Europa schiet zich in de voet met Rusland


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #162 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Rusland is positief over haar toekomst. Ab Gietelink interviewt zakenman Peter van Stigt​.
Rusland daar is de algemene economie en welvaart sinds 22 jaar met grote stappen vooruit gegaan, De overeenkomst tussen de media is dat het aan beide zijde propaganda is, in Rusland weet men dat, in Europa totaal niet. De Russen weten exact van de hoed en de rand wat er gebeurd in de Oekraïne omdat ze daar familiebanden hebben – De media in Rusland zijn met subsidie en opleidingen vanuit het westen niet onafhankelijk. Mooie inzichten naar de de aloude ‘vijand’, de grote beer [?]
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk