Internationale Militaire Tribunalen worden de komende dagen gehouden in Mariupol, Oekraïne!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #162 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De Russische ambassade in de VS heeft vanavond [woensdag] om 22.47 uur een verklaring afgelegd over de reactie van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken op het aanstaande tribunaal in Mariupol.


Door: Clandestine International Military Tribunals to be Held in Mariupol, Ukraine!

Zie de volledige verklaring van de Russische ambassade hieronder.

“🇷🇺🇺🇸 Commentaar van de Russische Ambassade in de Verenigde Staten op de verklaring van het State Department over het aanstaande Tribunaal in Mariupol:

🔹Wij hebben kennis genomen van de zoveelste ongegronde beschuldigingen tegen ons land in verband met het Tribunaal over Oekraïense oorlogsmisdadigers.

🔹 Het komende Tribunaal is bedoeld om oorlogsmisdadigers, onder wie nazi’s van het Azov Regiment, voor het gerecht te brengen. Washington is duidelijk bang voor het openbaar maken van de bewijzen van de onmenselijke daden begaan door de leden van deze terroristische organisatie.

Het Internationale Tribunaal in Mariupol kan licht werpen op de ware essentie van het regime in Kiev, waarvan de Verenigde Staten ijverig een helder en heldhaftig beeld schetsen. De Amerikaanse burgers zullen eindelijk te weten komen dat hun regering in werkelijkheid degenen helpt die de Russische bevolking van Donbass en Oekraïne doelbewust vermoorden en martelen.

🔹Rusland houdt zich volledig aan de Conventies van Genève en garandeert Oekraïense gevangenen fatsoenlijke detentieomstandigheden. Hetzelfde kan niet worden gezegd van het regime in Kiev, waar militanten gevangen genomen Russische soldaten mishandelen.

Ten slotte, als de Amerikaanse autoriteiten vragen hebben over wat er in Mariupol is gebeurd, zouden ze dat kunnen bespreken met het bestuur van de Volksrepubliek Donetsk. Dat is een onafhankelijke staat.”


Pardon, wat? De US State Dept praten over Russische militaire tribunalen voor nazi’s?

Het was moeilijk te vinden, maar hier is de verklaring van de US State Dept van vandaag:

“Door zogenaamde ‘tribunalen’ te houden in het door Rusland gecontroleerde Mariupol tegen de dappere verdedigers van Oekraïne, probeert het Kremlin de verantwoordelijkheid voor de aanvalsoorlog van president Poetin af te leiden van het overweldigende bewijs van de wreedheden die Russische troepen hebben begaan in Oekraïne.

De geplande showprocessen zijn onwettig en een aanfluiting van het recht, en wij veroordelen ze met klem. Alle leden van de Oekraïense strijdkrachten, met inbegrip van binnen- en buitenlandse vrijwilligers die in de strijdkrachten zijn opgenomen, hebben recht op de status van krijgsgevangene indien zij gevangen worden genomen, en moeten de behandeling en bescherming krijgen die bij die status passen, overeenkomstig de Verdragen van Genève.

Wij doen een beroep op Moskou om zijn verplichtingen krachtens het internationaal recht na te komen. De Verenigde Staten zullen zich vastberaden aan de zijde van het Oekraïense volk blijven scharen wanneer dit zijn vrijheid verdedigt.”

Echt niet… de Biden Admin probeert nu al de tribunalen te delegitimeren omdat de Russische beschuldigingen voor deze oorlogsmisdaden helemaal tot aan de top gaan, tot en met Biden zelf voor de productie van chemische en biologische wapens, evenals het bewapenen en bijstaan van nazi-Oekraïense troepen die verantwoordelijk zijn voor oorlogsmisdaden en wreedheden tegen burgers.

Russische MIL beweerde dat de VS/Oekraïne doodsbang zijn voor de getuigenis van Oekraïense krijgsgevangenen, omdat deze de misdaden van de regimes van Kiev en Biden/DNC verder zal cementeren en blootleggen.

Zoals gewoonlijk zwijgen de Westerse media over dit onderwerp, met uitzondering van Reuters, dat er een klein artikel over publiceert dat niet lijkt te worden verspreid. Dit kwam gisteren uit om 6 uur EST, en ik ken niemand in de gemeenschap of de Westerse wereld die het heeft vermeld.

“GENEVA, 23 aug (Reuters) – Het mensenrechtenbureau van de VN heeft dinsdag zijn bezorgdheid geuit over plannen van de door Rusland gesteunde autoriteiten om Oekraïense krijgsgevangenen (POW’s) te berechten in de havenstad Mariupol, mogelijk binnen enkele dagen, en zei dat zo’n proces op zichzelf zou kunnen neerkomen op een oorlogsmisdaad.

De door Rusland gesteunde autoriteiten lijken metalen kooien te installeren in een hal in Mariupol als onderdeel van plannen om wat zij noemen een ‘internationaal tribunaal’ op te richten, vertelde Ravina Shamdasani, woordvoerster van het Bureau van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN (OHCHR), tijdens een briefing.”

Dus de internationale militaire tribunalen gaan van start in Oekraïne, net zoals Rusland zei dat ze zouden doen. Ze berechten de letterlijke Azov Nazi’s voor misdaden tegen de menselijkheid, en de Biden admin vindt dat niet leuk.

Rusland is zeer transparant geweest in hun verslaggeving over nazi-oorlogsmisdaden en aanvallen op burgers. Terwijl de liberale globalistische leiders van het Westen blijven verdoezelen dat ze letterlijk toegegeven nazi-troepen in Oekraïne te steunen…

Een ander interessant punt is dat als dit echte “internationale militaire tribunalen” zouden zijn, er meerdere landen betrokken zouden moeten zijn bij het toezicht op de tribunalen, en multi-laterale overeenstemming tussen de bijdragende militairen. Dus wie zijn de militairen?

Ik neem aan dat de defensietop van de Sjanghai Samenwerkingsorganisatie van vandaag tussen de hoogste militaire ambtenaren van Eurazië er iets mee te maken had. Ze bespraken vandaag Amerikaanse oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. Zie mijn stuk over deze bijeenkomst hier.

4

Tot slot: tribunalen komen er, of het Westen of het VN-Bureau voor de Rechten het nu leuk vindt of niet. Rusland zal beginnen met Oekraïense krijgsgevangenen, en zich zo een weg naar boven banen. De afrekening is begonnen.

Ik weet niet wanneer, of, of hoe de hoofdrolspelers betrokken raken, maar Rusland is begonnen aan zijn opmars. We wachten nu al 6 jaar op militaire tribunalen. Het is misschien niet zoals we het ons hadden voorgesteld, maar het lijkt erop dat er eindelijk iets gebeurt.

-Clandestien.

1
https://t.me/EmbUSA/711

2
https://www.state.gov/the-kremlins-illegitimate-tribunals-in-mariupol/

3
https://www.reuters.com/world/europe/planned-trials-ukrainian-prisoners-mariupol-concerning-un-rights-office-2022-08-23/Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk