dotcom.radio aflevering 327 van 25-08-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #165 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 327; Bewijs C19 gefinancierd en gepland door de NIH in de VS [halsmisdrijf] – VS en Europe sancties Rusland een lachertje – verwacht een politieke herfststorm – Kleine ondernemers worden kopje kleiner gemaakt – Fauci treed terug in December – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Mike] Verwacht een politeke en spirituele herfststorm. De wind zal toenemen in september, maar in alle hevigheid gaan waaien in oktober. Alles gaat samenkomen in deze storm: de waarheid over de Amerikaanse verkiezingsfraude van 2020, over de ‘pandemie’ (in elkaar geknutseld in Oekraine en via China wereldwijd in omloop gebracht), de corruptie, het landverraad, de pedofilie en kinderhandel, alles komt in 1 klap naar buiten. De Deep State is in paniek en gaat nu voor chaos in binnen- en buitenland. Ze proberen zelfs een nucleair incident uit te lokken. Het zal alleen maar bijdragen aan een versnelde ontwaking van de massa, The Great Awakening!

[Medusa] Om te begrijpen wat er in Europa gebeurt, kijk wat er vandaag in La Repubblica is geschreven: de eigenaar van een klein Italiaans bedrijf voor de productie van tomatenpuree ontving de elektriciteitsrekening, acht keer hoger dan vorig jaar

[Medusa] Baudet Voor The Great Reset moeten alle kleine ondernemers weg. Kabinet lanceert tweetrapsraket: door de lockdowns verdwijnt de eerste helft, door de opgepompte #energieprijzen deze winter de rest. Missie geslaagd. Daarom houdt kabinet gasveld Groningen dicht.

* Twitter: Van Dijk – de grootste schoolboeken leverancier van Nederland met een marktaandeel van 70% (FD, 2016) – is eigendom van de Joodsche globalistische miljardair George Soros. Waarom zou deze satanist toch een schoolboekenbedrijf gekocht hebben?

* Twitter: De politici van @VVD, @D66 en @PvdA walgen letterlijk van andersdenkenden. Ze hebben niet eens het fatsoen om @ralfdkkr de hand te schudden om hem te feliciteren met zijn maidenspeech in de #TweedeKamer. Let vooral ook op het kruiperige gedrag van @markrutte op het eind v/d video

* Hoekstra debat een aanfluiting, de rijen zijn weer gesloten

TRUMP– & –Qanon

[Rob] Beste Mannen, Ik hoorde vandaag een naam waarbij ik jullie mening deel over de dubbele agenda van David Icke. Ik heb net als jullie en velen met mij veel gehad aan de kennis die hij deelde maar wat mij altijd ergerde was het ontredderde gevoel nadien want oplossingen zijn nergens te vinden… Totdat ik ergens een cdhoes van een cd’tje van David Icke tegenkwam met in het piepklein in de tekst Lucid Trust. Toen ging mij een belletje rinkelen en kwam uit bij H.P.Blavdski met de theosofische genootschap die tegenwoordig Lucis Trust heet… Wat moet zo’n gozer daar? Of is het zo dat zeker binnen de huisregels van de vrijmetselarij het zo gebeurt dat alles eerst gemeld wordt zodat er sprake is van vrije wil net als bij de entingen waarbij je tevoren duidelijk kunt waarnemen dat het een ander doel heeft. Mij heeft het altijd erg verbaasd dat hij maar door kon gaan terwijl anderen met een minder uitgesproken signaal kalt gesteld werden. meer info
( Noot: Wellicht de waarheid maar een hele berg disinfo over Q en de anons )

* Clandestine: Court Motion Florida betreffende de inval in Mar a Lago: Alle documenten zijn reeds gedeclasificeerd: Trump heeft nu de mogelijkheid om in de rechtbank te bewijzen dat de FBI de grondwet heeft geschonden. — Geen idee hoe het zich zal ontvouwen, maar al dit theater zal uiteindelijk leiden tot het publieke verzet dat nodig is om de FBI af te schaffen, en waarschijnlijk de inlichtingengemeenschap in zijn geheel te herstructureren.

* Bewijs dat C19 een US Nat. Instituut of Health creatie was [NIH]
Concluderend, de US NIH creëerde C19 in een lab, via Gain of Function onderzoek in naties in het buitenland, met opzet om toezicht van het Congres te voorkomen. Een van hun experimenten kwam naar buiten of werd vrijgelaten. De NIH wist dat het door de mens was gemaakt, maar vertelde het publiek dat het natuurlijk voorkwam, om zich in te dekken. Ze werden betrapt, en begonnen wetenschappers te censureren die hierop durfden te wijzen. Ze censureerden ook alle tegengeluiden op het internet, ondanks het feit dat dit allemaal waar was. Het lijkt erop dat ze een gemeenschappelijke werkwijze hebben om waarheden te censureren die niet passen in hun complot om de wereld over te nemen.

* Clandestine: Tucker ging vanavond helemaal los, hij had het over de biolaboratoria in Oekraïne, NIH functievervaging, Facui’s emails, het verdoezelen van de ware oorsprong van C19, Rusland’s dreigende bio-terreur beschuldigingen.  Tucker’s segment over Fauci’s ontslag raakt veel van de verhalen en onderwerpen die ik behandel, en is een goed voorbeeld van deze verontrustende realiteiten die de mainstream binnensluipen. Langzaam maar zeker. Het normalisatie proces is aan de gang.
https://video.foxnews.com/v/6311272948112#sp=show-clips

* Clandestine Rusland, China, en de rest van de wereld milities buiten de NAVO sluiten zich aaneen om zich te verzetten tegen de VS en hun biologische activiteiten die de hele planeet bedreigen.

Rusland wint geleidelijk aan steun en de hele westerse wereld wordt opzettelijk onwetend gehouden. Net zoals de Duitse burgers grotendeels geen idee hadden van het bestaan van de concentratiekampen, zijn de Amerikaanse burgers zich totaal niet bewust van de voortdurende misdaden van de Deep State actoren in Oekraïne.

[Medusa] Don Lemon, Jim Acosta en enkele anderen zullen mogelijk de volgenden zijn op het CNN hakblok nu het netwerk is begonnen met bezuinigingen. (De gevestigde media blijven alleen het bezuinigingsaspect aanhalen, maar verdommen ook de andere reden te benoemen, namelijk dat de nieuwe eigenaar van CNN het netwerk weer eerlijk en betrouwbaar wil maken. En een groot gebrek aan eerlijkheid en betrouwbaarheid is absoluut ook bij al die andere nieuwsorganisaties een vaststaand feit, dus wordt dat aspect, om de eigen geloofwaardigheid niet nog verder onderuit te halen, bewust weggelaten uit hun rapporteringen over de ontslagen bij CNN. Paul.)

[Angelface] De passagiers van een vlucht van luchtvaartmaatschappij Ethiopian Airlines kregen gisteren meer waar voor hun geld dan waar ze waarschijnlijk op gehoopt hadden. Hun vlucht van Khartoum in Soedan naar Addis Abeba in Ethiopië vloog de bestemming voorbij omdat zowel de piloot als copiloot in slaap was gevallen.
noot: hoeveel piloten mogen er straks nog vliegen als de gevaccineerden piloten een vliegverbod krijgen?

[Mike] Disclose TV De Russische FSB geeft Oekraïne de schuld van de moord op de dochter van Alexander Dugin. De FSB beweert dat een Oekraïense vrouw een flat huurde in het gebouw van Dugin, haar achtervolgde, de autobom plaatste en vervolgens ontsnapte naar Estland. Oekraïne heeft elke betrokkenheid ontkend.

[Medusa] Kash Patel bespreekt de nieuwe documenten verkregen door John Solomon, die bewijzen dat het Witte Huis was betrokken bij de inval in Mar-a-Lago.

* Brian Cates Grappig hoe het nepnieuws zichzelf altijd ontkracht als je maar hard genoeg zoekt. Hier is een fragment uit een NPR-artikel uit 2019 waarin wordt toegegeven dat president Trump “absolute macht” heeft als het gaat om geclassificeerde geheimen.   “Hij heeft daarom de autoriteit om eenzijdig te beslissen wat openbaar wordt gemaakt, wat wordt gederubriceerd en wat niet.”  Als 45 zegt dat iets gederubriceerd is, dan is het gederubriceerd. Punt uit.  

[Medusa] Rusland is positief over haar toekomst. 143 Ab Gietelink interviewt zakenman Peter van Stigt​
Rusland daar is de algemene ecomie en welvaart sinds 22 jaar met grote stappen vooruit gegaan, De overeenkomst tussen de media is dat het aan beide zijde propaganda is, in Rusland weet men dat in Europa totaal niet. De Russen weten exact van de hoed en de rand wat er gebeurd in de Oekraïne omdat ze daar familiebanden hebben – De media in Rusland zijn met subsidie en opleidingen vanuit het westen niet onafhankelijk

* Clandestine: Internationale Militaire Tribunalen worden de komende dagen gehouden in Mariupol, Oekraïne!

* Mijn Twitter account: Dus een like vindt je voldoende -verdomme- waarom deel je dit niet. Het is wereldnieuws dat de MSM niet brengen !! Zwijgen is medeplichtig, geen deelactie staat gelijk aan zwijgen !

CORONA

[Medusa] UB40 Singer Matt Hoy reflects on being kicked out of the Band for refusing the COVID jab.
“Ik zet mijn leven niet op het spel om ‘red red wine’ te zingen”

[Medusa] Een #WEF video uit 2015 waarin het gewoon wordt gezegd dat #mRNA ons nageslacht zal helpen veranderen

* NaturalNews: Aerosolized “vaccines” being developed that can be sprayed on human cities
noot: Niets nieuws onder de zon, experimenten daarmee vonden in de VS al heel lang geleden plaats, en beïnvloeding van mensen via de Chemtrails wereldwijd al even lang

* Dr. Anthony Fauci, de Amerikaanse topdeskundige op het gebied van infectieziekten, die het sinds de AIDS-epidemie over alles bij het verkeerde eind lijkt te hebben, zegt dat hij aan het eind van het jaar met pensioen zal gaan, waarschijnlijk om te voorkomen dat hij door een door de GOP gecontroleerd Huis zal worden ondervraagd over de vraag hoe hij het zo lang zo bij het verkeerde eind heeft gehad!

[Will] meme kanker toename: Gov’t database reveals 10,000% increase in cancer reports due to COVID vaccines – Researcher Brian Shilhavy compared VAERS reports of cancer after COVID vaccine injections over the last 20 months with the same query of all FDA-approved vaccines throughout the last 30 years.

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

* Twitter is weer -Goed- in hun censuur, of 479 mensen zitten te pitten. Het Nieuws Bericht van de -Eeuw- nul likes, nul deel acties. Lees: VS vermoorde miljoenen mensen en besmette er 2 of 3 miljard, mogelijk 4 ?

GEDACHTENVOER

* Vanaf 30 AUGUSTUS zal Project Veritas een MULTI-PART undercover serie uitbrengen die Het Geheime Leerplan in het Amerikaanse Onderwijssysteem onthult dat uw kinderen indoctrineert.

Weet JIJ wat ze JOUW kinderen leren?

We kunnen u GARANTIE geven dat deze serie waarschijnlijk gecensureerd zal worden zoals we nog nooit eerder hebben gezien.

Om er zeker van te zijn dat u deze verhalen kunt ZIEN en DELEN, kunt u zich aanmelden voor ons speciale video distributie kanaal op www.TheSecretCurriculum.com

* Eneco schroeft de teruglever vergoeding voor zonnestroom vanaf 5 september drastisch terug naar 9 cent per kWh. Noot: Daar gaat je terugverdientijd en toekomstige investering in goedkopere energiekosten, zelf opslaan is de enigste optie, maar wel een kostbare optie
* Net ontdekt -cool- een verwarming installatie die de energie van de zon opslaat en gebruikt 24/7 Prijs kon ik niet vinden maar het onderzoek waard: https://tepeo.com

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten