordt (via de invloed van bots) En nogmaals, je hebt het gevoel je te uiten, actie te voeren maar in werkelijkheid stelt dat geen ene moer voor.

Lastiger wordt het bij een controversieel onderwerp, dat denk je al gelijk, wat zullen mijn vrienden, familie, collega’s denken als ik daar een uitgesproken standpunt over inneem. Uitgesproken? Ja want in een een persoonlijk gesprek kun je iets nog makkelijk in de vragende vorm stellen; “Wat denk jij hiervan”. Heb je al veelvuldig je aangezicht geschonden dan zal zelfs die vraag stellen al een brug te ver zijn voor veel mensen. Immers, als je vraag met een wedervraag beantwoord wordt als; “Hoezo?”, dan hoor je al meer over het onderwerp te weten en daar al grondig over nagedacht te hebben om een steekhoudend weerwoord te kunnen geven.

Bij een deelactie weten dus al je vrienden, collega’s en familie ook wat je denkt en je beoordelen en veroordelen. 

Het valt mij steeds meer en meer op dat, vooral de laatste tweeëneenhalf jaar, mensen steeds terughoudender worden in hun deelacties. De tegenstellingen, voor en tegen vaccinatie, afstand houden, mondkapjes dragen, mensen letterlijk uitsluiten hebben extreme vormen van onmenselijk gedrag aangenomen.

Zomaar een bericht delen kan je een vriendschap kosten dus deelacties worden meer en meer achterwege gelaten.

MAAR, …

Misdaden worden zo ook stilzwijgend goedgekeurd omdat jij je vaak niet bloot durft te geven met een deel actie en dan toch maar een like geven is eigenlijk een vorm van anonieme lafheid. Want wie zwijgt stemt toe. 

Wellicht heb ik je in dit korte betoog al een klein beeld geschetst hoe zelfcensuur werkt, zelfcensuur bij de massa, zo simpel kan het zijn om ‘geheimen’ te bewaren die iedereen weet maar niemand over durft te spreken, als ware het een zwarte magie. 

Ik hoor wel een mensen die zeggen dat stemmen geen nut heeft. Vaak durven deze mensen nog niet eens te vertellen op wie ze zouden stemmen zoals hier in Frankrijk waar iedereen tijdens de protestmarsen week na week scandeerde; “Weg met Macron”, maar toen ik vroeg op wie ze dan wel zouden stemmen kreeg ik geen antwoord. Toen ik vroeg waarom niemand een bord had met; “Ik stem op Marine Le Pen”, was het antwoord dat haar vader een besmet politiek figuur was. En dat terwijl Le Pen het bindende referendum prominent in haar programma had staan. Chapeau !! Maar iedereen zweeg en Le Pen had niet gewonnen want met een overweldigende stemronde zou elke vorm van fraude kansloos zijn geweest. 

Door de gedachten niet te durven delen heeft de linkse politiek gewonnen en niet alleen in Frankrijk. Want, al die mensen die stemmen nutteloos vinden zetten door de lage opkomst de deur wagenwijd open om fraude te kunnen plegen. 

De zelfcensuur werd deze week eveneens weer al te duidelijk. 

Sinds januari van 2022 druppelden de geruchten binnen dat er bio-wapen laboratoria zijn in de gehele wereld waar het C19  nep virus zou zijn gemaakt.

Nep virus? Ja want ze hebben allemaal een patent dus zijn ze door mensen gecreëerd, en als je dat al lang weet (“I told you so” / “Ik mocht het je niet vertellen”) dan ben je daar op gefocust terwijl de meerderheid allemaal in het leugen verhaaltje trapte. 

De geruchten gingen dat Rusland de Oekraïne was binnen gevallen, niet alleen om de rust en orde te herstellen en de nazi’s te elimineren, maar vooral om die bio-wapen dreiging aan de grens veilig te stellen. Een paar weken geleden kwam de bevestiging van Russische zijde dat C19 in de Oekraïne gemaakt was. Drie bezoeken aan de VN veiligheidsraad brachten geen enkele publiciteit om de wereld in kennis te stellen. Inmiddels is bekend, met bewijzen, dat de VS dit bio-wapen programma heeft gefinancierd en in het buitenland heeft laten uitvoeren zodat er minder mogelijkheden op ontdekking zijn en omdat het gain of function onderzoek in de VS verboden werd. 

Nog een stap verder gaat Rusland nu met het lanceren van Militaire Tribunalen in uitgerekend de -oude- brandhaard Mariupol. Waarom zo snel, terwijl de oorlog nog volop woed volgens de westerse media? Ik denk dat Rusland deze mogelijkheid vooral aangrijpt om de media te dwingen tot een reactie. Ze zullen minstens de zaak moeten ontkrachten als onrechtmatig en leugens, … en daarmee komen zaken in de media. Mensen zullen gaan nadenken en sommigen hun eigen onderzoek waarmee ze op een spoor van onuitwisbare oudere “I told you so” berichten stuiten.

Maar, wat schetste mijn verbazing na het vertalen en delen van dit bericht, geen deelacties van al die anderen, …

Na het plaatsen van mijn opmerking heeft de bewuste persoon het bericht alsnog gedeeld Chapeau !

Al die anderen die ook huisarrest hebben gehad met de lockdown, mensen die liefde zijn verloren met de dodelijke vaccinaties, mensen die hun baan kwijtraakten, hun bedrijf failliet zagen gaan, maar op zijn mist wel persoonlijk mensen kenden die dat overkomen was.

Geen verontwaardigend deelacties, niets, nada, noppes. 

Zie je nu hoe krachtig zelfcensuur werkt?

Het “I told you so” kan je niet zomaar negeren, maar de toonzetting is wel belangrijk is mijn conclusie, alhoewel website volstaan met “I told you so” berichten, … omdat de datum erbij staat van maanden en vaak jaren geleden. 

Bewijs dat C19 een US Nat. Instituut of Health creatie was [NIH]


Internationale Militaire Tribunalen worden de komende dagen gehouden in Mariupol, Oekraïne!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk